Hamilelik ve Cinsellik

zehra1809

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
2.459
3.110
63
Merhaba

Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?

Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyiz

Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyiz
İlk defa böyle cevap veren bir kadın gördüm.
Genelde erkeklerde kadınlarda istemiyor. Valla taktir ettim sizi.

Ilk 3 ay ve son 3 ay sıkıntılı olabilir demişti doktorum banada

İlk defa böyle cevap veren bir kadın gördüm.
Genelde erkeklerde kadınlarda istemiyor. Valla taktir ettim sizi.
Teşekkür ediyorum canım, valla biz aynıyız dediğim gibi, ama daha 3aylık hamileyim, ileriki dönemlerde belki bir ağırlaşma, acı hissedersem tabiki ara veririz

Benim öncesinde düşüğüm oldugu icin ilk 3ay yasaktı
Sonrasında eskisi kadar sık olmasada hayatımıza devam ediyoruz :)

Riskli gebelikler hariç doktorlar herhangi bir kısıtlama koymadığı müddetçe cinsellik yaşanabilir. Ancak bazı çiftler buna biraz uzak bakabiliyor. Tamamen senin ve eşin arasında olan bir durum. Biz susalım libidolar konuşsun

Ben 3,5 aylık hamıleyım doktorum basından berı yasak koymadı ama esımde bende bebege bırsey olur endısesı tasıyoruz bu yuzden ılıskı yasayamıyoruz. Ve bir kac yakın buldugum arkadasıma sordum doguma kadar bırlıkte olmadık hatta 40ım cıktı oyle oldu dıyınce ben mı acaba acelecılık edıyorum dıye dusundum :)

İlk 3 ay doktorum yasak verdi , sonraki 3 aylık dönemde beraberlik yaşadık ama açıkçası yine tedirgin oluyordum (belki gereksiz ama ) şu dönemde ise bırak cinsel birlikteliği yatakta sağdan sola dönemiyorum
Son güne kadar yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum

Aslında son aylarda doktorlar erken dogum rıskı olabılır dıye pek tavsıye etmıyor kı dedıgın gıbı agırlasır ınsan suan benımde ıyı gunlerım aslında degerlendırmek ıcın son aylarda kendımı zor tasırım

Öğrenmeden önceki cinsel hayatımız öğrendikten sonra ve doğuma gittiğim geceye kadar devam etti.Biz daha bir kudurmuştuk
biz de öyleydik adamın iflahını kurutmuştum haftada 3-4 kesmiyordu doğumdan sonra olacakları hissetmiş gibiydim mart kedilerini geçmiştim

İki hamileliğimdede doktor kısıtmalama getirmediği için hamilelik öncesindeki gibi devam ettik. Zaten benim karnım 6. Ayda ancak çıkıyor. Son aylarda karşılıklı olarak istemediğimiz için ara verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…