Hamilelik ve kedi

Ben anlamadım niye bu kadar yuklenmisler. Toxoplazma basit bişey değil maalesef bebekte anomali bile yapabiliyor. Belki bulaşması zor ama bulaştıktan sonra yapılacak pek bişey yok. Neden riske giresin ki

Kedi kopek tuyunden bulasir diyor doktorlar ve evet yaklasma deniliyor. Detayini bilemem simdi dr boyle konusmusken insanin gidip de bi kedi kopekle ayni ortamda bulunmak icinden gelmez. Konu sahibi de endisesini dile getirmis terslemeyi gerektirecek bi durum yok ortada.
Misal ben ne cig et yerim ne de etrafimda kedi kopek var ama nasil olmussa bu toxo yu kapmis ve bagisiklik kazanmisim
Bu bana ilginc geliyo nerden bulasti diye falan

Ben anlamadım niye bu kadar yuklenmisler. Toxoplazma basit bişey değil maalesef bebekte anomali bile yapabiliyor. Belki bulaşması zor ama bulaştıktan sonra yapılacak pek bişey yok. Neden riske giresin ki

Tesekkur ederim bunu anlatmak istedim aslinda ama maalesef onyargilariyla yaklasan insanlar heryerde :) boyle bir konu actiysa kedi veya hayvan sevmiyordur gibi dusunuldu . Aynen de bebekte anomili yapma ihtimal korkutandi beni.

Tesekkur ederim bunu anlatmak istedim aslinda ama maalesef onyargilariyla yaklasan insanlar heryerde :) boyle bir konu actiysa kedi veya hayvan sevmiyordur gibi dusunuldu . Aynen de bebekte anomili yapma ihtimal korkutandi beni.
Test yaptırdın mi? Daha önce bunu gecirmissen çok tehlikeli değil diye biliyorum. Ama benimki sıfır çıktı onca sokak kedisini sevip koklamama rağmen. Şimdi mecburen uzaktan sevcem. Bı ara evdeki kusumu bile çıkarmayı düşündüm ama ondan gececek olsaydı coktaaan gecmisti, kuş ağzımdan girip burnumdan çıkıyor. Allah korusun bebisleri. Dogsunlar da öyle tanistiralim kedilerle en iyisi.

Back
X