Hamilelik ve Alay

madem arkadaşlarınızla bu kadar samimisiniz dalga geçmeleride normal bu durumda. bebek doğunca unutulur dert etmeyin.

Dalga geçilesi bir mevzu yok ortada

sizin arkadaş dedikleriniz sorunlu olmasın..

2 ebeveyn ister evlenince ilk geceden yapar ister 5 sene sonra kimene yhaa kime açıklama yapıcaksınız kime hesap verceksiniz

bide oyuncak bebek diil bu dalgasımı olur
çok acimiydim öğretmedin işde ğretseydin böle olmıcaktı diyin o dalga geçen 2 insanın mahremini alay konusu yapana..

Eğer insanlara bu kadar had veriyorsak, özel yaşamımız konusunda bu kadar konuyu uzatmalarına fırsat veriyorsak sonucunu hak ediyoruzdur.

Çünkü kendini eğitmemiş, şakanın dozajını bile ayarlamayan çok sayıda insanlar var.

Kimse kimsenin evlilik hayatı içinde vermiş olduğu kararları yargılama hatta şaka yoluyla imada bulunma hakkı yoktur.

Bundan kurtulmanın yolu ise ağırlığınızı koymanız ve bir daha asla bu konuların açılmaması için konuşmanızdır.

Hayırlı olsun bebeğiniz.

Bir kurum avukatı iş arkadaşlarına kocamla şakalaşırken/oyun oynarken hamile kaldım der mi? Niye desin? Cinsel hayatınızı ulu orta anlatıyor musunuz?

Öyle sacma sapan bir boyuta taşımışsınız ki olayı, yorum yapmaktan ziyade tenkit edebildim

Hiçbir aklı başında erkek nikahlı karısıyla yatak odası ilişkilerini başka erkeklere anlatmaz.
Namus bu ya var mı bunun ötesi.

Kimseye de hiçbirşeyi ispatlamak zorunda değilsiniz ne biçim bir samimiyetmiş o ne kadar samimi olursanız olun yatak odasında yaşananlar gebeliğin nasıl geliştiği sadece çiftlere özeldir. Bir sorun olmadığı müddetce doktorlar bile planlı bir gebelik mi yoksa korunduğunuz halde mi oldu diye sormuyorlar.
Siz istemişsiniz ve ne güzel ki Rabbim nasip etmiş şükredin ve boşverin dışarıdan gelen çatlak sesleri...
Boşuna gerilmeyin unutmayın o boş konuşmalara kafayı yorup gerildikce bebeğinizde anne karnında etkileniyor.
Ayrıca size tavsiyem yatak odanızda yaşananlar orda sizinle eşiniz arasında kalsın.
Ve ben olsam ille öğrenmek isteyenler planlı gebelik olduğuna inanmazlarsa hiç uğraşmam onları ilgilendirmediğini belirtirim...

bişey soylemeye gerek kalmamış, yazılmısı var hazır, aynen oyle:24:

yahu anası belli babası belli birde kariyeri olan insansın en mahremini de anlatmayı ver ne olur.

bence hata sizde siz insanlara sizinle dalga geçmeleri için olanak sağlamışsınız olabilir eşinizle bir oyun sonucu hamile kalmış olabilirsiniz ama bunu arkadaşlarınıza anlatmak zorunda değildiniz her ikinizde kaç yaşındasınız merak ettim ???

Çok affedersinde millet sizin şeyinizin bekçisi mi ? Bu ne saçmalıktır ya.OOOO siz yaptıgınz herşeyi böyle anlatıyorsanız ne diyim.Birincisi ister ilk gecede olur ister 10 gecede bu insanalrın istemesiyle degil Yaradanın takdiri ilahisisyle olur.Herneyse takma sen milleti bak keyfine

yazılan hiçbir cümlenin haklı tarafı ve mantığa uygun yanı yok.. söylediğiniz işinize bakıyorum bide anlattıklarınıza.. çok çelişkili.. sırf konu açmak amaçlı gibime geldi.. doğruluk payı çok düşük diye düşünüyorum anlatılanın....:57:

konu sahibi kaçtı sanırım tepkilerden dolayı :))) yazılması gereken herşey yazılmış yorum yapmaya bile gerek duymuyorum....çocuk doğunca onunda özelini millete anlatıp onun üzerindede saçma sapan oyunlar oynamayın derim...ayrıca benim ailemde aynı tabaktan salata yer bende eşimle öyle yapıyorum yaa burda kendini çok kaliteli göstermek için böle bi cümle kurmanızıda kınıyorum siz avukatsanız benim annemde hemşire yani salatayı aynı tabaktan yiyen insanlar cahil köylü insanlar değiller...bu sizin derdiniz değil bence siz arkadaşlarınızı eğlendirmekten sıkılmış buraya taşımışsınız olayı...

Ben bu konuyu açanın ve anlatanın bir kurumda AVUKAT olduguna asla inanmıyorum, anlatım ve yazım seviyesi orta okul duzeyinde.

Baskalarının ne dedikleri hakkında bu kadar hezeyan duyulması da kompleks duzeyi hakkında da fikir veriyor okuyanlara :)

Insanların evlerde toplanıp sizinle dalga gecmesini falan yazmıssınız buda fena halde paranoyakça bir durum..

Bir uzmana gözükmenizi tavsiye ederim..

Ben bu konuyu açanın ve anlatanın bir kurumda AVUKAT olduguna asla inanmıyorum, anlatım ve yazım seviyesi orta okul duzeyinde.

Baskalarının ne dedikleri hakkında bu kadar hezeyan duyulması da kompleks duzeyi hakkında da fikir veriyor okuyanlara :)

Insanların evlerde toplanıp sizinle dalga gecmesini falan yazmıssınız buda fena halde paranoyakça bir durum..

tam ben yazacaktım, baktım zaten düşüncelerimi dile getirmişsiniz.
allah akıl fikir versin konu sahibine.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: :13::13::13::13::13::13::13::13:

Allah insana dert vermeyince herhalde böyle konuları dert sanıyor:)))))) biz yıllardır bebek için ugrasıyoruz.kaç tüp denemesi yapıldı olmadı.sizin takıldıgınız konuya bakın Allah aşkına:))))))

amaan konuya bak çay demle!! Aynı tabaktan salata yiyormuş vs. Öyle bir anlatmış ki arkadaş "aynı yalaktan su içiyor" demiş sanki. Tiksinmiş mi ne? Adamla neler neler yapıyor, salata mı dert oldu? Hem herkese herşeyi anlatırsanız sonucu böyle olur. Vallahi adım kötüye çıkacak yakında. Ay dayanamıyorum böyle şeylere. Sopalarla dürtüklüyorlar sanki, illa ki konuşacağım...

fake misin ya, avukat boyle mi yazar... bu kadar cahil mi olur bir avukat... yok bilmiyormus da yok denk gelirseymis de. bu kadar basit mi anne baba olmak? yillarca tedavi goren kadinlari hic mi dusunmuyorsunuz boyle alayci yazarken?

Back
X