• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve üzüntü..

Hayır salak gibi yattım. . Senin gibi evladı haketmeyen bi öküzün çocuğunu taşıdığıma göre salak olmalıyım de..

Ay yok ben bu hem hamilelik hem oruçluluk durumunu anlamıyorum anlamakta isyemiyorum. Gerçekten için rahat mı tutuyorsun orucunu? İçindeki can senden besleniyor. Senin sürekli su içmen lazım bebeğinin kesesindeki su için. Doktoruna söyledin mi bunu peki? Orucu Allah İçin niyet edip tutuyoruz ama Allahın verdiği canı aç bırakarak bravo. Kocanda bi değişikmiş sende canım kusura bakma tencere kapak misali.

Evet doktoruma sordum ve tutabilirsin bebeğin daha çok küçük dedi. Burda din muasebesi yapmıcam sizinle. Bıraktığım oruçları seneye siz tamamlayıverirsiniz bi zahmet. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Siz anne olcaksanız bende patlıcan olmucam

Evet doktoruma sordum ve tutabilirsin bebeğin daha çok küçük dedi. Burda din muasebesi yapmıcam sizinle. Bıraktığım oruçları seneye siz tamamlayıverirsiniz bi zahmet. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Siz anne olcaksanız bende patlıcan olmucam

Bencede din muhasebesi yapmayalım. Nasıl bi doktorsa artık o. Siz zerre umurumda değilsinizde ben o doğmamış çocuğa üzülüyorum. Allah onun yardımcısı olsun.

Ne kadarda kötü bi konuşma ya olmaz böyle ben hamileliymin ilk haftalarından beri uyuyorum sende daha yeni normal yani halsizde olacaksın uykunda olacak alınganda olacaksın ama bunu normal karşılayan bi eş lazım yanında oda ilk haftadan böyleyse Allah kolaylık versin daha önde 35hafta var sinirle hamilelik yan yana olmaz bebeye zarar

Hamileliğime dair hiç bi heyecanım kalmadı... hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar soğudum ki herşeyden
Kuzum böyle yapma çok pişman olursun bak şimdi sen beni dinle ben hamileyken örgün üni okudum git gel 4 saat yolum vardı çok bulantım vardı istifra çoktu annem ilgisiz eşim ilgisiz çok ağladım üzüldüm doğum zamanı yine öyle ilgisiz eş ilgisiz annem. Çok bilmiş kaynanamla deli oldum doğum sancısı çektiğim gün evlilik yıl dönümümdğ off git başımdan seninlemi uğraşıcam dedi eşim öküzü syy ne ağlamak varya öldürdüm kendimi he de sancı çekiyorum kaynanam sancıma inanmıyor eşimde anasına inanıyor nerdeyse evde doğuracaktım götürün beni diye ısrar etmesem götürmüyolar doğumdan sonra yine ilgisiz kalmaktansa yalnız koca neymiş stresliyiş çocuğa nasıl bakarmiş bıdı bıdı yani şimdi diyorum ki ne salak ne çocuk ne korkakmışım ağızlarını paylamamışim o günler geri gelmiyor kimseyi takmam sadece bebeğim ve ben gerisi boş cevabını ver kafana takma keşke ogünler geri gelse karnımda maç yapsa oğlum be kimseyi takmasam giyşp gezsem sen beni dinle bebeğinle mutlu ol boşver p öküzü

5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok :KK43:
Bırak hamile olmayı normalde bile bunları söylese üzülürdüm. Yalnız bunları söylemesine izin vermeyin. Ömür boyu böylemi devam etcek. Yarın çocuğunuz olunca onun yanında böyle hakaret etse o çocuğu düşünün

merabalar. öncelikle çocuk ve senin adına çok üzüldüm. böyle terbiyesiz bir baba ve koca var evde. her evliliğin dinamizmi farklıdır ama benim evliliğimde böyle terbiyesizlik boşanma nedenidir. öyle hiçbir şey olmamış gibi davranma bence.

hamile insana oruç tutmak farz değildir. kazalarını tutarsın inş. şimdilik bence doktorunla konuşup karar ver. tutmasan daha iyi gibi. açlık süresi çok uzun çünkü.

oruç bebeğinize işkence etmekten öteye gitmez. sevap işleyeceğim derken günaha girmeyin derim ben. yine de çocuk sizin, hayat sizin.

analarııııı
hepiciği tarlada doğurmuş:KK45:
Ahahha haa aynen...
Benimki tarlada doğmamış ama nerden empoze edildiyse artık,eskiler eskileeer diyordu bi ara,ben de eski eskide kaldı,aynı hayat şartlarında mıyız,ozaman internet,elekrik melektrik kullanmayalım,komple eskiye dönelim,niye sadece ben eskiye göre yaşayayım dedim.:-)

5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok :KK43:
aaa eşin de çok patavatsızmış. hamile kadına denir mi bu . ama sen ona düzgünce anlat, internetten aç okut ilk 3 ayın nasıl geçtiğini.. ben hala uyuyorum akşam 9 da gözler gidiyor :confused:

Back
X