Tabiki evden uzaklaştırmak söz konusu olmamalı. Onlar da can ve ne kadar üzüleceklerini düşünemiyorum bile. Bence o testi yaptır ona göre önlemini alırsın. Eğer bir sıkıntın yoksa ki çoğu kişide olmuyor bu hiçbir problem olmaz. Birçok insan evinde evcil hayvanıyla gebelik geçiriyor.Kızlar Selam,
2 yıllık evliyim ve hamile kalmak istiyorum. İlk kez bebek denemelerine başladık bu ay Allah'ın izniyle.
Evimde bir kedim var tüm aşılarını ve bakımlarını zamanında yapıyorum. Kuru mama ile besleniyor çiğ hiçbirşey yemedi şimdiye kadar.
Henüz doktorumla görüşmedim fakat evde kedi olması ile ilgili bazı şeyler okudum.
Toxoplasma ile ilgili herhangi bir test yaptırmadım.
Hamilelik gerçekleşirse bir süre kedi ile temas etmemelisin dediler ama bu imkansız.
Oğlumu koklayıp öpmeden ben hayatta duramam zaten ben gitmesem yanına o gelip sevdirir kendini.
Evinde kedi beslerken hamilelik geçiren var mıdır? Neler yaptı? Beni yönlendirebilir mi?
Buarada ne olursa olsun kedimi evden uzaklaştırmam söz konusu bile değildir.
zaten çocuk düşüncemizden beri tuvaletini eşime temizletiyorum. salam sosis vs gibi şeyler tüketmiyorum.Tabiki evden uzaklaştırmak söz konusu olmamalı. Onlar da can ve ne kadar üzüleceklerini düşünemiyorum bile. Bence o testi yaptır ona göre önlemini alırsın. Eğer bir sıkıntın yoksa ki çoğu kişide olmuyor bu hiçbir problem olmaz. Birçok insan evinde evcil hayvanıyla gebelik geçiriyor.
alakasi yok! Ne demek uzak durcaksin kediden ne sacma ya. Burda almanyada köpek kedi ne varsa birlikte yasiyorlar hamileler neden hicbirsey olmadi? Inanma türklerde batil incan normal! abartiyorlar yok bebege zarari olur yok su yok buKızlar Selam,
2 yıllık evliyim ve hamile kalmak istiyorum. İlk kez bebek denemelerine başladık bu ay Allah'ın izniyle.
Evimde bir kedim var tüm aşılarını ve bakımlarını zamanında yapıyorum. Kuru mama ile besleniyor çiğ hiçbirşey yemedi şimdiye kadar.
Henüz doktorumla görüşmedim fakat evde kedi olması ile ilgili bazı şeyler okudum.
Hamilelik gerçekleşirse bir süre kedi ile temas etmemelisin dediler ama bu imkansız.
Oğlumu koklayıp öpmeden ben hayatta duramam zaten ben gitmesem yanına o gelip sevdirir kendini.
Evinde kedi beslerken hamilelik geçiren var mıdır? Neler yaptı? Beni yönlendirebilir mi?
Tipsiz :))zaten çocuk düşüncemizden beri tuvaletini eşime temizletiyorum. salam sosis vs gibi şeyler tüketmiyorum.
ben oğluma kardeş yapmak isterken onu evden uzaklaştıramam zaten ikisi birlikte büyüycek Allah izin verirse.
evinde evcil hayvanı olmayan bilemez ama gerçekten evlat sevgisi gibi sevgisi yani vazgeçmek mümkün değil. Hem şuna bakar mısınız ablaları bundan vazeçilir mi ?
canım sen şimdiden testlerini yaptır. bu virüs en zor kedilerden geçiyor merak etme. zaten o da sokak kedilerinden geçiyor. eğer kedini sokağa çıkartmıyorsan sorun olmaz. daha çok çiğ etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden geçiyormuş. kedinde çok tatlı maşallah. ben de çok severim.Kızlar Selam,
alakasi yok! Ne demek uzak durcaksin kediden ne sacma ya. Burda almanyada köpek kedi ne varsa birlikte yasiyorlar hamileler neden hicbirsey olmadi? Inanma türklerde batil incan normal! abartiyorlar yok bebege zarari olur yok su yok bu
bende çocukluğumdan beri hep kedi köpekle büyüdümTipsiz :))
Benim şuan yok ama senelerce benim de oğullarım oldu. Köpek bağımlısıyımdır. Evimde yok şimdi ama sokaktakileri sevmekten hiç çekinmiyorum. Şuan gebeyim ve şuan evimde olsa uzaklaştırmayı ben de asla düşünemezdim :)
canım sen şimdiden testlerini yaptır. bu virüs en zor kedilerden geçiyor merak etme. zaten o da sokak kedilerinden geçiyor. eğer kedini sokağa çıkartmıyorsan sorun olmaz. daha çok çiğ etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden geçiyormuş. kedinde çok tatlı maşallah. ben de çok severim.
birsey olmaz canim benimde annemlerin köpegi var evde duruyor onu öpüp kokluyorum hamileyim saglikliyim yani hicbirsey olmazbende çocukluğumdan beri hep kedi köpekle büyüdüm
sadece evde değil sokaktada yavrularım var yani hayvanlardan uzaklaşmam pek mümkün değil
işten eve geldiğim anda çıldırıyor oğlum onu öpmem için o yüzden fikir sormak istedim eğer sadece dışkıysa problem elemem sorun değil
çok güzel maşallah
canım zaten büyük ihtimalle senin toksoplazmaya karşı bağışıklığın vardır. kedi ve köpeklerle büyüdüm diyorsun. o yüzden testini yaptır en azından için rahatlar. bağışıklığın varsa dışkısını bile temizleyebilirsin :))kedim hiç sokağa çıkmadı aşıları vs hep zamanında yapılıyor kendiside çok temiz ve aşırı derecede temizliğine düşkün
ohh vallahi içime su serptiniz kızlar evden zaten uzaklaştırmam mümkün değildi ama oğlumu koklayıp öpememekten çok korkuyordum
sanırım böcek sinek fare vb şeyleri yiyen hayvanlarda oluyo bu hastalık.Hayatim boyunca kedilerle hasir nesirim hem evde baktik hem sokak kedilerini eve aldim sevdim oynadim:)) ve gecenlerde toksoplazma ya bagisikligim varmi diye doktor bakti negatif ti yani hic bir sekildr bu virusle temasim olmamis hem.doktor bana yikanmamis sebzelerden gecer dedi ki zamaninda yikamadan yedigim cok oldu bence kolay bulasan birsey degil bu
Hayvanda virus varsa kedi onu yerse ona geciyormus oranlara bakildiginda cok uzak ihtimal hamilelerin yuzde biri karsilasiyormus bu virusle ilk uc ay virusle temas olursa daha tehlikeli sonraki aylar cocuga gecme oranida dusuyormus ben dedim yani zamaninda ben yakalanmadiysam kimse kolay yakalanmaz:) sokak kedilerini opme gibi bir huyum vardi:) cocuklugumdan beri yeni ogreniyoruz bunlarida ya hamile olmasam bilmeyecektim:)sanırım böcek sinek fare vb şeyleri yiyen hayvanlarda oluyo bu hastalık.
Kediler sinek düşmanıdır zaten benim kedi evde sinek görmesin avlayıp yiyor engel olamıyoruz ama iç paraziti var aşı olarak doktorum da veterinerimiz de sorun olmaz dedi banasanırım böcek sinek fare vb şeyleri yiyen hayvanlarda oluyo bu hastalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?