- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi kedicik 1527
-
Evet çalışır, istediği zamanda yaparEeee evladim kazansan bile ne olacak ki, calisabilecek misin? keske once guzelce is meselelrini halledip oyle girseydin cocuk islerine
Evet çalışır, istediği zamanda yapar
Hayır19 yaşında mısın?
Ben de öyle düşünüyorum ama nasip meselesi o yüzden kafaya çok taktım yaKazanan vardır ama zor yani. Çocuk olmadan KPSS halledilmeli diye düşünüyorum ben. KPSS 10 sene önceki sınav değil artık çok zor destek personeli bile 89 90 puanla alınıyor
Neden çalışamayım ki?Eeee evladim kazansan bile ne olacak ki, calisabilecek misin? keske once guzelce is meselelrini halledip oyle girseydin cocuk islerine
kız bi du sen de her işe giren yazılım aracı mı kullanıyorAfedersiniz o nasıl olacak, kadın da olsan erkek de olsan yeni doğmuş çocuğun varsa yni başladığın işte performans göstermek zor. yeni başlanan işte bir alışma süreci oluyor, kullanılan araçlar, yazılım türleri, farklı farklı konuları kapmak gerekiyor. Gece 5 saat uykuyla işe gidip canavar gibi girmek zor değil miEn optimali aynı işyerinde en azından 2 yıl kadar durup yerini sağlamlaştırıp, işi iyice kapıp öyle kafan rahat şekilde çocuk işlerine girmek. Ben burda kimsenin kötülüğü için yazmıyorum, her şeyin yeri ve zamanı farklı, kariyerde bazı şeyleri oturttuktan sonra aileni kurmaya ilerlersin, aynı anda 2 karpuzu 2 koltukta taşıyıp strese girmek yerine sırayla gitmek daha rahat olmaz mı??
Neden çalışamayım ki?
Ücretsiz iznin şartı şurtu var yalnız öyle ha diyince ayrılamıyorsun. Belli bir sene doldurmuş olman gerekiyor. Ha ama bakacak biri varsa olabilir niye olmasınBen çocuğum henüz bikaç aylıkken girdim. Sizin durumunuz daha iyi bence. Sınavı kazanırsanız çocuk doğunca 2 yıl ücretsiz izne ayrılırsınız sonrasında işiniz hazır olur. Kafanız rahat mis gibi büyütürsünüz. Ben öyle yaptım.
Doğum sonrası hemen alabilir ücretsiz izni, şartı filan yokÜcretsiz iznin şartı şurtu var yalnız öyle ha diyince ayrılamıyorsun. Belli bir sene doldurmuş olman gerekiyor. Ha ama bakacak biri varsa olabilir niye olmasın
Çocuk doğurunca belli bir yıl şartı aranmıyor. Sizin bahsettiğiniz 5 yıl dolmadan ayrılamamak. O çocuk için değil de normal ücretsiz izinler için geçerli.Ücretsiz iznin şartı şurtu var yalnız öyle ha diyince ayrılamıyorsun. Belli bir sene doldurmuş olman gerekiyor. Ha ama bakacak biri varsa olabilir niye olmasın