Hiçbir aklı başında erkek nikahlı karısıyla yatak odası ilişkilerini başka erkeklere anlatmaz.
Namus bu ya var mı bunun ötesi.
Kimseye de hiçbirşeyi ispatlamak zorunda değilsiniz ne biçim bir samimiyetmiş o ne kadar samimi olursanız olun yatak odasında yaşananlar gebeliğin nasıl geliştiği sadece çiftlere özeldir. Bir sorun olmadığı müddetce doktorlar bile planlı bir gebelik mi yoksa korunduğunuz halde mi oldu diye sormuyorlar.
Siz istemişsiniz ve ne güzel ki Rabbim nasip etmiş şükredin ve boşverin dışarıdan gelen çatlak sesleri...
Boşuna gerilmeyin unutmayın o boş konuşmalara kafayı yorup gerildikce bebeğinizde anne karnında etkileniyor.
Ayrıca size tavsiyem yatak odanızda yaşananlar orda sizinle eşiniz arasında kalsın.
Ve ben olsam ille öğrenmek isteyenler planlı gebelik olduğuna inanmazlarsa hiç uğraşmam onları ilgilendirmediğini belirtirim...
Aynen bence de dalga geçmeleri normal...
Nedense konu sahibi 16 17 yaşındaymış gibi hissettim :s
tam ben yazacaktım, baktım zaten düşüncelerimi dile getirmişsiniz.Ben bu konuyu açanın ve anlatanın bir kurumda AVUKAT olduguna asla inanmıyorum, anlatım ve yazım seviyesi orta okul duzeyinde.
Baskalarının ne dedikleri hakkında bu kadar hezeyan duyulması da kompleks duzeyi hakkında da fikir veriyor okuyanlara :)
Insanların evlerde toplanıp sizinle dalga gecmesini falan yazmıssınız buda fena halde paranoyakça bir durum..
Bir uzmana gözükmenizi tavsiye ederim..
Ben bu konuyu açanın ve anlatanın bir kurumda AVUKAT olduguna asla inanmıyorum, anlatım ve yazım seviyesi orta okul duzeyinde.
Baskalarının ne dedikleri hakkında bu kadar hezeyan duyulması da kompleks duzeyi hakkında da fikir veriyor okuyanlara :)
Insanların evlerde toplanıp sizinle dalga gecmesini falan yazmıssınız buda fena halde paranoyakça bir durum..
Bir uzmana gözükmenizi tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?