Hamilelik ve kpss sınavı

Evet sınıra yakın bir yerde çalışıyorlar. Öyleyse iyiymiş valla ben de kaygılanıyordum
Yalnız eşimin akrabası kadının sinsilik beni benden aldı kadın iznim yok diyerek kvsini taa 10 saat uzaktaki şehire getirtti. Kocası söylenip duruyordu. Burda konu açsa iyi linçlenir Biz de iyi yemişiz.

Yalnız eşimin akrabası kadının sinsilik beni benden aldı kadın iznim yok diyerek kvsini taa 10 saat uzaktaki şehire getirtti. Kocası söylenip duruyordu. Burda konu açsa iyi linçlenir Biz de iyi yemişiz.
devlet memuru kadında doğum sonrası ücresiz izin amirin keyfine bağlı bişey değil
özel sektörde olsa, patronu izin vermek zorunda değil, patronu/amiri "şartlarım uygun değil" derse "ücretsiz izin veremem" derse işçi ya çalışmak ya istifa etmek zorunda.

ama devlette doğuma bağlı olarak ücretsiz izin istiyorum deyince amir takdir hakkı kullanamıyor.
benim bildiğim hiçbir statüde memurlar için amiri izin vermiyorum diyemez. (657, 399 I/II, belediyeler, vs.). statüsü ne ki acaba?

mesela akla acaba kamu işçisi mi sorusu geliyor? kamuda kamu işçisi/taşeron/4D kapsamındaysa zaten onlarda 24 ay izin yok olanı 6 ay. o da amir takdirine bağlı olabilir, emin değilm.

Yeni atandı onlarda süreç nasıl bilmiyorum

Yeni atandı onlarda süreç nasıl bilmiyorum
yeni atanmış olması önemli değil
aday memur da olsa ücretsiz yine alır, çünkü doğum sebepli alıyor

hatta doğum yapıp bebeği minikken atansa, hiç çalışmadan, sadece işgirişi yapıp yine alır
ama hangi statüyle atandığı önemli, hangi kanuna bağlı o önemli yani.

Bence çocuk varken daha zordur hamilelik bir hastalık değil normal seyirde devam ediyorsa hamileleiğiniz gayet verimli çalışabilirsiniz

Çocukla çalışan bir ton anne var niye konu sahibine çocukla çalışamazsin yorumları yapıldı anlamadım kaldı ki memur olarak atanirsa zaten ücretsiz izin hakkı da var işe henüz başlamış olsa da çocuk olunca

Kimsenin çocukla çalışamazsın diye düşündüğünü düşünmüyorum , yeni doğan çocukla zorlanarak çalışırsın bunu başarabilir misin diyoruz .

Henüz bir aylık hamileyim rahat geçip geçmeyeceğini şu an bilmiyorum
e kpss eylulde - ekimde
su an nisandayiz
yani senin zaten cok aktif olarak gectigimiz aylarda calisman, cogu konuyu bitirmen, şu son 5 ayda da takildigin konularda destek alip bol bol tekrar testleri cozup denemelere girip sure yonetimini vs lazim.
boyle bir calisma gecmisin olduysa devam et.
olmadiysa zaten kpss umrunda degildir, daha zigot olan bebege suç atma sinavi kazanamayacak olmani.
ben olsam bunca zaman calistiysam yuzup yuzup kuyruguna gelmisken birakmaz daha da asilirdim. ama tum senemi bos gecirdiysem de hamile hamile bosa strese girmezdim, zaten 5 aylik calismayla sinav kazanilmaz

Benim ikizlerim var bu sene bende gireceğim KPSS yaşım da 30+ dedim ki neden olmasın özelden kurtulurum evet zor ama çaba göstermek önemli çocuklar uyuyunca çalışıyorum çoğu konuyu bitirdim test çözüyorum gece yatağa yatınca veya çocukları uyuturken telefondan soru çözmeye devam ediyorum ha kazanır mıyım bilmem ama şansımı deneyeceğim bence siz hamileyken hayli hayli yapabilirsiniz benim iki çocuğum var evde çünkü

Yaaa içimi okumuşsunuz o kadar güzel bir destek yorumu ki çok teşekkür ederim.Bazı şeyler nasip ben de isterdim atanıp evlenmeyi ama böyle olması gerekiyordu böyle oldu.Çok mutlu etti bu yorum beni desteğiniz için çok teşekkür ederim

2 aylık çalışıp kazanan var neden böyle diyorsunuz ki? Destek olmak varken neden böyle yorumlar?

Yaa kolay gelsin umarım başarırız

`