• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mı yardımcı olun kızlar gecikme olmadan böyle çıkar mı

Bende 25 haftalık hamileyim rabbim kucağını doldursun haber ver banada 🌸
Veririrm elbettee canım benim yarına kaldı artık bu saatten sonra çıkmaz sadece 1 sayfa çıkarmış lar rabbim sagsaglim bebegine kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸🌸

Merhaba sizin ilk belirtileriniz nasildi anlatabilirmisiniz rica etsem ☺️
Ben belirti olarak adetten 5 gün önce lekelenme yaşadım ama Pembe peceteye silince gelmişti dedim adet oluyorum bidaha gelmedi göğüs ağrım olmadı ve sarı akıntı olur bende süt beyazı akıntım gelmişti adet günü de canım aşırı çiğ köfte istemişti gecenin bir vakti normalde tatlı şeyler isterdi belirtilerim bu şekildeydi adet günü sabahı test aldım yaptım çift çizgi 5 gün sonra kese gördüm beta 4871 di rabbim bebek bekleyen herkesin gönlüne göre versin 🤲

Yasa canımsın evet galiba o şekilde oluyor hayırlısı inşallah pazartesi sabah kan vereceğim bakalım neler olacak dua edrmisin benim için hamilenin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim herşey için bu arada Allah razı olsun 🌸🌸
Etmez miyim hiç Allah'ın izniyle sağlıklı nurtopu gibi bebişlerle dolsun kucğın kucklarımız 🤲🏻

Merhaba hamile olduğunu öğrendim beta 29 iyi mi testleri de atayım belki birilerine umut olur yaptığım testler miratech erken gebelik testi artımed ve albi kaset test

Eklentiler

• 5073.webp
    5073.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 15
Dpo 10 da çok silik çizgi gördüm miratech de çok güzel bir erken gebelik testi

ben az önce sordum doktoruma 5 aralık cuma gel dedi daha görünmez dedi o yüzden daha gitmedim doktora dün kan verdim akşam beta 940 çıktı

Back
X