- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi bicirbicircadi
Hamileyken oruç mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ben bu hem hamilelik hem oruçluluk durumunu anlamıyorum anlamakta isyemiyorum. Gerçekten için rahat mı tutuyorsun orucunu? İçindeki can senden besleniyor. Senin sürekli su içmen lazım bebeğinin kesesindeki su için. Doktoruna söyledin mi bunu peki? Orucu Allah İçin niyet edip tutuyoruz ama Allahın verdiği canı aç bırakarak bravo. Kocanda bi değişikmiş sende canım kusura bakma tencere kapak misali.
Evet doktoruma sordum ve tutabilirsin bebeğin daha çok küçük dedi. Burda din muasebesi yapmıcam sizinle. Bıraktığım oruçları seneye siz tamamlayıverirsiniz bi zahmet. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. Siz anne olcaksanız bende patlıcan olmucam
Kuzum böyle yapma çok pişman olursun bak şimdi sen beni dinle ben hamileyken örgün üni okudum git gel 4 saat yolum vardı çok bulantım vardı istifra çoktu annem ilgisiz eşim ilgisiz çok ağladım üzüldüm doğum zamanı yine öyle ilgisiz eş ilgisiz annem. Çok bilmiş kaynanamla deli oldum doğum sancısı çektiğim gün evlilik yıl dönümümdğ off git başımdan seninlemi uğraşıcam dedi eşim öküzü syy ne ağlamak varya öldürdüm kendimi he de sancı çekiyorum kaynanam sancıma inanmıyor eşimde anasına inanıyor nerdeyse evde doğuracaktım götürün beni diye ısrar etmesem götürmüyolar doğumdan sonra yine ilgisiz kalmaktansa yalnız koca neymiş stresliyiş çocuğa nasıl bakarmiş bıdı bıdı yani şimdi diyorum ki ne salak ne çocuk ne korkakmışım ağızlarını paylamamışim o günler geri gelmiyor kimseyi takmam sadece bebeğim ve ben gerisi boş cevabını ver kafana takma keşke ogünler geri gelse karnımda maç yapsa oğlum be kimseyi takmasam giyşp gezsem sen beni dinle bebeğinle mutlu ol boşver p öküzüHamileliğime dair hiç bi heyecanım kalmadı... hiç böyle tahmin etmemiştim. O kadar soğudum ki herşeyden
analarıııııHakkaten tüm erkeklere tarlada çalışma mevzusunu anlatan biri var dimi ya
Bırak hamile olmayı normalde bile bunları söylese üzülürdüm. Yalnız bunları söylemesine izin vermeyin. Ömür boyu böylemi devam etcek. Yarın çocuğunuz olunca onun yanında böyle hakaret etse o çocuğu düşünün5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok![]()
Ahahha haa aynen...analarııııı
hepiciği tarlada doğurmuş![]()
aaa eşin de çok patavatsızmış. hamile kadına denir mi bu . ama sen ona düzgünce anlat, internetten aç okut ilk 3 ayın nasıl geçtiğini.. ben hala uyuyorum akşam 9 da gözler gidiyor5 hafta 3 günlük hamileyim ama çok üzgünüm.. Ramazan olduğu için oruçluyum üstelik hamileliktenmidir bilmem çok esniyorum ve sürekli uykum var. Eşim işten geldi bugün. Nasıl geçt günün dur ben tahmin edeyim malak gibi yattın dedi tabikide çok gücüme gitti sonrada herşeye mızırdanma bıktım senin alınganlığından dedi. Tepki olarak niye benimle böyle konuşuyosun dediğimdede salak salak alınganlık yapıyosun kes sesini dedi çok ağladım halâ daha ağlıyorum. Bu aralar o kadar ilgisiz ve sinirli ki... çok üzgünüm kızlar çok![]()