Hamilelik ve kpss sınavı

bence kpss çalışıp kazanmak için en doğru zaman bu zaman, hatta son zamanlar denebilir. kolay gelsin

Ay yengenç hayırlı olsun hamile misin çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim çocuk hiç uyumuyordu ona rağmen gece yarıları çalıştım oldu çok şükür. Biraz destek olmak gerek hemcinsimize. Yapanlar üstün zekalı mı. İnşallah olur hayırlısıyla.

elinden geleni yap kazanırsın inşallah. neden olmasın, hatta hayatını düzene koyarsan güzelce çalışır, yürüyüşünü sporunu yaparsın beslenmene dikkat edersin. çiçek gibi memur anne olursun. endişeye hiç kapılma. insanlar hem hamileyken hem de kucaklarında yeni bebek ile neler neler yapıyorlar.

konu sahibinin gecen seneden beri tüm konulari "sevgilim şurama bosaldi hamile kalmam di mi çok korkuyorum" uzerine
hatta en son eylulde benzer konu acmis.
bunca korkarken hic korunmayi ogrenememis olacak ki evlenir evlenmez - daha baska planlari varken hamile kalmis.
ilginc bir üye cidden...

Eeee evladim kazansan bile ne olacak ki, calisabilecek misin? keske once guzelce is meselelrini halledip oyle girseydin cocuk islerine
Evlilik de çalışmanın alakası ne evlenen çalışamıyor mu
Ben de laboratuvar mezunuyum büyük hastane olmadığı sürece benim de dinleyeceğim çok fazla zamanım var

Hayırlısı kazanayım da nasıl olur bilmiyorum

Hiç bir fikrim yok

Ay moral oldu bu bana teşekkür ederim

Yok özel sektörde değiliz hiçbirimiz. Eşim bakmıştı ama çalıştığı yerle ve idarecisiyle alakalı olabilir
Yok. Yani şöyle idarecileri mobingle vazgeçirmişse hiç başvurmamıştır. Normalde o dilekçeyi geri çevirme gibi bi şansları yok. Daha önce özlük biriminde de çalıştım çok eminim.

Tamamdır teşekkür ederim

Yaaa teşekkür ederim

Yok. Yani şöyle idarecileri mobingle vazgeçirmişse hiç başvurmamıştır. Normalde o dilekçeyi geri çevirme gibi bi şansları yok. Daha önce özlük biriminde de çalıştım çok eminim.
Evet sınıra yakın bir yerde çalışıyorlar. Öyleyse iyiymiş valla ben de kaygılanıyordum

nasıl bu kadar rahat “ay evlenmeden yapsaydın ya!” aklını veriyorsun anlayamadım? Sınanmamışlığın kibri derler ya tam olarak öylesiniz. Bik bik yapamazsın edemezsin diyen fesat insan gibisiniz.

Bu kız bilmiyor muydu evlenmeden atanmayı? Olmamış demek ki bu süreçte olanların ne yaptıklarını sormuş. Napsın kocayı boşayıp çocuğu aldırıp sonra sınava hazırlansın mı? Bir ton insan var evli çocuklu olup sınavda atanan. Bir koltukta gerekirse 2 değil 20 karpuz sığdırılır.

`