hamilelik ve alkol ??

Hamile kalmadan önce ben de haftada 2-3 gün içerdim. Eşim de ben de iri yapılıyız ve kolay sarhoş olmadığımız için de ciddi miktarda içerdik. Bundan utanmıyorum elbette. Bağımlılığım yoktu ama günde 3-4 tane de sigara içerdim. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve bıçakla keser gibi alkolü de sigarayı da kestim. Doktorlar günde 1 kadeh şarap için izin veriyorlarmış ama ben ağzıma bile sürmüyorum. Canım bile istemiyor. Alkol sigara kullanımı ayıp bişey değil. Ama hamileyken içmek bana çok büyük yanlış geliyor. Bebeğe bişey olsa kendimi asla affetmem. Kafasında böyle şeyler olup da yazmaya utanan arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. Alkol de sigara da bırakılabilir. Annelik içgüdüleriniz size yardımcı olacak

Aynı fikirdeyim cok uzun yillardir alkol alan biriyim işten eve gelip bir iki bisey içmek yorgunluğumu alir. Yaşım ilerledikce tabikii eskisi kadar icmiyordum bağımlılik diyemeyiz ama alkolü severim. Sigaraya ağır bağımliyken hamile kaldigimda ya birakamazsam korkusuyla 4 sene önce biraktim. Tedavime baslamadan önce de alkolü de bir anda bıraktım simdi aklima bile gelmiyor ztn mide bulantilarindan gözüm bişey görmüyor ama bebek duygusu insanin içine düşünce hersey bir baska oluyormus bende alkolu cok severim bir bardak şarap serbest icerim kesin derdim oyle olmuyormus

Çok iyi yapmışsınız gerçekten anne olmak böyle bişey Süt ve folic asit kafası yaşıyoruz biz de bebişimle

Çok iyi yapmışsınız gerçekten anne olmak böyle bişey Süt ve folic asit kafası yaşıyoruz biz de bebişimle
Hahaha bende oyleyim bir de gaviskon yeni malibum diyebilirim
Ama bebegim sağlıklı büyüsün sütünü emsin sütten kesildigi zaman bir parti yapar alkolle yikanirim kesin

Hahaha bende oyleyim bir de gaviskon yeni malibum diyebilirim
Ama bebegim sağlıklı büyüsün sütünü emsin sütten kesildigi zaman bir parti yapar alkolle yikanirim kesin
Ay evet daha yıllarca uzak kalacağız. Eşim hamile olduğumu duyunca “şimdi çok büyük kutlanacak bişey var ve biz içemiyoruz öyle mi” diyor dedim 2,5 sene sonra kutlarız artık. Ben içmeyince o da istemiyor artık. Bezelye kadar bebek evin patronu oldu şimdiden

Benimkinde hic insaf yok cift çizgiyi gördüğü gibi gidip bir küçük aldi kendine

Ya içsin tabi afiyet olsun ben eşimi ikna edemedim bensiz de içebileceğine. Ben baba olsam hayatta durmazdım
Hahahahahhahah ayni fikirdeyim bende duramazdim saglikla gelsin bebislerimiz sonra bolca kutlamalarimizi birlikte yapalim inşallah bol rakili mezeli

Hahahahahhahah ayni fikirdeyim bende duramazdim saglikla gelsin bebislerimiz sonra bolca kutlamalarimizi birlikte yapalim inşallah bol rakili mezeli
Aynen canım sağlıkla bir doğsun da. Dünyanın en büyük mucizesi. En çok kutlamayı hak eden şey. Ne sofralar kurarım ah bi gelse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…