Hamilelik ve Alay

sheet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
5
0
36
İstanbul
Arkadaslar merhaba bir şirkette kurum avukatı olarak çalışmaktayım ve siteye şirketten bir kız arkadasın tavsiyesi ile girdim bana yaz bakalım KK inancak mı dedi bende KK ne dedim site ismini verdi üye oldum ve yazacağım sizin tepkilerinizi merak ediyorum. Arkadaşımda ben üye değilim misafir olarak okuyorum dedi ama pek inanmadım ama neyse :)

şimdi ben 2.5 ay önce evlendim ve eşime o kadar çok sevdim ki ne derse tamam oldum mesela bizim evde herkes salatayı tabağa alır ordan yerdi bunlar ortaya koyup dalıyor salataya artık mesela bizde öyleyiz bizdeki tabuda sonunda yıkıldı. hani yılların alışkanlığı bile değiştircek derecede sakarlığına kadar filan her şeye tamam der oldum çocuk yapmayada ikna etti ve ilk gün oyun oynayalım dedi korunma filan olmasın ilk sadece ve sadece 5 gun çocuk olursa olsun ben belki bie çocuk 2-3 yıl sonra düşünürken tanışmadan önce ikna oldum ve hamile kaldım aslında başta çok mutluydum insanlara söylerken fakat sonra dalga konusu olduk herkese diyorum isteyerek oldu millet diyorki ne acemisiniz ya öğle yemeğine gidiyoz gel sana yol yordam öğretelim diye dalga geçiyorlar aynı şekil eşime de çünkü kendiside bana daha önce hiç yapmadım ve kendimi hep eşime sakladım Allah'ım beni sen gibi biriyle tanıştırdı der ve onlada arkdasları full dalga geçiyor ilk zamanlar gülüyorduk ama artık canımız sıkıldı 1-) sizin bir arkadasınıza olsa bunlar kaza mı yapmış dersiniz yani inanirmısınız 2-) artık bu dalgalardan sıkıldık ya baslarda bizde gülüyorduk ama artık canımız sıkıldı. ne yapmalıyız
hayır insanların bizi tanıyan arkadaslık ilişkileri monotonlaşmışken artık aksamları birbirinde toplanıp bizi konusup eğleniyorlar isteyerek oldu diyorum inanmıyorlar evet KK'ya sorduk. Bu arada sırf herkesi çatlatıcam bu olsun bir tane daha dusnuyoz inşallah ondada demezler bunlar her ilişkide hamile kalıyor diye ben neyin ne oldugunu okumuş biri olarak biliyorum okumayada gerek yok tv ler bas bas bağırıyor.. eşim çok cocuk sever inşallah butun bebişleri toplayıp oyunlar oynucaz onların ilk gülücüklerini kahkahalarını seyretcez eve 2 soru hakkında siz ne düşünüyorsunuz

Son düzenleme:
Oyun için hamile kalmak
Elalemi çatlatmak için bir daha hamile kalmak
İlginç.

oyun değil zaten işi belli bir süre bırakmak istiyordum öyle biz planlama filan hoşlanmıyoruz her şeyi akşına bırakıyoruz olursa olsun dedik. çatlatmak değil madem 1 olmuş 2 de olsun çatlatmaktaki bölüm mizahi.

Oyun için hamile kalmak
Elalemi çatlatmak için bir daha hamile kalmak
İlginç.

sanırım anlatmak istediğimi tam anlatamadım biz evli insanlarız bekar değiliz öyle hadi artık çocuk sahibi olalım değilde veya 2 yıl sonra çocuk sahibi olalım gibi planlama yerine Allah verirse neden olmasın dedik olduda.

herşeyinizi herkese anlatmak zorundamısınız:26:ayrıca nasıl hamile kaldığınız kimi ne ilg,ilendirirki,ister kazara,ister isteyerek.herkes her işinize burnunu çok sokuyor.kimseyi ilgilendirmez bu durumlar.bir kaç kez terslerseniz bir daha işlerinize burunlarını sokamazlar

hiç sıkma canını ahlaktan yoksun insanların kıskançlıkla harmanladıkları bakış açısı bu,insanın sevdiğinden bebği olması kadar güzel bi duygu yok ister ilkinde ister 3. 5. yıldaki ilişkisinde olsun ALLAH nasip etmezse kaç yıl deneyenler var olmaz zaten...
karnın büyüyüp harekteleri hissetmeye başlayınca umursamıycaksın bile,sana laf söyleyenler belki istediklerinde hemen bebek sahibi olamayıp nasıl başardınız diye bile soracaklar bu manevi duyguyu saçma sözlerle karartma sıkma canını ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Vuvvv çok süper yazmıssın Şimdi benım ailemde çoğulluk var doktora gittim daha kesin bir şey söylemek olmuyor bazen tek diyoz sonra ikiz dediğimiz hatta üçüz dediklerimiz oldu dedi ve net olarak 3 aylıkken anlaşılır dedi inşallah ikiz veya üçüz dür o zaman sadece bebiş bebiş bebiş bebiş bebiş D:

Siz bu olayı bu kadar düşünürseniz insanları ikna çabalarına girişirseniz onlarda alay ederek üstünüze gelmeye devam ederler. Kimseyi inandırmak zorunda değilim, kimseyi de alakadar etmez gibi bir duruş sergileseydiniz bu şekilde üzerinize gelmezdiler. Ayrıca sabah-akşam bizi konuşuyorlar diyorsunuz bence abartıyorsunuz, sanmıyorum ki sizin kazara ya da isteyerek hamile kalmanız akşamları sohbet ortamlarında bu kadar eğlence malzemesi olsun...
Aldırmayın böyle şeylere, çok güzel bir süreç içindesiniz bir kadının en umutlu bekleyişidir içinde büyüyen yavrusu, bir süre sonra onlar da seslerini keserler...

Son düzenleme:
bu anlattıklarını arkadaşlarına da anlattıysan dalga geçmeleri normal

dalga mı geçiyorsun

bu işi çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz yazış tarzından öyle anlaşılıyor

Hahaha, cidden güldüm okuyunca ya, arkadaşlarının işi gücü derdi yok sanırım
Ama asıl kabahat sende canım ne diye elaleme anlatıyorsun ki böyle şeyleri, lafını bilmeyenin ağzına sakız olursun işte.
Arkadaşlarnı anlayamadım cidden nasıl kendinlerinde böyle bir hakkı görüyorlar da bunları söylüyorlar,ben böyle bir şey söyleme hakkını anneme dahi vermem ne demek "yol yordam öğretmek" çok ayıp bence,hele de sürekli yineleniyorsa. şaka yapılacaksa da bir kez yapılır, geçer.Kimisine de hiç yapılmaz, hoş o şaka kaldırmayacak insan özelini pek açmaz zaten.Neyse canım bence rahatsız oluyorsan rahatsızlığını belirt, ve duymamazlıktan gel.Kaç bebiş yapacağına da kocanla karar ver, ister sen onu ikna edersin ister o seni.İster oyun oynarsınız ister güreş tutarsınızorası sizin bileceğiniz iş

1- Siz neyin ne oldugunu bilen,okumuş biri olarak "gel sana yol yordam öğretelim" gibi densiz bir yoruma neden fırsat veriyorsunuz?

2- Eşinizin "daha önce hiç yapmadım ve kendimi hep eşime sakladım" gibi özel durumu aradaşlarıyla neden paylaşıyor?

:44:

Son düzenleme:

eş olayına gelirsek zaten erkekler arasında bu tür şeyler hep söylenir ve arkadaşlarıda bunu biliyor. İnsanlara tabi oyun gibi anlatmadım sadece oldu dedim (yanı çocuk bekliyoruz) o ilk 5 gun eşimle kendi aramızda aldıgımız karardı siz oyun mizahını sanırım anlamadınız hani böyle olsun dedik. samimiyet fazla olunca yıllarca stajdan beri aynı yerde çoğu yaşcada buyuk olunca tabi dalga konusu oluyor bazen zaten aldırmıyorumda tabi bazen canımı sıkıyor zaten 4. veya 5. ayda bırakcam işi

Hiçbir aklı başında erkek nikahlı karısıyla yatak odası ilişkilerini başka erkeklere anlatmaz.
Namus bu ya var mı bunun ötesi.

Kimseye de hiçbirşeyi ispatlamak zorunda değilsiniz ne biçim bir samimiyetmiş o ne kadar samimi olursanız olun yatak odasında yaşananlar gebeliğin nasıl geliştiği sadece çiftlere özeldir. Bir sorun olmadığı müddetce doktorlar bile planlı bir gebelik mi yoksa korunduğunuz halde mi oldu diye sormuyorlar.
Siz istemişsiniz ve ne güzel ki Rabbim nasip etmiş şükredin ve boşverin dışarıdan gelen çatlak sesleri...
Boşuna gerilmeyin unutmayın o boş konuşmalara kafayı yorup gerildikce bebeğinizde anne karnında etkileniyor.
Ayrıca size tavsiyem yatak odanızda yaşananlar orda sizinle eşiniz arasında kalsın.
Ve ben olsam ille öğrenmek isteyenler planlı gebelik olduğuna inanmazlarsa hiç uğraşmam onları ilgilendirmediğini belirtirim...

Birincisi salata tabagini bizde ortaya koyariz ve herkes bir tabaktan yer ( Ayrica bu sünnettir). Bunu igrenc bir seymis gibi söylemeniz yada öyle igreti görmeniz gülünc dogrusu. Sende misafirlerin gelince ayri ayri tabaklara koyda herkesin kendi salata tabagi olsun madem igrenc buluyorsun...

Ayrica sen herkese nasil neden niye hamile kaldigini anlatmak zorundamisin ? yada insanlar aciklama yapmak zorundamisin ? hayir degilsin. Niye bunu kendine SIKINTI yarattin anlamadim dogrusu. ne zaman canin istiyorsa cocuk yapabilirsin tabi kime ne bundan. Cevrendekiler nasil insanlar onuda anlamadim ya?

:13::13::13::13:

ben olsam o çevremdeki insanlarla muhabbetimi keserdim ne demek ya? nasıl bir yaklaşımdır o bence onlar komik durumda ........benimde çevremde bu şekilde hamile kalan tanıdıklarım arkadaşlarım var bizler sadece çok mutlu olduk duyduğumuzda hatta kutlama yemekleri düzenledik nasıl bir zihniyettir bu insanlarınki?
herkes istediği zaman çocuk yapar kime ne? çok ayıp yaptıkları gerçekten ..bence hiç kafanıza takmayın basit insanlar diyip geçin mümkünse görüşmeyin bir süre stres yapmasın sizde boşuna şimdiden hayırlı doğumlar ......5. yıla girdim evliliğimde ilk günden kalsa hayır demezdim herkese nasip olmuyor tadını çıkarın bakın buradaki konulara herkes bebek diye çırpınıyor kim istemeski bir meleği olsun ?

Benim annem babam Ocak ta evleniyor Ekimde ben doguyorum Ne olmuş yani acemi olduklarınımı gösteriyor.. Hadi diyelim acemiler. .
Hiç takmayın bile kafaya bence çok gereksiz muhabbetler derim ben.. Kimseyi ilgilendirmez ister bilerek yada kazara olmus olsun...
Arkadaşlarınızda çok ilginç gerçekten,tuhaf kişilikler var ya şaşırıyorum iyice ... Onlara konuşma payı bırakmayın bence .. Nasıl konusu geçiyor ki

ne güzel demişsin,üstelik dalga geçenlerin biride buraya üye galiba.inşallah okurlarda biraz utanırlar

bu anlattıklarını arkadaşlarına da anlattıysan dalga geçmeleri normal

dalga mı geçiyorsun

bu işi çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz yazış tarzından öyle anlaşılıyor

Aynen bence de dalga geçmeleri normal...
Nedense konu sahibi 16 17 yaşındaymış gibi hissettim :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…