- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Sariyami boyamistin yoksu koyu rengemiBen boyuyorum hiçbirşey olr. 4 aylıkken başladım. İlk organikle boyadım kokusu olmaması iyi bir seçim oldu. Şimdi elime ne gelirse boyuyorumilk hamileliğimde de dr um 6 aylık olduğumuzda e artık saçını boya demişti
Doktor erkek mi? Bilmiyor bence o. Çünkü neden mi. Sari sac boyasi koyu sac boyasina gore daha zararsizdir. Koyu sac boyasinin icinde hint kinasinda bulunan madde vardır ve alerji yapar tetikler. Zaten sari sac tene temas etmeden yapiliyor.Ben de hamileyim doktor sari boyama AMA sadece koyu range boyayabilirsin demisti.benimde dipler kotu.emzirirkende zararliymis sanirim.
Diğerleri de bir ay gidiyor. Bende önce organik ile boyadım hafta ilerledikçe normal aldım. Yine de hiç yoktan iyidir.organik boya bir haftada en fazla 1 ayda akıyor yahu.
Küllü açık kumral. Koyu sarı gibi bir renk. Koyu renk değil.Sariyami boyamistin yoksu koyu rengemi
Doktor erkek mi? Bilmiyor bence o. Çünkü neden mi. Sari sac boyasi koyu sac boyasina gore daha zararsizdir. Koyu sac boyasinin icinde hint kinasinda bulunan madde vardır ve alerji yapar tetikler. Zaten sari sac tene temas etmeden yapiliyor.
Kuaföre gittiğinizde hamile olduğunuzu söylerseniz aklı selim bir kuaförse kesinlikle boyamıyor. Siz ne yaşıyorsunuz yahu? Yüz kişiden üç kişi bir zararı yok dedi diye bilimsel bir dayanak bulmuş gibi seviniyorsunuz. Kimsenin seçimi kimseyi ilgilendirmez ama bilmeyen insanları yanlış yönlendirmenin vebalini almayın
Evet, bu çok yaygın da bir bilgi aslında. Ama amaç doğru bilgiye ulaşmaktan ziyade, kendini seçiminin haklı olduğuna ikna etmekse onu bilemeyeceğimvallahi şok içerisindeyim. sarı saç boyası zararsız yazdılar yahuherkesin elinin altında internet var, bu kadar zor olmamalı bilgiye ulaşmak
Evet, bu çok yaygın da bir bilgi aslında. Ama amaç doğru bilgiye ulaşmaktan ziyade, kendini seçiminin haklı olduğuna ikna etmekse onu bilemeyeceğim
Valla canım ceviz kabuğu kürleri filan gördüm onlardan yapmayı düşünüyorum önce.Sonrasında baktım arkasını alamıyorum boyamayı düşünüyorum.Eşim pek razı değil ama ikna ederim herhaldePeki daha sonra boyayaycak misin canim..benim 3.ayim bitmek.uzere 2 hafta daha bekleyip gidicem sanırım. Moral de önemli. Zaten cok rezalet bi hamilelik geciriyorum..sigara icememek kahve icememek. Bir de sac boyatamama tantanasini cekemicem sanırım. Bir de instagramda görüyorum herkes boyuyor doguma girene kadar. Doktoruna gore değişiyor bence
Valla sarı olmasa balyaj olmasa hiç düşünmez boyardım organik morganik bir şeyle ama işlem çok olacağı için düşündürüyor işte.. dipler simsiyah çıktı. Tam boyatayım artık çok çıktı dipler dedim baktım hamileyim bir de öyle üstüne 4 ay geçti şu an felaketBen sanirim 4.ayda boyicam canim kanitlanmis bi zarari da yok iste ama insan emin olmak istiyor yine de. Mantık olarak boyamamak uymuyor mantığıma bakcam artik
Merhabalar,bende boyatcam 12.haftam bitmek uzere . Rofleden de sorun olmaz sankiİlk üç ay boyamak sakıncalı doktorlar önermiyor üç aydan sonra organik bitkisel boyaları tercih edebilirsiniz tabi Buda herkesin kendi kararı bende ilk hamileliğimde altıncı ayda bitkisel boyayla boyatmıştım bi sıkıntı olmadı.
Ben bilmeden konusmuyorum koyu sac boyalarinin icindeki kobalt maddesini arastirabilirsiniz.vallahi şok içerisindeyim. sarı saç boyası zararsız yazdılar yahuherkesin elinin altında internet var, bu kadar zor olmamalı bilgiye ulaşmak
Ben secimimde hakli oldugumu kimseye empoze etmeye calismiyorum. Herkesin kendi tercihi ama koyu sac boyalari sarı sac boyalarina gore daha tehlikeli ve daha alerjendir. Bunu kuaforlerden de dinleyebilirsiniz. Ayrica akli selim kuaforler pek cok hamileye sac boyuyor . 40 sene once cocuk doguran ve bilmeyenler maydanoz da yemiyorlardi düşük olur diye ona bakcak olursanız. Dudaga sürdüğünüz ruj kullandığınız parfum neyse sac boyasi da o. Ben sadece hamilelik dönemi daha hassas alerji acısından veya baska biseyler olurmu diye sormak istemiştim.Evet, bu çok yaygın da bir bilgi aslında. Ama amaç doğru bilgiye ulaşmaktan ziyade, kendini seçiminin haklı olduğuna ikna etmekse onu bilemeyeceğim
Bilimsel kaynaklar fareler uzerinde de deney yaptilar ve fetuse bir zarari olmadigi ortada. Kimseyi yönlendirmiyorum ki ben. Herkesin kendi tercihi bananeKuaföre gittiğinizde hamile olduğunuzu söylerseniz aklı selim bir kuaförse kesinlikle boyamıyor. Siz ne yaşıyorsunuz yahu? Yüz kişiden üç kişi bir zararı yok dedi diye bilimsel bir dayanak bulmuş gibi seviniyorsunuz. Kimsenin seçimi kimseyi ilgilendirmez ama bilmeyen insanları yanlış yönlendirmenin vebalini almayın
Saçların açma boyama değilse yani balyajsa zaten tene temasi olmayacak bir sor doktora bence. Acma boyama olunca ister istemez oryel isisiyla normal zamanda da yani,kızarıklık oluyor bilirsin. Bakalim ne dicek senin doktorValla sarı olmasa balyaj olmasa hiç düşünmez boyardım organik morganik bir şeyle ama işlem çok olacağı için düşündürüyor işte.. dipler simsiyah çıktı. Tam boyatayım artık çok çıktı dipler dedim baktım hamileyim bir de öyle üstüne 4 ay geçti şu an felaketbiraz daha zaman geçsin doktorumdan izin koparmaya çalışacağım yoksa ben de çok fena durumdayım ama izin vermezse de yapacak bir şey yok hiçbir şey bebeğimin sağlığından daha önemli değil..
Valla canım ceviz kabuğu kürleri filan gördüm onlardan yapmayı düşünüyorum önce.Sonrasında baktım arkasını alamıyorum boyamayı düşünüyorum.Eşim pek razı değil ama ikna ederim herhaldeÇalışıyorum aynı zamanda herkes saçlarıma bakıyomuş gibi hissediyorum şu an bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?