hamilelik ve alerjik rinitte rhinolight tedavisi

slm kızlar yaklaşık 5 adet idrar testi ve 1 kez kan testi sonucunda sonuç negatif çıktı fakat her ay düzenli regl olurdum 4-5 günde sürerdi bunda hem biraz gecikti hemde 1.5 gün sürdü artından hafif akıntı vede kasık ağrısı devam ediyor dr gidicem fakat kafam karıştı haliyle hayırlısı diyorum korkuyorum desemde negatif çıkınca üzüldüm açıkcası insan demekki kendini hazırlamış oluyoki olumsuz olunca üzülüyo rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu arada bu rhinolight tedavisini araştırcm ama önce bi kbb gidicem tabi şimdilik okyanus suyu ve kortizonlu spreye devam

Son düzenleme:
MAALESEF HAMİLE DEĞİLİM KIZLARRRRRRR BUGÜN ULTRASONLA BAKTIRDIM KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM HİRBİRŞEY ÇIKMADI BELİRTİLER DEVAM EDİYOR DEDİM AMA DRUM BEBEK YOK AMA TERS Bİ DURUMDA YOK DEDİ ŞÜKÜR :26:HALEN KASIK AĞRISI DEVAM EDİYOR VEE GÖĞÜSTEDE DEĞİŞMELER VAR HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH KISA ZAMANDA İSTEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİN TABİ BENDE DAHİL

Kızlar gecen aydan beri korunmuyoruz geçen ay hamile olduğumu sanmıştım ama değilmişim burda eski mesajlarımda var hatta Bu ayda reglim 5 gün gecikti pek ümidim yoktu açıkcası hatta gidip 20 lik dişimi filan çektirdim sonra ne olur ne olmaz diye bir test alayımda yapayım dedim bide ne göreyim çok koyu iki çizgi yarında nasipse doktora gidicem rabbime şükürler olsun isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…