- Emoji Skoru
- 70.151
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi kedicik 1527
-
Yalnız eşimin akrabası kadının sinsilik beni benden aldıEvet sınıra yakın bir yerde çalışıyorlar. Öyleyse iyiymiş valla ben de kaygılanıyordum
devlet memuru kadında doğum sonrası ücresiz izin amirin keyfine bağlı bişey değilYalnız eşimin akrabası kadının sinsilik beni benden aldıkadın iznim yok diyerek kvsini taa 10 saat uzaktaki şehire getirtti. Kocası söylenip duruyordu. Burda konu açsa iyi linçlenir Biz de iyi yemişiz.
Yeni atandı onlarda süreç nasıl bilmiyorumdevlet memuru kadında doğum sonrası ücresiz izin amirin keyfine bağlı bişey değil
özel sektörde olsa, patronu izin vermek zorunda değil, patronu/amiri "şartlarım uygun değil" derse "ücretsiz izin veremem" derse işçi ya çalışmak ya istifa etmek zorunda.
ama devlette doğuma bağlı olarak ücretsiz izin istiyorum deyince amir takdir hakkı kullanamıyor.
benim bildiğim hiçbir statüde memurlar için amiri izin vermiyorum diyemez. (657, 399 I/II, belediyeler, vs.). statüsü ne ki acaba?
mesela akla acaba kamu işçisi mi sorusu geliyor? kamuda kamu işçisi/taşeron/4D kapsamındaysa zaten onlarda 24 ay izin yok olanı 6 ay. o da amir takdirine bağlı olabilir, emin değilm.
yeni atanmış olması önemli değilYeni atandı onlarda süreç nasıl bilmiyorum
Bence çocuk varken daha zordur hamilelik bir hastalık değil normal seyirde devam ediyorsa hamileleiğiniz gayet verimli çalışabilirsinizMerhaba.Hamileyim.Kpss sınavına hazırlanıyorum.Daha önce hamile ya da çocuklu olup kazanan var mı çok endişeliyim hamile olmam kazanmama engel mi ikisi birlikte zor oluyor mu verimli bir şekilde nasıl çalışabilirim bu sınavı kazanmam lazım fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
Çocukla çalışan bir ton anne var niye konu sahibine çocukla çalışamazsin yorumları yapıldı anlamadım kaldı ki memur olarak atanirsa zaten ücretsiz izin hakkı da var işe henüz başlamış olsa da çocuk oluncateyzem var benden 7 yaş büyük kendisi öğretmen 2 erkek çocuğu var çocuklar küçük bu halde bile o kadar yıpranıyor ki ev iş yemek çocuklar elbette eşi yardım ediyor ama sizin durumunuzda çocuk henüz doğmamış sınavınız iyi geçti diyelim çocuk doğdu işe girdiniz ikisini bir idare edebilecek misiniz ?
Kimsenin çocukla çalışamazsın diye düşündüğünü düşünmüyorum , yeni doğan çocukla zorlanarak çalışırsın bunu başarabilir misin diyoruz .Çocukla çalışan bir ton anne var niye konu sahibine çocukla çalışamazsin yorumları yapıldı anlamadım kaldı ki memur olarak atanirsa zaten ücretsiz izin hakkı da var işe henüz başlamış olsa da çocuk olunca
İdarecisini iş mahkemesine versin, çünkü böyle bir yetkisi yokYok özel sektörde değiliz hiçbirimiz. Eşim bakmıştı ama çalıştığı yerle ve idarecisiyle alakalı olabilir
e kpss eylulde - ekimdeHenüz bir aylık hamileyim rahat geçip geçmeyeceğini şu an bilmiyorum
Yaaa içimi okumuşsunuz o kadar güzel bir destek yorumu ki çok teşekkür ederim.Bazı şeyler nasip ben de isterdim atanıp evlenmeyi ama böyle olması gerekiyordu böyle oldu.Çok mutlu etti bu yorum beni desteğiniz için çok teşekkür ederimnasıl bu kadar rahat “ay evlenmeden yapsaydın ya!” aklını veriyorsun anlayamadım? Sınanmamışlığın kibri derler ya tam olarak öylesiniz. Bik bik yapamazsın edemezsin diyen fesat insan gibisiniz.
Bu kız bilmiyor muydu evlenmeden atanmayı? Olmamış demek ki bu süreçte olanların ne yaptıklarını sormuş. Napsın kocayı boşayıp çocuğu aldırıp sonra sınava hazırlansın mı? Bir ton insan var evli çocuklu olup sınavda atanan. Bir koltukta gerekirse 2 değil 20 karpuz sığdırılır.
2 aylık çalışıp kazanan var neden böyle diyorsunuz ki? Destek olmak varken neden böyle yorumlar?e kpss eylulde - ekimde
su an nisandayiz
yani senin zaten cok aktif olarak gectigimiz aylarda calisman, cogu konuyu bitirmen, şu son 5 ayda da takildigin konularda destek alip bol bol tekrar testleri cozup denemelere girip sure yonetimini vs lazim.
boyle bir calisma gecmisin olduysa devam et.
olmadiysa zaten kpss umrunda degildir, daha zigot olan bebege suç atma sinavi kazanamayacak olmani.
ben olsam bunca zaman calistiysam yuzup yuzup kuyruguna gelmisken birakmaz daha da asilirdim. ama tum senemi bos gecirdiysem de hamile hamile bosa strese girmezdim, zaten 5 aylik calismayla sinav kazanilmaz
Yaa kolay gelsin umarım başarırızBenim ikizlerim var bu sene bende gireceğim KPSS yaşım da 30+ dedim ki neden olmasın özelden kurtulurum evet zor ama çaba göstermek önemli çocuklar uyuyunca çalışıyorum çoğu konuyu bitirdim test çözüyorum gece yatağa yatınca veya çocukları uyuturken telefondan soru çözmeye devam ediyorum ha kazanır mıyım bilmem ama şansımı deneyeceğim bence siz hamileyken hayli hayli yapabilirsinizbenim iki çocuğum var evde çünkü
Tamamdır teşekkür ederimBence çocuk varken daha zordur hamilelik bir hastalık değil normal seyirde devam ediyorsa hamileleiğiniz gayet verimli çalışabilirsiniz
1 aylıkNe kadarlık hamilesin
Oho halledersin daha 5 6 ay var otur çalış1 aylık
Tamamdır teşekkür ederimOho halledersin daha 5 6 ay var otur çalış
Mutlaka plan program yap zaten atama uzun sürüyor ve atanınca direkt doğum izni alırsın kaçırma bu şansı ileride daha da zor plur 2 senede 1 sınavTamamdır teşekkür ederim