Bence bu biraz kisilik meselesi bende gobegimin belli olmasindan hoslanmiyorum kiyafetlerimi ona gore seciyorim ve 2. Hamileligimi yasiyorum ama hamile eli karninda hic fotografim yok sevmiyorum hosuma gitmiyor ve bana sacma geliyor bu kadar goz onunde olmasi yani utanmak degilde insanlarin gozune sokmak hosuma gitmiyor heleki insanlar artik cok zor cocuk sahibi olurken nispet yaparmis gibi beni rahatsiz ediyorbence toplumla alakası yok bana özel bir durum olabilir.cunku ne dini açıdan ne edeple alakalı bakıyorum bu duruma sadece kendi bilinçaltımda
AMİNNNNNN. HERKESİN GONLUNE GORE VERSİNNN RABBİM KİMSEYİ ARATMASİN. NE ZORMUS BEKLEMEKallah gönlüne göre versin tez zamanda canımcım :)
bir din bilgini güya! hamileler sokağa çıkmasın diyorsa sizin durumunuzda normal. ama utanmayın o dünyanın en güzel en masum şeyisağlıkla kucağınıza alın inş.
Yahu mesele nasıl yapıldığı değil !çocuğunuz olduğu zaman anlamıyorlar mı o çocuğun nasıl olduğunu? O da edepsizlik o zaman?
Ayni sey gelmis aklimiza.
ayy bende gurur duyuyorum ,bende bundan utanmalıyımmerhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
benim bir arkadaşım senin gibi düşünüyordu sanırım. çünkü doğum yapana kadar evden çıkmadı. yürüyüş için gece yarısı çıkmışlar dışarı.merhaba arkadaşlar cok baskı altında bir cocukluğum olmadı.cinsel istismar yada bu yönde travma yaratıcak bir geçmişim olmadı fakat ben hamilelikten utanıyorum malesefnedenini bilmiyorum bir türlü çözemedim. birilerinin rosa lina hamileymiş diye konusmaları yada karnımın şişecek olması falan utanç verıyor bilinçaltımda ne gizli bilmiyorum.edebi yada dini açıdan bakmıyorım olaya benim gibi hisseden biri daha yoktur sanırım.birde sosyal medyada her hamilenin eli karnında pozu ben asla öyle olamam ben anormalim ya
Yahu mesele nasıl yapıldığı değil !
Kadın zaten edepsizlik de demiyor ki .
Şöyle düşünün toplum içinde konuşmasına biraz daha dikkat eden biraz daha hayalıdır ama rahat konuşan birine de kimse edepsiz demez . Sınırlarını aşmadığı sürece . Bir fiile hayalı demek o fiili yapmayanlara edepsiz demek değildir
Daha nasıl açıklayayım anlamadım
Ayrıca bende katılıyorum , bana göre de karnını saklamak hayadır .. bilimsek verilerde bebeğin ahlakı üzerindeki etkisi de saptanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?