Doğuma Hazırlık Hamilelik ve ucak seyahati

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zeyno1Oemer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
52
16
3
32
Merhaba Hanimlar dün test yaptim hamileyim, yaklasik 6 hafta 6 günlük.
Önceden alinmis ucak biletlerimiz vardi yani ben yaklasik 8 haftalik hamileligime denk geliyor.

Pazartesi ilk defa doktora gidicem henüz soramadim sizin deneyimleriniz oldu mu ?

Ilk 12 hafta ikinci trimester gibi rahat değil.
Doktorunuza danışmanızda fayda var
Onceki doktorum asla istememişti ve önceki hastasinin kötü örneginden bahsetmişti ilk 12 hafta için
ben 14 15. haftada uzun uçuş yaptım çok şükür bol sıvı alarak ve uçuşta hareket ederek sorun yaşamadım. ama sizin erken bir dönem. doktorunuz önermezse uçmayın, risk etmeyin.

Merhaba, bende 6 haftalık hamileliğimde Almanya'ya gidip, deliler gibi gezip geldim. Sıkıntılı bir hamilelik değildi ve doktorum tek kural koymuştu: yorulduğun zaman dur, bunun dışında günlük hayatına devam et. Şimdi 23. haftamdayım. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, sağlıkla gidip gelin inşallah.

Merhabalar bende hamileliğimin 7.haftasına girdim bu hafta almanya ve hollandaya iş seyahatimiz olacak doktorum bol sıvı tüketmemi ve aşırıya kaçmadan az az yemek yememi önerdi inşallah rahat bir seyahat olur :KK36:

Back
X