Oyun için hamile kalmak
Elalemi çatlatmak için bir daha hamile kalmak
İlginç.
hiç sıkma canını ahlaktan yoksun insanların kıskançlıkla harmanladıkları bakış açısı bu,insanın sevdiğinden bebği olması kadar güzel bi duygu yok ister ilkinde ister 3. 5. yıldaki ilişkisinde olsun ALLAH nasip etmezse kaç yıl deneyenler var olmaz zaten...
karnın büyüyüp harekteleri hissetmeye başlayınca umursamıycaksın bile,sana laf söyleyenler belki istediklerinde hemen bebek sahibi olamayıp nasıl başardınız diye bile soracaklar bu manevi duyguyu saçma sözlerle karartma sıkma canını ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
1- Siz neyin ne oldugunu bilen,okumuş biri olarak "gel sana yol yordam öğretelim" gibi densiz bir yoruma neden fırsat veriyorsunuz?
2- Eşinizin "daha önce hiç yapmadım ve kendimi hep eşime sakladım" gibi özel durumu aradaşlarıyla neden paylaşıyor?
:44:
eş olayına gelirsek zaten erkekler arasında bu tür şeyler hep söylenir ve arkadaşlarıda bunu biliyor. İnsanlara tabi oyun gibi anlatmadım sadece oldu dedim (yanı çocuk bekliyoruz) o ilk 5 gun eşimle kendi aramızda aldıgımız karardı siz oyun mizahını sanırım anlamadınız hani böyle olsun dedik. samimiyet fazla olunca yıllarca stajdan beri aynı yerde çoğu yaşcada buyuk olunca tabi dalga konusu oluyor bazen zaten aldırmıyorumda tabi bazen canımı sıkıyor zaten 4. veya 5. ayda bırakcam işi
Birincisi salata tabagini bizde ortaya koyariz ve herkes bir tabaktan yer ( Ayrica bu sünnettir). Bunu igrenc bir seymis gibi söylemeniz yada öyle igreti görmeniz gülünc dogrusu. Sende misafirlerin gelince ayri ayri tabaklara koyda herkesin kendi salata tabagi olsun madem igrenc buluyorsun...
Ayrica sen herkese nasil neden niye hamile kaldigini anlatmak zorundamisin ? yada insanlar aciklama yapmak zorundamisin ? hayir degilsin. Niye bunu kendine SIKINTI yarattin anlamadim dogrusu. ne zaman canin istiyorsa cocuk yapabilirsin tabi kime ne bundan. Cevrendekiler nasil insanlar onuda anlamadim ya?
Arkadaslar merhaba bir şirkette kurum avukatı olarak çalışmaktayım ve siteye şirketten bir kız arkadasın tavsiyesi ile girdim bana yaz bakalım KK inancak mı dedi bende KK ne dedim site ismini verdi üye oldum ve yazacağım sizin tepkilerinizi merak ediyorum. Arkadaşımda ben üye değilim misafir olarak okuyorum dedi ama pek inanmadım ama neyse :)
şimdi ben 2.5 ay önce evlendim ve eşime o kadar çok sevdim ki ne derse tamam oldum mesela bizim evde herkes salatayı tabağa alır ordan yerdi bunlar ortaya koyup dalıyor salataya artık mesela bizde öyleyiz bizdeki tabuda sonunda yıkıldı. hani yılların alışkanlığı bile değiştircek derecede sakarlığına kadar filan her şeye tamam der oldum çocuk yapmayada ikna etti ve ilk gün oyun oynayalım dedi korunma filan olmasın ilk sadece ve sadece 5 gun çocuk olursa olsun ben belki bie çocuk 2-3 yıl sonra düşünürken tanışmadan önce ikna oldum ve hamile kaldımaslında başta çok mutluydum insanlara söylerken fakat sonra dalga konusu olduk herkese diyorum isteyerek oldu millet diyorki ne acemisiniz ya öğle yemeğine gidiyoz gel sana yol yordam öğretelim diye dalga geçiyorlar aynı şekil eşime de çünkü kendiside bana daha önce hiç yapmadım ve kendimi hep eşime sakladım Allah'ım beni sen gibi biriyle tanıştırdı der ve onlada arkdasları full dalga geçiyor ilk zamanlar gülüyorduk ama artık canımız sıkıldı 1-) sizin bir arkadasınıza olsa bunlar kaza mı yapmış dersiniz yani inanirmısınız 2-) artık bu dalgalardan sıkıldık ya baslarda bizde gülüyorduk ama artık canımız sıkıldı. ne yapmalıyız
hayır insanların bizi tanıyan arkadaslık ilişkileri monotonlaşmışken artık aksamları birbirinde toplanıp bizi konusup eğleniyorlar isteyerek oldu diyorum inanmıyorlar evet KK'ya sorduk. Bu arada sırf herkesi çatlatıcam bu olsun bir tane daha dusnuyoz inşallah ondada demezler bunlar her ilişkide hamile kalıyor diye ben neyin ne oldugunu okumuş biri olarak biliyorum okumayada gerek yok tv ler bas bas bağırıyor.. eşim çok cocuk sever inşallah butun bebişleri toplayıp oyunlar oynucaz onların ilk gülücüklerini kahkahalarını seyretcezeve 2 soru hakkında siz ne düşünüyorsunuz
ben olsam o çevremdeki insanlarla muhabbetimi keserdim ne demek ya? nasıl bir yaklaşımdır o bence onlar komik durumda ........benimde çevremde bu şekilde hamile kalan tanıdıklarım arkadaşlarım var bizler sadece çok mutlu olduk duyduğumuzda hatta kutlama yemekleri düzenledik nasıl bir zihniyettir bu insanlarınki?
herkes istediği zaman çocuk yapar kime ne? çok ayıp yaptıkları gerçekten ..bence hiç kafanıza takmayın basit insanlar diyip geçin mümkünse görüşmeyin bir süre stres yapmasın sizde boşuna şimdiden hayırlı doğumlar ......5. yıla girdim evliliğimde ilk günden kalsa hayır demezdim herkese nasip olmuyor tadını çıkarın bakın buradaki konulara herkes bebek diye çırpınıyor kim istemeski bir meleği olsun ?
bu anlattıklarını arkadaşlarına da anlattıysan dalga geçmeleri normal
dalga mı geçiyorsun
bu işi çocuk oyuncağı mı zannediyorsunuz yazış tarzından öyle anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?