kızlar bende çok tutmak istiyorum sabahtan beri vicdan azabı çeekiyorum ve kendimi oruçlu gibi hissediyorum 8 yaımdan beri ilk oruçsuz geçecek ramazanım bu ve benden önce doğum yapan akrabalarım ben tuttum bişi olmadı abartıyo doktorlar ve yeni nesil hamileler diyor ama doktorlar kesinlikle izin vermiyor ayrıca benim kansızlık problemim var ilaç almak zorundayım lökasitim yüksek günde en az 5 lt su içmem lazım çünkü ilaç kullanamıyorum yani tek kullanımlık aldım bikaçkez ama faydası olmadı ayrıca hiç bi ssorun olmasa bile 16 saat aç ve susuz kam-lmak bebeğime ve ayrıca susuzluk plesentama zarar verir suyum azalırsa erken doğurabilirim diye düşünüyorum yaptığım araştırmalar sonucu 32. haftamdayım 6-8 hafta sonra bebeğim gelecek şuan tam gelişme zamanı sizce bebeğimi aç özellikle susuz bırakmaya hakkım varmı
Arkadaşlar ben 14 haftalık hamileyim ve 2 gündür orucumu tutuyorum.sahurda ve iftarda bol su sebze,meyve,süt,yoğur tüketiyorum.yaklaşık 2-3 saat uyuyorum ve Allah a şükür hiçbir şikayetim olmadı.Eğer olursa tabiki tutmam.ama iyi gidiyorsa neden bırakayım.bu ay çok büyülü çok mübarek,faydalanmak istiyorum..ama şunu da vurgulamak istiyorum emziren anne olsaydım kesinlikle tutmazdım çünkü direk sütü azaltıyor ve kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?