hamilelik ve utanç

Ben hamileyim son haftamdayım,bilen bilir baya uğraş verdim olmuyordu çünkü,ben sadece bazen babamdan çekiniyorum ki çok rahat bir
Ailede büyümeme rağmen. Birde ilk başlarda hormonlardan sanırım hamileliğimden bahsedilmesini istemiyordum,geçiştiriyordum. Yani yapıyla alakalı sanırım bu durum

Senin hamileliğini seveyim kuzum beniiimmmmm Allah bir avazda kurtarsın

Bilinçaltınızda kadın olmayı bir aşağılanma olarak görüyor olabilir misiniz? Bir zayıflık küçük düşme, hamileliğinde edilgenlik olduğu ve bunun sergilenmesi olarak hissediyor olabilir misiniz?

Hep inş. gülelim

Depresyon style

O benim bebişim malum benden küçük
Bir seferde dürüst olma kadın :)))

Hanımlar, bedenlerinizden, içinizde büyüyen bebeklerden utanmayın, 21 yıl önce hissettiğim tekmeler hayatın en güzel şeyiydi, karnımda dolaşan ayağı tutabilmek için ne çaba sarf ederdim.

Bbek kaç aylık yengem hamile bende ondan isterim :)
Birde nasıl yapıyor ?

4 aylık galiba üstten çekiyor sırf göbüşünü fena tekmeliyor sıpa
Hamileliğimden değil de bu kıpraşma olayından çok utandım. Ama öyle böyle değil Meksika dalgası yapardı oğlum içimde. Biriyle konuşurken gözleri istemsiz olarak göbeğime kayardı düşünsene bir anda sağa ya da sola doğru ani hareketlerle dalgalanan bir göbek

ya ne tatliş benim yeğende öyle yapıcak galiba şimdiden başlamış nasıl tekmeliyor hiç durmuyormuş

çocuğunuz olduğu zaman anlamıyorlar mı o çocuğun nasıl olduğunu? O da edepsizlik o zaman?

Aynen sanki herkes görüyormuş gibi yerin dibine giriyorum bazen:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…