hamilelik ve alkol ??

bide arkadaşım farklılıklara kapalısınız derken ne demek istedin anlayamadım ben..alkol kullanmayi farklılık olarak mı görüyosun

bide arkadaşım farklılıklara kapalısınız derken ne demek istedin anlayamadım ben..alkol kullanmayi farklılık olarak mı görüyosun

evet aynı şeyi ben de dedim.bu mesajınızı beğendim:) hamileyken içki dahi içmeyenler bağnaz,tutcu,geri kafalı bile olabilir sonunda.tüh ben içmemiştim hamileliğimde.büyük kayıp.gerçi ben çay bile içmedim

Son düzenleme:

:) baksana nasıl bağnaz insanlarız,hamileyken alkol kullanmayı desteklemiyoruz diye farklılıklara kapalı olduk:)))))

Amin canım inşallah yaa
Çok istiyorum hep rüyalarımda görüyorum

:) baksana nasıl bağnaz insanlarız,hamileyken alkol kullanmayı desteklemiyoruz diye farklılıklara kapalı olduk:)))))

herkes istediğini yapsın.iyi hoş da buraya böyle bir konu açınca ne dememiz bekleniyor? 'günde 1 kadeh içebilirsin ben hergün 1 kadeh içtim maşallah nur topu gibi bir çocuğum oldu' dememiz mi bekleniyor?konu sahibi arkadaş sormuş arada içilebiliyormuş diye.bunun garantisi kim verebilir burada.doktorlar bile böyle birşey diyemez...

Çok banelsin şekerimm çok ön yargılısın
Ayy bayılazamm şimdii
Biraz yeniliklere açık ol

bazi arkadaslar ne kadarda abartmis,
herkesin kendi tercihi belki siz kullanmiyorsunuz ama arkadas kullandigini soylemis,
ve hamile kalma durumunda ne yapacagini sormus amma buyutmussunuz yani
herkesin ayri sorunu var onunda sorunu bu yani ne var sizede konu begendiremiyoruz

Çok banelsin şekerimm çok ön yargılısın
Ayy bayılazamm şimdii
Biraz yeniliklere açık ol

hehehhe olamıyorum cnm,geri kafalı kaldım:))))) buarada hiç üzülme bende her ay rüyamda görürdüm ,sonunda kavuşcam prensesime az kaldı,seninde az kaldı o güzel haberi almana bence.kızlar konu sahibi yok ortalarda niye cevap vermiyoki

Yavrim sanada yorum beğendiremiyoruz haa
Arkadaş sormuş bizde yanıtladık yaneee şekerimm

Amin canım inşallah sağolsaın sende Allah razı olsun
İnşallah kazasız belasız yavrunu kucağına alırsın
Mis kokulu bebeğini

peki sence soru mantıklı bi soru mu,biz içme desek içmeyecekmi,alkolün hamilelikte zararlı oldugunu çocuklar bile bilir,ne dememizi bekliyoduki,içebilirsin desek gönül rahatlığıyla içecek miydi

Hamile kalmayı planlıyorsanız korunmayı bırakmadan en az 6 ay öncesinden alkol ve varsa sigara kullanmayı bırakırsanız canınızın istemediğinden ve hamileyken böyle bir yanlış yapmayacağınızdan emin olmuş olursunuz.Ama bu deneme sürecinde yinede canınız alkol istiyorsa o zaman ya tedavi görmelisiniz yada hamile kalmayı kesinlikle düşünmemelisiniz.

peki sence soru mantıklı bi soru mu,biz içme desek içmeyecekmi,alkolün hamilelikte zararlı oldugunu çocuklar bile bilir,ne dememizi bekliyoduki,içebilirsin desek gönül rahatlığıyla içecek miydi

oda biliyo zaten zararli oldugunu nasil kurtulacagini soruyor konuyu anlayin once !

kirmizili yerlerde yardim istegi var

kirmizili yerlerde yardim istegi var

Aslında iş Anne olabilmekte canım
Hiçbir yardıma gerek yok
Demekki arkadaş anneliğin ne olduğunu hala idrak edememiş
Çünkü bir annenin evladı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur

konu sahibi milleti birbirine düşürmek için açmış bu konuyu:))))))) neyse kızlar ben düşüncemi söyledim,bizim uykumuz geldi artık size iyi geceler

Aslında iş Anne olabilmekte canım
Hiçbir yardıma gerek yok
Demekki arkadaş anneliğin ne olduğunu hala idrak edememiş
Çünkü bir annenin evladı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur

tatlim oyle bir niyeti olsa buraya yazip sorarmiydi bir dusun
derdi ki aman bosver icerim derdi sormaya bile gerek duymazdi
demekki sorduguna gore icinde anne olmak adina birseyler var diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…