tatlim oyle bir niyeti olsa buraya yazip sorarmiydi bir dusun
derdi ki aman bosver icerim derdi sormaya bile gerek duymazdi
demekki sorduguna gore icinde anne olmak adina birseyler var diye dusunuyorum
konu sahibi milleti birbirine düşürmek için açmış bu konuyu:))))))) neyse kızlar ben düşüncemi söyledim,bizim uykumuz geldi artık size iyi geceler
AMINNN CANIM AMIIIIIIIINAman neyse şekerim bize ne konu sahibi arkideşimiz ortalarda yok zaten
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin diyorum
Vee son noktamı koyuyorum.
birbirne dusecek birsey yok canim herkesin fikri ayni olmaya bilir
iyi geceler size(hamile oldugunu dusunuyorum biz dedigine gore)
ALLAH RAHATLIK VERSIN
evettt prensesim var içimde:)) 38 haftalık az kaldı heran kavuşabiliriz ona:)))))) saol sanada allah rahatlık versin
ya kız burada haftada içtiği 2 -3 biradan bahsetmiş
alkolik olmuş
anne olmayı hak etmeyen kişi olmuş
kalkmış bir de kendi kendinizi kutsamışsınız bravo
neden farklılıklara bu kadar kapalısınız
içki hamileyken zararlıdır sigara da
ama bunu yargılamadan yazabilirsiniz değil mi?
sanırım yanlış anlamışsınız
hamileyken alkol alınmasını desteklemiyorum
ama insanların sırf alkol kullanıyorum dedi diye bir insanı nerdeyse annelikten men etme derecesine gelmesini yanlış buluyorum
bazı uslüpları yanlış buldum kendi sorunlarını yada mükemmelliklerini alakası olmayan bir yerde yazanları da empatiden çok uzak buldum
arkadaşa verilecek en güzel cevap içkiyi bırakmayı göze alamıyorsa zaten bebek fikrinden vazgeçmesi dir
herkes istediği gibi yaşasın fakat bir başkasına zarar vermeden ki hamileyken alkol almakta budur
bazi arkadaslar ne kadarda abartmis,
herkesin kendi tercihi belki siz kullanmiyorsunuz ama arkadas kullandigini soylemis,
ve hamile kalma durumunda ne yapacagini sormus amma buyutmussunuz yani
herkesin ayri sorunu var onunda sorunu bu yani ne var sizede konu begendiremiyoruz
tatlim oyle bir niyeti olsa buraya yazip sorarmiydi bir dusun
derdi ki aman bosver icerim derdi sormaya bile gerek duymazdi
demekki sorduguna gore icinde anne olmak adina birseyler var diye dusunuyorum
anlamaz olur muyum cnm o durumları,ama hiç sıkıntı yapma,hiç üzme kendini,prof.un biri bana senin çocugun olmaz demişti,ben tedaviyi bıraktım,eşimle çocuksuz da mutlu olabilmenin yollarını ararken hamile oldugumu öğrendim,o anki durumumu anlatacak hiç bi kelime yok,ailece ağladık mutluluktan:)))))) kızımla sana da dua ediyoruz ,allah sanada en kısa zamanda verir inşllh,rabbim seni bebek kokusundan mahrum bırakmasın inşallah
evettt prensesim var içimde:)) 38 haftalık az kaldı heran kavuşabiliriz ona:)))))) saol sanada allah rahatlık versin
yorumunu yeni gördümm canım rabbim bi avazda kkurtarsın hayırlı evlat olsunnnn
Merhaba, hafta sonu giremedim nete, ne fırtınalar kopmuş burada..
öncelikle ben konuyu acarken ne kımseyle alay etmek ıstedım nede dalga gecmek, sadece benzer durumda olanlar dan fikir almak, konuşmak istemiştim.
Henüz çocuk denememiz olmadığı için, cocuğunun olmamasının nasıl bir duydu olmadını bilmiyorum, allah ısteyen herkese versin eminim isteyipte olmaması cok kotudur, ama ortay atlayıp abuk subuk yazılar yazanları da kınıyorum, burası sadece cocuk sahıbı olamayıp çok uğrasanların yada sadece hamilelerin paylaşım alanı olmadığını düşünüyorum. bazı arkadaşları yorum yaparken daha saygılı olmaya davet ediyorum.
Elbette eğer allah nasip ederse hamile kalırsam alkol içmem, bunu hamilelikten once bırakmak gerektıgını de bılıyorum, ama.... neyse kimseyle polemiğe girmek istemiyorum, konu ile ilgili deneyimi olmayan yada benze bır sürecten geçmemiş kişilerin yorum yapmamasını rica edicem.
gonca2206, SrplYldrm, tweety_yteewt, megan17' ın gibi seviyeli yorumlara teşekkürler.
bu nasıl bi soru ya,insanlar çocugum olsun diye dünya kadar para harcıyolar,sen de alkol problemim var çocugum olursa napacam diye soruyosun,napacaksın sağlıklı,hayırlı bi evladın olmasını istiyosan içmeyeceksin...nasıl cesaret edipte yazdın bunu anlamadım şaka mı yapıyosun yoksa insanları kandırıp bakalım ne cevap vercekler diye mi bekliyosun anlamadım ...kadınlardaki anaçlık,fedakarlık sana hiç sıçramamş anlaşılan,ben aylardır çayı bile çok nadir içiyorum,sen alkol alıyorum napacam diyosun,bence sen bu düşünceyle dünyaya çocuk getirme annelik,kadınlık hormonların gelişmemiş senin daha................
Valla bizim bir arkadaş vardı bayan hep icerlerdi hamile kalınca 9 ay ağzına sürmedi seçim sizin bebeğiniz mi sız miMerhaba,
önümüzdeki dönemde hamilelik planlarımız var ama, alkol kullanan bir aileyiz haftada 2 yada 3 akşam 2-3 bira yada 2-3 kadeh brandi yada şarap içmeden duramıyoruz, sırf bu yüzden hamile kalmatan korkuyorum, böyle bir problmi olan varmı? akşam oldumu canım istiyor iş yoğunluğundan sonra biraz rahatlamamı kafamı dağıtmamı sağlıyor, ya hamile kaldığımda da canım isterse ne yapıcam ? hamileyken canları cok ıstedıgınden 1 bardak bira yada 1 bardak şarap içenleri biliyorm o kdarınn zararı olmaz mış ama ben biraz daha fazla içiyorum...
varmı alkol problemi olan... ne yaptınız.. hellp :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?