Bügun 8. Gün geçti yanıO yüzden gayet iyi bence gerçi regl e kaç gün kaldı geçti sizi bılmıyorum
Geç döllenme o zaman değer iyi ama içiniz rahat olsun 2 gün sonra tekrar test yaptırın en az %60 artış var ise sağlıklı ilerliyor demekBügun 8. Gün geçti yanı
canim 2 gun once 9 değiliydi degerinBügun 8. Gün geçti yanı
%60 ne artsarsa ne olacak peki doktor 3-4 haftadakı değerle uyumlu kontrole gıdın kese görünüyorsa sıkıntı yok dediGeç döllenme o zaman değer iyi ama içiniz rahat olsun 2 gün sonra tekrar test yaptırın en az %60 artış var ise sağlıklı ilerliyor demek ☺
2 gün arayla en az %60 hcg artması lazım sağlıklı ilerliyor olduğunu anlamak ıcın kese için ise 5. Haftada gözüküyor ortalama%60 ne artsarsa ne olacak peki doktor 3-4 haftadakı değerle uyumlu kontrole gıdın kese görünüyorsa sıkıntı yok dedi
daha çok yeni gebeliğin canim boşuna hastaneye gidip risk alma zaten görünmez ultrasonda şuanda%60 ne artsarsa ne olacak peki doktor 3-4 haftadakı değerle uyumlu kontrole gıdın kese görünüyorsa sıkıntı yok dedi
Evet 9.83 dicanim 2 gun once 9 değiliydi degerin
güzel artmış değerin geç döllenme olmuş seninde canim stres yapma bir hafta bekle oyle git şimdi kese görünmezEvet 9.83 di
O zmn napıcam dış gebelik olup olmadığını bakmak için git dedı doktor benmde kafam karıştıdaha çok yeni gebeliğin canim boşuna hastaneye gidip risk alma zaten görünmez ultrasonda şuanda
Yani ben suanda kesın hamile mıyımgüzel artmış değerin geç döllenme olmuş seninde canim stres yapma bir hafta bekle oyle git şimdi kese görünmez
Peki benm değerim sağlıklı artışa uyuyor mu2 gün arayla en az %60 hcg artması lazım sağlıklı ilerliyor olduğunu anlamak ıcın kese için ise 5. Haftada gözüküyor ortalama
ya sen bakma onlara canım banada ilk gebeligimde degerim 2400 filandi bakti kese görünmüyo diş gebelik olabikir dedi 5000den once kese zaten gorunmez boşuna üzülürsünO zmn napıcam dış gebelik olup olmadığını bakmak için git dedı doktor benmde kafam karıştı
evet hamilesin canım tebriklerYani ben suanda kesın hamile mıyım
Tamm cnm çok teşekkür ederim cevapların için çok sagolya sen bakma onlara canım banada ilk gebeligimde degerim 2400 filandi bakti kese görünmüyo diş gebelik olabikir dedi 5000den once kese zaten gorunmez boşuna üzülürsün
Sağol kuzum rabbim dileyıp ısteyen herkese tattırsın rabbim bana ikinci kez anne olmayı nasıp etti çok şükürevet hamilesin canım tebrikler
Uyuyor canım rahat ol gayet iyiPeki benm değerim sağlıklı artışa uyuyor mu
Çok şükür cnm çok sagolun teşekkür ederim hepinizeUyuyor canım rahat ol gayet iyi
rica ederim rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna insallahSağol kuzum rabbim dileyıp ısteyen herkese tattırsın rabbim bana ikinci kez anne olmayı nasıp etti çok şükür
Amin insallah cnmrica ederim rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuş yavruna insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?