Hamilelik ve saçlar

Ben de hamileyim doktor sari boyama AMA sadece koyu range boyayabilirsin demisti.benimde dipler kotu.emzirirkende zararliymis sanirim.

Ben de hamileyim doktor sari boyama AMA sadece koyu range boyayabilirsin demisti.benimde dipler kotu.emzirirkende zararliymis sanirim.
Doktor erkek mi? Bilmiyor bence o. Çünkü neden mi. Sari sac boyasi koyu sac boyasina gore daha zararsizdir. Koyu sac boyasinin icinde hint kinasinda bulunan madde vardır ve alerji yapar tetikler. Zaten sari sac tene temas etmeden yapiliyor.

saçın sarı olması için son derece zararlı açıcılar kullanılıyor.
filiz akın'ın sarı saç boyası ve sarı saç için saç açtırma işlemleri sonucunda başına gelenleri bir okuyun derim.
bilgileriniz çok hatalı.

Kuaföre gittiğinizde hamile olduğunuzu söylerseniz aklı selim bir kuaförse kesinlikle boyamıyor. Siz ne yaşıyorsunuz yahu? Yüz kişiden üç kişi bir zararı yok dedi diye bilimsel bir dayanak bulmuş gibi seviniyorsunuz. Kimsenin seçimi kimseyi ilgilendirmez ama bilmeyen insanları yanlış yönlendirmenin vebalini almayın

vallahi şok içerisindeyim. sarı saç boyası zararsız yazdılar yahu herkesin elinin altında internet var, bu kadar zor olmamalı bilgiye ulaşmak

vallahi şok içerisindeyim. sarı saç boyası zararsız yazdılar yahu herkesin elinin altında internet var, bu kadar zor olmamalı bilgiye ulaşmak
Evet, bu çok yaygın da bir bilgi aslında. Ama amaç doğru bilgiye ulaşmaktan ziyade, kendini seçiminin haklı olduğuna ikna etmekse onu bilemeyeceğim

Valla canım ceviz kabuğu kürleri filan gördüm onlardan yapmayı düşünüyorum önce.Sonrasında baktım arkasını alamıyorum boyamayı düşünüyorum.Eşim pek razı değil ama ikna ederim herhaldeÇalışıyorum aynı zamanda herkes saçlarıma bakıyomuş gibi hissediyorum şu an bile

Ben sanirim 4.ayda boyicam canim kanitlanmis bi zarari da yok iste ama insan emin olmak istiyor yine de. Mantık olarak boyamamak uymuyor mantığıma bakcam artik
Valla sarı olmasa balyaj olmasa hiç düşünmez boyardım organik morganik bir şeyle ama işlem çok olacağı için düşündürüyor işte.. dipler simsiyah çıktı. Tam boyatayım artık çok çıktı dipler dedim baktım hamileyim bir de öyle üstüne 4 ay geçti şu an felaket biraz daha zaman geçsin doktorumdan izin koparmaya çalışacağım yoksa ben de çok fena durumdayım ama izin vermezse de yapacak bir şey yok hiçbir şey bebeğimin sağlığından daha önemli değil..

Son düzenleme:
İlk üç ay boyamak sakıncalı doktorlar önermiyor üç aydan sonra organik bitkisel boyaları tercih edebilirsiniz tabi Buda herkesin kendi kararı bende ilk hamileliğimde altıncı ayda bitkisel boyayla boyatmıştım bi sıkıntı olmadı.

Merhabalar,bende boyatcam 12.haftam bitmek uzere . Rofleden de sorun olmaz sanki
Zaten tene temasi da yok,kuaforume sordum organik boya varmis amonyaksiz oyle denicem bende. Bakimsiz gezmek iyi olmuyor ya

Ben bilmeden konusmuyorum koyu sac boyalarinin icindeki kobalt maddesini arastirabilirsiniz.

Evet, bu çok yaygın da bir bilgi aslında. Ama amaç doğru bilgiye ulaşmaktan ziyade, kendini seçiminin haklı olduğuna ikna etmekse onu bilemeyeceğim
Ben secimimde hakli oldugumu kimseye empoze etmeye calismiyorum. Herkesin kendi tercihi ama koyu sac boyalari sarı sac boyalarina gore daha tehlikeli ve daha alerjendir. Bunu kuaforlerden de dinleyebilirsiniz. Ayrica akli selim kuaforler pek cok hamileye sac boyuyor . 40 sene once cocuk doguran ve bilmeyenler maydanoz da yemiyorlardi düşük olur diye ona bakcak olursanız. Dudaga sürdüğünüz ruj kullandığınız parfum neyse sac boyasi da o. Ben sadece hamilelik dönemi daha hassas alerji acısından veya baska biseyler olurmu diye sormak istemiştim.

Bilimsel kaynaklar fareler uzerinde de deney yaptilar ve fetuse bir zarari olmadigi ortada. Kimseyi yönlendirmiyorum ki ben. Herkesin kendi tercihi banane

Saçların açma boyama değilse yani balyajsa zaten tene temasi olmayacak bir sor doktora bence. Acma boyama olunca ister istemez oryel isisiyla normal zamanda da yani,kızarıklık oluyor bilirsin. Bakalim ne dicek senin doktor

littlestrawberry Kizlar ben suanda yurtdışı sitelerine baktim Amerika Hamilelik federasyonu sitesine ve baska bir siteye daha,su ana kadar klinik arastirmalar hicbir kanıt ve hamilelige fetuse zarar verme gibi bir ihtimali olmadığı gözlemlenmiştir..sadece birkac çalışmada sac boyamanin kanser riskini arttırdığı diyor. Bunu zaten biliyoruz
Ayrıca first trimester denmis ilk 3 aydan sonra boyanmasini söyleyen ama ilk 3 ayda boyayabilirsiniz diyen doktorlar da var Amerikada. Ben zaten bunlari biliyordum da:) benim sıkıntım alerjiydi. Simdi alerji olmuyorum ama acaba cildim daha da hassaslasti mi diye. O yuzden sadece rofle yaptircam bol ve sık dibimden 2 3 cm birakcam. Ben seviyorum öyle sırıtmıyor.. :) ama belki dibede yaptırırım boya. icim dahada rahatladi. Esim e eee yanii dedim. Yarin git boyat dedi yarin pazar yav

Bir de demiski sac boyarken eldiven takın. Ortamda yiyecek icecek pisirilmesin. Boya yaparken yeme icme olmasin yenmesin :) bu hususlar soylenmis. Tabi karar sizin secim sizin. Okuduklarimi paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…