40+1 doğum yaptım 40 haftalık hamileyken bile hiç bir sıkıntı olmadan dikkat ederek yaşadık hatta doğumu kolaylaştırıyor diye biz yoğun ve sık yaşadık doktorumuz herhangi bir problem olmadıkça normal düzeninizde devam e din demiştiBen 3,5 aylık hamıleyım doktorum basından berı yasak koymadı ama esımde bende bebege bırsey olur endısesı tasıyoruz bu yuzden ılıskı yasayamıyoruz. Ve bir kac yakın buldugum arkadasıma sordum doguma kadar bırlıkte olmadık hatta 40ım cıktı oyle oldu dıyınce ben mı acaba acelecılık edıyorum dıye dusundum :)
Banda aynısını dedı ama tamamen alamıorm ıcıme yanı kendımı bırakamıorm ve karın altımda agrı oluyor nedense cok kendımı kasıyorum sanırım40+1 doğum yaptım 40 haftalık hamileyken bile hiç bir sıkıntı olmadan dikkat ederek yaşadık hatta doğumu kolaylaştırıyor diye biz yoğun ve sık yaşadık doktorumuz herhangi bir problem olmadıkça normal düzeninizde devam e din demişti
Netteki pozısyonları beceremıyorum kıEnkefsiyon ve erken doğum riskine karşı korunarak ilişkiyi tavsiye ederim. İlk bebekte 31.haftada ilişki sonrası sancılanmam oldu o yüzden söylüyorum. İkincide 37den sonra korunmayı bıraktık 38+ larda bebiş geldi.
Kanama sancı falan yolsa kendini yormadan ve riskli pozisyonlara girmeden yaşayabilirsin.
Karın büyüdükçe zorlaşıyor. Dogy mi ne dedikleri en kolay benceNetteki pozısyonları beceremıyorum kıüstte iyi olur ama ben mısyonere alısmıstım o da bazı yerlerde rısklı falan yazıyor
Ah yapabılsekKarın büyüdükçe zorlaşıyor. Dogy mi ne dedikleri en kolay bence
kaçıncı haftadasın birde karnın çok çıktımı ?Banda aynısını dedı ama tamamen alamıorm ıcıme yanı kendımı bırakamıorm ve karın altımda agrı oluyor nedense cok kendımı kasıyorum sanırım
tam tersi artma oluyor :) ama nadir durumlarda kişiye görede değişebilir belki ama çevremde duyduğum kadarıyla ve bende artma olmuştuBen azaldığını biliyordum yorumlar öyle demiyor
Hadi ya bunu gerçekten bilmiyordum herkes azalma olduğunu söylemişti banatam tersi artma oluyor :) ama nadir durumlarda kişiye görede değişebilir belki ama çevremde duyduğum kadarıyla ve bende artma olmuştu
18+6 haftaligim.normalde.de gobekliydim.ben ve tabi oncesine gore daha belirgin oldu.kaçıncı haftadasın birde karnın çok çıktımı ?
ozaman farkli poziyonları deneyin daha rahat edersiniz18+6 haftaligim.normalde.de gobekliydim.ben ve tabi oncesine gore daha belirgin oldu.
aynen.Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyiz
Gebekikte rshim acilsin diye doktor önerir geneldeYasamadim ama doguma girecegi günü bile iliskiye giren duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?