Hamilelik ve Cinsellik

20.haftaya girmek üzereyim hamileliğimde.
Doktor yasak koymadı.Bizde hamile kalmadan önce nasılsak aynı şekilde devam ediyoruz.Ekstra bir şey kullanmıyorum.

Son aya kadar devam ettik aşırı istek vardı bende göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ondan dolayı hep istek geliyordu dokunduğumda ama karnım büyük olunca zor oldu biraz

Son aya kadar devam ettik aşırı istek vardı bende göğüs uçlarım çok hassaslaşmıştı ondan dolayı hep istek geliyordu dokunduğumda ama karnım büyük olunca zor oldu biraz
İstek bende de var ama ıslanma olmuyor esım ıstedıgı kadar ugrassın hep aklımda bebek var. kendımı tam konuya veremıyorum bu yuzden jelden destek alıcam galıba. evet ben ilk aylarda bu denlı ısteklı degıldım ama bu aralar her gun olsa ses cıkarmam :))

valla bizde öyleydık arkadaşın gıbı benum düşük tehlikem vardı bi ara öyle olunca olmadı eşimde bebekten utanıyorum dıyordu

Bazen ağlayasım geliyordu çok istediğim için kendime sinir oluyordum :)) Jel kullanmadım ben zararlı olabilir ama ilişki sıkıntı olmaz hatta korunma derdi olmadan en rahat ettiğimiz dönemdi :)

Bazen ağlayasım geliyordu çok istediğim için kendime sinir oluyordum :)) Jel kullanmadım ben zararlı olabilir ama ilişki sıkıntı olmaz hatta korunma derdi olmadan en rahat ettiğimiz dönemdi :)
Ayıptır söylemesi biz dün deneyelım dedık ama jelsiz olmadı :)) ıslanmada olmadı halıyle yıne bıraktık baska bır gune haha evet ben ısteyınce esım bana sımdı sey dıyor ben bıle dayanıyorum sen de dayan

Merhaba ben bu ay hamilelik düşündüğüm için doktora gittim reglimden hemen sonraki gun. Ovülasyonu hesapladı ve beni yarın tekrar çağırdı o güne kadar da ilişki yok dedi. ( 4 gün oldu gideli ) ben internetten ovulasyon testi aldım ve bugün çift çizgiyi gördüm yarın kontrolüm var bugün ilişkiye girmeli miyim teste güvenerek ? Yoksa doktorun dediğini mi yapmalıyım... Onun hesabına göre pazartesiden önce yumurtlama olmaz demişti . Acil cevaplayın kızlar nolurr..

En son kaç gün önce adet oldunuz. Adetten 15 gün sonra yumurtlama olur genelde

İlk hamileligimde kizim 7 aylikti tersti Dr yasakladı hiç birlikte olmadık .. ama ikinci hamilelikte oglumu doğurmaya 3 gün kala yine birlikte olduk çok şükür dikkatli olduğumuz sürece hiç zorlanmadik dr a bizzat sordum bı sıkıntı yok dedi ha bu arada sezeryanla olduğum icin ..

Belirtmek isterim Kaç yıldır evliyim hiç böyle şeyler kullanmadık gerek duymadım vazelin jel vs ..

Doktor yasaklamadigi sürece hiç bı sıkıntı olmaz canım benim açımdan olmamıştı sık sık olmasına ragmen. Yalnızca bildiğim kadarıyla ilk 13 hafta her gebelikte cinsel ilişkibiraz sakıncalı düşük tehlikesi olduğu için herkeste. Ve son aylarda ilişki değilde eşinizin boşalması erken doğumu tetikleyebiliyor onun için son zamanlarda prezervatif kullanmalısınız

4 haftalikken ogrendim gebe oldugumu, 38de dogum yaptim
Bu surecte hicbir degisiklik olmadi
Ekstra bisi de kullanmadik
Dogumdan sonra 6 hafta ara vereceksiniz zaten
Ve cocuk yuzunden de rahat rahat sevisemeyeceksiniz
Firsatiniz varken son golleri atin derim

Bizim dr umuz tam tersi son 2 hafta sık sık iliskiye girin dogumu kolaylastirir demisti

Aynen ilişkiye girin bende aynı şeyi söylüyorum ama son zamanlarda dediğim 32 ve 37 hafta arası erken doğum u tetikleyebiliyor sperm

Biz halen birlesme yasamadik nasil desem su hamileler icin onerilen pozisyonlari yapamiorz misyonerde olacakken gobek altima kramp giriyor simdilerde bebek rahatsiz oluyor dusuncesiyle birakiyoruz. Ben ustte almaya calisiorm bu seferde kilo aldigim icin ben rahat edemiyorum bakalim umarim duzelir. Ve ice bosalma olsa sorun yasanir mi 5.aydan gun aldik

Bunu en iyi doktorunuz bilir. Normal şartlarda hiç bı sorum olmaz içe bosalmada. Cinsel ilişki için bı sorun teşkil Edip etmediğini hamileliginizin doktorunuza ilk kontrolde sorun içiniz rahat etmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…