- 17 Mart 2025
- 53
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi ebeveynatlasi
Kızlar merhabalar bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi acaba 2 aydır deneme yapıyoruz fakat değerlerim iyi olmasına rağmen gebe kalamiyorum sadece demir eksikliğine bağlı kansızlığım var ve d vitaminim düşük bunlar dışında genel değerlerim çok iyi sizce bu düşük olanlar etki eder mi ? Hormon testlerimde iyi çıktı. Tabi ki zamanı vardir mutlaka biliyorum ama sadece öğrenmek istedim 

Bence kendin içinde d vitamine başla hemen başlamadıysan. Ben yataktan kafamı kaldıramıyordum d vitaminim yerlerdeydi. Geçen ay başladım 2.ayım bu ay ilacım bitmedi daha bu ay gebelik oluştu. Beta artışı takip ediyorum tabiki. %100 d vitamini etkiler diyemem ama çok önemli bi faktör
 Bence kendin içinde d vitamine başla hemen başlamadıysan. Ben yataktan kafamı kaldıramıyordum d vitaminim yerlerdeydi. Geçen ay başladım 2.ayım bu ay ilacım bitmedi daha bu ay gebelik oluştu. Beta artışı takip ediyorum tabiki. %100 d vitamini etkiler diyemem ama çok önemli bi faktör  Doktora gittiğimde d vitamini için bir ilaç vermedi kansızlık için Ferro diye bir ilaç verdi onu kullanmaya başladım şimdi ama neden vermediğini çözemedim size d vitamini için ne vermişti
 Doktora gittiğimde d vitamini için bir ilaç vermedi kansızlık için Ferro diye bir ilaç verdi onu kullanmaya başladım şimdi ama neden vermediğini çözemedim size d vitamini için ne vermişti  Bence bi dahiliyeye git gebelik düşündüğünü de söyle ben öyle yapmıştım
 Bence bi dahiliyeye git gebelik düşündüğünü de söyle ben öyle yapmıştım Tamamdır çok teşekkürler bilgi verdiğin için
 Tamamdır çok teşekkürler bilgi verdiğin için