karar veremedim 33 bitti 34. haftadayım,gün çok uzun ve hava çok sıcak. tutmak istiyorum ama bi yandanda çok korkuyorum ya bebeğim gelişemezse diye
sonra kazasını yapmak çok zor
heleki 30 günün
doktorumunda izin vereceğini sanmıyorum,eşime hocaya sordurttum,o da doktora sorsun demiş,ama inancından emin olduğunuz doktora demiş :) nerden bulayım canım ben inançlı doktoru hem ne bileyim :))
yarın bak şimdi bana nasıl kızacaklar :) hamileyken oruçmu tutulur bebeğe hiçmi acımıyorsunda falanfa falan :)
ama benim hiç içime sinmiyor oruç tutmamak
bugün tutmıycam ama yarın güzelce araştıracağım en azından içim rahat tutmazsam tutmıyım
böyle bile bile yiyormuşum gibi geliyor
nette araştırdım tutabilirsin diyende var tutamazsın sakıncalı diyende
bakalım yarın bi olsun
bu arada herkese hayırlı ramazanlar
Her sene aynı şey oluyor yine oruç tutabilirmiyim ..
Kaç gündür tv lerde hocalar üzerine basarak konuşuyorlar...
Hamileler oruç tutamaz diye söylüyorlar...
Günler uzun hava da çok sıcak vücut zaten su kaybediyor...
Yazık değilmi hem size hemde bebeğinize bir can taşıyorsunuz sonuçta..
Ne hamileyken nede emzirirken tutmayın orucunuzu daha sonra tutarsınız ...
Katılıyorum,sağlığınız herşeyden önemli..tamam yine ibadetinizi yapın ama sizin şu an bol bol sıvı tüketmeniz lazım böyle bir sıcakta hamilelerin oruç tutması hiç mantıklı gelmiyor bana..Ben bile tutmuyorum,su içmezsem çatlarım çünkü...
ay ya herkeste aynı soru ben tutmadım valla sıkı sıkı tembih aldım eşimin ailesindende kendi ailemden de bebklerim ikiz olduğu için daha küçükler 2 aylık hamileyim ama onlara bir şey olursa dayanamam ne yapayımm allah sabrını verir ilerde kaza ederimmmm yavrularıma bir şey olmasınnnn önemli olan oo açlık bir yana susuzlukkk çocuğa çok zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?