Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyizMerhaba
Ben özellikle hamilelik geçirmiş kadınlara bu soruyu sormak istiyorum. Hamilelikte ( doktor cinsel ilişki yasak demediği sürece) cinsel ilişki yaşadınız mı ? Ve vazelin - bebe yağı ya da su bazlı jel tarzı şeylerden destek aldınız mı ?
İlk defa böyle cevap veren bir kadın gördüm.Hamileyim, hiç bir kısıtlama yapmadık, yapmıyoruz, her hangi bir destek de almıyoruz normal, hamile değilken nasılsak öyleyiz
Teşekkür ediyorum canım, valla biz aynıyız dediğim gibi, ama daha 3aylık hamileyim, ileriki dönemlerde belki bir ağırlaşma, acı hissedersem tabiki ara veririzİlk defa böyle cevap veren bir kadın gördüm.
Genelde erkeklerde kadınlarda istemiyor. Valla taktir ettim sizi.
Maşallah onlaraYasamadim ama doguma girecegi günü bile iliskiye giren duydum
Aslında son aylarda doktorlar erken dogum rıskı olabılır dıye pek tavsıye etmıyor kı dedıgın gıbı agırlasır ınsan suan benımde ıyı gunlerım aslında degerlendırmek ıcın son aylarda kendımı zor tasırımİlk 3 ay doktorum yasak verdi , sonraki 3 aylık dönemde beraberlik yaşadık ama açıkçası yine tedirgin oluyordum (belki gereksiz ama ) şu dönemde ise bırak cinsel birlikteliği yatakta sağdan sola dönemiyorum
Son güne kadar yapabilenleri takdir ve tebrik ediyorum
hahahaÖğrenmeden önceki cinsel hayatımız öğrendikten sonra ve doğuma gittiğim geceye kadar devam etti.Biz daha bir kudurmuştuk
biz de öyleydik adamın iflahını kurutmuştum haftada 3-4 kesmiyorduÖğrenmeden önceki cinsel hayatımız öğrendikten sonra ve doğuma gittiğim geceye kadar devam etti.Biz daha bir kudurmuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?