Hamilelik ve Cinsellik

40+1 doğum yaptım 40 haftalık hamileyken bile hiç bir sıkıntı olmadan dikkat ederek yaşadık hatta doğumu kolaylaştırıyor diye biz yoğun ve sık yaşadık doktorumuz herhangi bir problem olmadıkça normal düzeninizde devam e din demişti

Banda aynısını dedı ama tamamen alamıorm ıcıme yanı kendımı bırakamıorm ve karın altımda agrı oluyor nedense cok kendımı kasıyorum sanırım

Enkefsiyon ve erken doğum riskine karşı korunarak ilişkiyi tavsiye ederim. İlk bebekte 31.haftada ilişki sonrası sancılanmam oldu o yüzden söylüyorum. İkincide 37den sonra korunmayı bıraktık 38+ larda bebiş geldi.
Kanama sancı falan yolsa kendini yormadan ve riskli pozisyonlara girmeden yaşayabilirsin.

Netteki pozısyonları beceremıyorum kı üstte iyi olur ama ben mısyonere alısmıstım o da bazı yerlerde rısklı falan yazıyor

Netteki pozısyonları beceremıyorum kı üstte iyi olur ama ben mısyonere alısmıstım o da bazı yerlerde rısklı falan yazıyor
Karın büyüdükçe zorlaşıyor. Dogy mi ne dedikleri en kolay bence

tam tersi artma oluyor :) ama nadir durumlarda kişiye görede değişebilir belki ama çevremde duyduğum kadarıyla ve bende artma olmuştu
Hadi ya bunu gerçekten bilmiyordum herkes azalma olduğunu söylemişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…