Daha yeni hamilesinBeta hcg 28,6 ne oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yeni hamilesinBeta hcg 28,6 ne oluyor
28,6 beta hcgBence var canım geç döllenme olduysa silik olabilir kan ver bence bende bu silik gecikmemin il günü geçmişti gecikmemin 3. Günü de bu şekildeydi
Hamilesin oluyor kuzum maşallah ama daha çok küçük yaBeta hcg 28,6 ne oluyor
Hamilesin canım hayırlı olsun gecikmenin kaçıncı günü versin kanı ve en son regl olduğun tarih nedir?28,6 beta hcg
Çıktı mı sonucunHamilesin oluyor kuzum maşallah ama daha çok küçük ya
Yok kuzum ya yavaş yavaş çıkıyor ama o yok hala dahaÇıktı mı sonucun
Hangi sonuçların çıkmışYok kuzum ya yavaş yavaş çıkıyor ama o yok hala daha![]()
Normal wbc olanlar kuzum yaHangi sonuçların çıkmış
Bende 25 haftalık hamileyim rabbim kucağını doldursun haber ver banadaNormal wbc olanlar kuzum ya
Veririrm elbettee canım benim yarına kaldı artık bu saatten sonra çıkmaz sadece 1 sayfa çıkarmış lar rabbim sagsaglim bebegine kavuşmayı nasip etsin inşallahBende 25 haftalık hamileyim rabbim kucağını doldursun haber ver banada![]()
Amin inşallahVeririrm elbettee canım benim yarına kaldı artık bu saatten sonra çıkmaz sadece 1 sayfa çıkarmış lar rabbim sagsaglim bebegine kavuşmayı nasip etsin inşallah![]()
Merhaba sizin ilk belirtileriniz nasildi anlatabilirmisiniz rica etsemBende 25 haftalık hamileyim rabbim kucağını doldursun haber ver banada![]()
Ben belirti olarak adetten 5 gün önce lekelenme yaşadım ama Pembe peceteye silince gelmişti dedim adet oluyorum bidaha gelmedi göğüs ağrım olmadı ve sarı akıntı olur bende süt beyazı akıntım gelmişti adet günü de canım aşırı çiğ köfte istemişti gecenin bir vakti normalde tatlı şeyler isterdi belirtilerim bu şekildeydi adet günü sabahı test aldım yaptım çift çizgi 5 gün sonra kese gördüm beta 4871 di rabbim bebek bekleyen herkesin gönlüne göre versinMerhaba sizin ilk belirtileriniz nasildi anlatabilirmisiniz rica etsem![]()
Kan da cıktı28,6 beta hcg
evet 3 haftalık sanırım çok dikkat etmemi söyledi doktorHamilesin oluyor kuzum maşallah ama daha çok küçük ya
Evet çıktıÇıktı mı sonucun
Geçen ayın 13 ü oldum adet en son bugün sabah verdim kan 28,6 çıktı beta hcgHamilesin canım hayırlı olsun gecikmenin kaçıncı günü versin kanı ve en son regl olduğun tarih nedir?
Etmez miyim hiç Allah'ın izniyle sağlıklı nurtopu gibi bebişlerle dolsun kucğın kucklarımızYasa canımsın evet galiba o şekilde oluyor hayırlısı inşallah pazartesi sabah kan vereceğim bakalım neler olacak dua edrmisin benim için hamilenin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim herşey için bu arada Allah razı olsun![]()