Hamilelik ve saçlar

Saç diplerine değmeyecek şekilde boyanabilir demişti benim doktorum. Benim de saçlarım sarıydı. Koku falan sorun yaratmaz demişti. Ayrıca hamileyken çalışan kuaför çok gördüm.

Saç diplerine değmeyecek şekilde boyanabilir demişti benim doktorum. Benim de saçlarım sarıydı. Koku falan sorun yaratmaz demişti. Ayrıca hamileyken çalışan kuaför çok gördüm.
Teşekkür ederim canim yorumun için. Bende aynı düşüncedeyim. Simdi cilt hassaslasmistir . Hormonlar vs,değmese diplere daha iyi. (Alerji açısından)Bende dipten 2 parmak bırakıp aşağısını full balyaj yaptircam.

Rica ederim canım. Cilt hassaslıktan ziyade boyadaki zararlı kimyasallar kana karışmasın diye canım o yüzden diplere değirme sakın.

su ana kadar klinik arastirmalar hicbir kanıt ve hamilelige fetuse zarar verme gibi bir ihtimali olmadığı gözlemlenmiştir diyor çünkü bu konuda denek bulamıyorlar. Dolayısıyla bu konuda yeterli çalışma yok. Araştırma yaptığınız siteler denek sayısını da veriyorlar mi onu da yazarsanız anlamlı olabilir.
Valla normalde bende boyasız gezmem ama hiç umrumda değil bebeğimden önemli değil. Güzel görünmek şuan için ikinci planda benim için. Ben duş jeli bile kullanmıyorum bebeğime zarar verir diye. Saç boyasiymis peeh.

Saçların açma boyama değilse yani balyajsa zaten tene temasi olmayacak bir sor doktora bence. Acma boyama olunca ister istemez oryel isisiyla normal zamanda da yani,kızarıklık oluyor bilirsin. Bakalim ne dicek senin doktor
Ya işte ne kadar da balyaj olsa hep bir dip boya var şimdi sadece kendi saçıma yaparsa altlar sarı üstler de siyahlık çirkin duracak.. 16sında randevum var soracağım bakalım ne diyecek doktorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…