- Emoji Skoru
- 190.461
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi kedicik 1527
-
yapma allah askina iki aylik calismayla kazanilacak sinav mi?2 aylık çalışıp kazanan var neden böyle diyorsunuz ki? Destek olmak varken neden böyle yorumlar?
Tüm sene çalışmadığımı nereden biliyorsun?Sınavı düşünmediğimi nereden biliyorsun?Ben de isterdim atandıktan sonra evlenmeyi ama şartlar bunu gerektirdi.Gerel evlilik öncesi gerek evlilik sonrası ben zaten hep çalışıyordum.Ama tam odaklanmışken hamile kaldım.Basit bir soru sordum sadece.Pskolojik olarak hamilelik sınava engel diye düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı ne tavsiye edersiniz?Bu?Yoksa bir akıllı siz değilsiniz.Ben de biliyordum atanıp evlenmeyi.Sınavı boş verecek olsam gelip buraya yardım istemem öyle değil mi?Yine de yorumunuz için teşekkürleryapma allah askina iki aylik calismayla kazanilacak sinav mi?
bunu iddia eden kisi zaten sinav minav kazanamaz
Eki Görüntüle 3723516
onlisans mezunusunuz. gecen sene sadece onlisansa 1 milyon 205 bin 900 kisi katilmis sinava
kazanan iseEki Görüntüle 3723515 Eki Görüntüle 3723514
1.816 + 1.615 = 3.431 kişi
yani her bin kisiden 3 kisi atanmis
sence bu binde 3 oraninda calismadan son 2 ayda bakip kazanan var midir? (bilmemne partisinde dayisi olanlari saymazsak)
meslegin laborantlikmiş.
2024 sinavinda kac laborant atandi?
490
kapanis puani? 82
yani bu ne demek, senin 120 sorudan ortalama 85 soruya dogru cevap vermen demek - ki kurulu duzenin var, senin sehrinde bir kadro acilmali ki ona girmelisin, el kadar bebekle siirte calismaya gitmeyecegine gore.
yani gercekten tum sene sinavi dusunmeyip hatta evlilik hazirliklari gibi zaman alici bir surec gecirip son 5 ayda "cocuk yuzunden calisamadim" demek sana mantikli geliyor mu?
sinavi dusunen insan hayatinin o senesini sinav odakli yaşar, öyle kazanir. cevremde pek cok memur arkadasim var, biz gezerken onlar dersaneye gjdiyordu, kimi birkac ayri sene hazirlandi da kazandi. bu sinav disiplin gerektiren bjr sinav.
gectigimiz 10 ayda nasil calismadiysan bosver, hamileyken de kendini yorup strese girme. bebegin dogsun, onla ilgilen, az buyusun, evlilige alis, 2028-2030 sinavina layikiyla hazirlanirsin, atanirsin.
cünku size "iyi hazirlandiysaniz, yüzüp yüzüp kuyruguna geldiyseniz asılın - hamilelik engel degil. ama hic hazirlanmadiysaniz bes aylik calismayla birşey olmaz, boşa stres olmayin dedim ya hani uzun uzun yazmadan onceTüm sene çalışmadığımı nereden biliyorsun?Sınavı düşünmediğimi nereden biliyorsun?Ben de isterdim atandıktan sonra evlenmeyi ama şartlar bunu gerektirdi.Gerel evlilik öncesi gerek evlilik sonrası ben zaten hep çalışıyordum.Ama tam odaklanmışken hamile kaldım.Basit bir soru sordum sadece.Pskolojik olarak hamilelik sınava engel diye düşünüyorum bu durumu yaşayan var mı ne tavsiye edersiniz?Bu?Yoksa bir akıllı siz değilsiniz.Ben de biliyordum atanıp evlenmeyi.Sınavı boş verecek olsam gelip buraya yardım istemem öyle değil mi?Yine de yorumunuz için teşekkürler
siz de "2 ayla bile kazanan var" dediniz. dediginiz cumlenin hayal ürünü oldugu hakkinda yazdim onlari cunku kpss bilgi sinavi. iki ay ile kazanilacak bir sinav degil. hani Ales falan deseniz yine neyse derdim, çokca okudugunu anlama uzerine cunku. ama kpss baska bir boyut.ben olsam bunca zaman calistiysam yuzup yuzup kuyruguna gelmisken birakmaz daha da asilirdim. ama tum senemi bos gecirdiysem de hamile hamile bosa strese girmezdim, zaten 5 aylik calismayla sinav kazanilmaz
Tamamdır kusuruma bakmayın teşekkür ederimcünku size "iyi hazirlandiysaniz, yüzüp yüzüp kuyruguna geldiyseniz asılın - hamilelik engel degil. ama hic hazirlanmadiysaniz bes aylik calismayla birşey olmaz, boşa stres olmayin dedim ya hani uzun uzun yazmadan once
siz de "2 ayla bile kazanan var" dediniz. dediginiz cumlenin hayal ürünü oldugu hakkinda yazdim onlari cunku kpss bilgi sinavi. iki ay ile kazanilacak bir sinav degil. hani Ales falan deseniz yine neyse derdim, çokca okudugunu anlama uzerine cunku. ama kpss baska bir boyut.
soruma "iki aylik calismayla kazanan var" yazmak yerine "evet dersaneye gidiyorum, evet evlenmeden once de sonra da calisiyordum" deseydiniz "e bilgi birikiminiz var, yüzüp yüzüp kuyruguna gelmisken birakmayin - bazi insanlarin hamileligi cok rahat geciyor - sinav zaten 2. trimesterda Oda en rahat donemlerden" gibi bir yorum yapardim.
eger layikiyla calistiysan devam et, calismadiysan salla geç.
Yaa gerçekten miYapabilirisniz tabiki.
Özellikle de temeliniz varsa 5 ay güzel bir zaman dilimi.
Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Kaçıncı aydasınız ve kaç aylıkken sınava gireceksiniz?Yaa gerçekten mi
1 aylık henüz.Sınava yaklaşık 6 7 aylıkken girecem.90 lazım atanmam için.Planladığım süreç elimden gelenin en iyisini yapmak.Konu artı bol soru ve tekrar şeklinde düşündüm.Gebeliğiniz nasıl geçiyor? Kaçıncı aydasınız ve kaç aylıkken sınava gireceksiniz?
Benim arkadaşım gebeliğinde çok güzel çalıştı ama mesela çocuk 1 aylıkken sınava girdi odaklanamadığını söylemişti. Hepsi birer etken.
Sizin kafanızda planladığınız süreç nasıl? Ve kaç puan lazım min?
Benim kuzenimin eşi hamileyken hazırlandı paunı yüksek değildi tabi çok çalışmadı o. Hamilelik sürecin rahat geçiyorsa oluyor. Tabii kendini sıkma sınav için zorlamadığın sürece problem olmuyor. Sağlıkla kucağına almanı umuyorumMerhaba.Hamileyim.Kpss sınavına hazırlanıyorum.Daha önce hamile ya da çocuklu olup kazanan var mı çok endişeliyim hamile olmam kazanmama engel mi ikisi birlikte zor oluyor mu verimli bir şekilde nasıl çalışabilirim bu sınavı kazanmam lazım fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim