bide arkadaşım farklılıklara kapalısınız derken ne demek istedin anlayamadım ben..alkol kullanmayi farklılık olarak mı görüyosun
evet aynı şeyi ben de dedim.bu mesajınızı beğendim:) hamileyken içki dahi içmeyenler bağnaz,tutcu,geri kafalı bile olabilir sonunda.tüh ben içmemiştim hamileliğimde.büyük kayıp.gerçi ben çay bile içmedim
inşallah cnm allah isteyen,hakeden herkese anneliği nasip etsin,olmayan çok arkadaşım var,kendime dua ederken onları hiç unutmazdım,şimdi ben hamileyim onlara hala dua ediyorum..her adet oldugumda kendimi odaya kapatır ağlardım,hele aşılamam tutmadığı zamanki gözyaşlarımı hiç unutmuyorum,dr senin çocugun olmaz dediğinde ölmek istemiştim(( çok zor bi süreçti,hiçç üzme kendini cnm allah öyle bi zamanda veriyoki onu dünyan değişiyo,umarım sende en kısa zamanda anne olursun
:) baksana nasıl bağnaz insanlarız,hamileyken alkol kullanmayı desteklemiyoruz diye farklılıklara kapalı olduk:)))))
:) baksana nasıl bağnaz insanlarız,hamileyken alkol kullanmayı desteklemiyoruz diye farklılıklara kapalı olduk:)))))
Çok banelsin şekerimm çok ön yargılısın
Ayy bayılazamm şimdii
Biraz yeniliklere açık ol
bazi arkadaslar ne kadarda abartmis,
herkesin kendi tercihi belki siz kullanmiyorsunuz ama arkadas kullandigini soylemis,
ve hamile kalma durumunda ne yapacagini sormus amma buyutmussunuz yani
herkesin ayri sorunu var onunda sorunu bu yani ne var sizede konu begendiremiyoruz
hehehhe olamıyorum cnm,geri kafalı kaldım:))))) buarada hiç üzülme bende her ay rüyamda görürdüm ,sonunda kavuşcam prensesime az kaldı,seninde az kaldı o güzel haberi almana bence.kızlar konu sahibi yok ortalarda niye cevap vermiyoki
bazi arkadaslar ne kadarda abartmis,
herkesin kendi tercihi belki siz kullanmiyorsunuz ama arkadas kullandigini soylemis,
ve hamile kalma durumunda ne yapacagini sormus amma buyutmussunuz yani
herkesin ayri sorunu var onunda sorunu bu yani ne var sizede konu begendiremiyoruz
Merhaba,
önümüzdeki dönemde hamilelik planlarımız var ama, alkol kullanan bir aileyiz haftada 2 yada 3 akşam 2-3 bira yada 2-3 kadeh brandi yada şarap içmeden duramıyoruz, sırf bu yüzden hamile kalmatan korkuyorum, böyle bir problmi olan varmı? akşam oldumu canım istiyor iş yoğunluğundan sonra biraz rahatlamamı kafamı dağıtmamı sağlıyor, ya hamile kaldığımda da canım isterse ne yapıcam ? hamileyken canları cok ıstedıgınden 1 bardak bira yada 1 bardak şarap içenleri biliyorm o kdarınn zararı olmaz mış ama ben biraz daha fazla içiyorum...
varmı alkol problemi olan... ne yaptınız.. hellp :18:
Yavrim sanada yorum beğendiremiyoruz haa
Arkadaş sormuş bizde yanıtladık yaneee şekerimm
peki sence soru mantıklı bi soru mu,biz içme desek içmeyecekmi,alkolün hamilelikte zararlı oldugunu çocuklar bile bilir,ne dememizi bekliyoduki,içebilirsin desek gönül rahatlığıyla içecek miydi
ben sana ne didimki simdi :44:
Merhaba,
önümüzdeki dönemde hamilelik planlarımız var ama, alkol kullanan bir aileyiz haftada 2 yada 3 akşam 2-3 bira yada 2-3 kadeh brandi yada şarap içmeden duramıyoruz, sırf bu yüzden hamile kalmatan korkuyorum, böyle bir problmi olan varmı? akşam oldumu canım istiyor iş yoğunluğundan sonra biraz rahatlamamı kafamı dağıtmamı sağlıyor, ya hamile kaldığımda da canım isterse ne yapıcam ? hamileyken canları cok ıstedıgınden 1 bardak bira yada 1 bardak şarap içenleri biliyorm o kdarınn zararı olmaz mış ama ben biraz daha fazla içiyorum...
varmı alkol problemi olan... ne yaptınız.. hellp :18:
Ne zaman didim hacı ya
Vıyy kurban olurum ben sana
O Kaşınan bitli kafana
kirmizili yerlerde yardim istegi var
Aslında iş Anne olabilmekte canım
Hiçbir yardıma gerek yok
Demekki arkadaş anneliğin ne olduğunu hala idrak edememiş
Çünkü bir annenin evladı için yapamayacağı hiçbir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?