Hamilelik ve yalnızlık

ppaattya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
233
50
28
Hamileyim, çok anlaşamadigimiz ama kopmakta istemediğimiz bir evlilikteyim. Bir hamilelik haberi aldık çok mutlu olduk :) içimde bir değersizlik hissi tatmin olamama ve yalnızlık var. Ayrıntılar elbet mevcut ama kısaca mutsuz hissediyorum. Hayatta en çok anlaşmak sohbet etmek iyi geçinmek istediğim insanla olmuyor. O da istiyor biliyorum ama olmuyor. Yalnızım kimsem yok içimi açabilecegim. Kendime hobiler bulsam hayatımın merkezinden biraz olsun onu çıkarsam eşimi yani belki de ikimizde rahat edeceğiz en çokta o edecek. Bilmiyorum nereden neyi anlatayım saçma oldu belki de böyle ama şu an birilerle konuşmam lazım gibi bu yalnızlık duygusu ozguvensizlik çok tehlikeli

Aynısını yaşıyorum şu sıralar
Kendimi değersiz hissediyorum. İçimden çıkıp gitmek geliyor. Çok istediğimden değil de kendime bunları layık görmediğimden. Kaybetme korkusu yaşar mı bilmiyorum görmek istiyorum ergenler gibi. Hamileyim ama canım yanıyor

Eşinle problem var ama yok gibi yani çözülebilir gibi geldi bana, bi çay kahve yapta otur yanina sohbet edin, sorunlarınız neyse asarsinz inşallah

Eşinle problem var ama yok gibi yani çözülebilir gibi geldi bana, bi çay kahve yapta otur yanina sohbet edin, sorunlarınız neyse asarsinz inşallah
Karakterlerimiz o kadar farklı ki sana anlatamam :) benden biktigini hem bazen duyuyorum hem de gerçekten hissediyorum. Dönsek şu aklimizla yıllar öncesine benimle evlenmek değil yolunu degistirirdi bence

Pes etme kendinden vazgeçme erkekler bu tarz konularda biraz manipülasyoncu davranabiliyor kendini savunmaktan asla vazgeçme savunmasız olmak onların gözünde kendilerini daha güçlü ve haklı yapıyor

Pes etme kendinden vazgeçme erkekler bu tarz konularda biraz manipülasyoncu davranabiliyor kendini savunmaktan asla vazgeçme savunmasız olmak onların gözünde kendilerini daha güçlü ve haklı yapıyor
Savunmasız değilim, sonuna kadar kendimi haklı bulduğum konuda kavga eder savunurum. Hatta en son baya uzattım üstüne fazla bile gittim. Kavga oluyor illa sinirle birşeyler deniyor ya hani adam dışarı çıkıp iki hava alıp arkadaşıyla oyun oynayıp gelebiliyor. Ben ise evde pinekleyip ağlıyorum. Sonra gene saldırıyorum ben bu haldeyken sen oyun düşünebiliyor dün vs vs aslında ne iyi ya bana da lazım böyle birşey. Kavga mı ettin dünyanın sonu mu sanki çık gez arkadaşınla otur gül eğlen veya keyifle dizi film aç izle yok olur mu bende ezik gibi evde dünyayı kendime dar ediyorum. Güçlü.olmak istiyorum.. eyvallahsiz bağımsız. Oluyor mu olmuyor tabi

Biraz karakterinle alakalı tabi bu durum ben bi kere öyle yaptığında gittiği kafeye gidip onu yakasından tutup eve getirmiştim bidaha öyle bişeye cesaret edemedi

Biraz karakterinle alakalı tabi bu durum ben bi kere öyle yaptığında gittiği kafeye gidip onu yakasından tutup eve getirmiştim bidaha öyle bişeye cesaret edemedi
İyikide o gün onu yapmışım yoksa devamı hep gelecekti ben evde ağlayacaktım o ise gezip dolaşıp gülüp eğlenip gelecekti

İyikide o gün onu yapmışım yoksa devamı hep gelecekti ben evde ağlayacaktım o ise gezip dolaşıp gülüp eğlenip gelecekti
Ben böyle birşey yapsam birilerinin yanında tutup onu alsam eve getirsem ... Getiremezdim bile zaten veya sinirle geldi diyelim evde kıyamet kopardı. Kafa dağıtmaya gidiyorum işleri büyümesin diye diyor. Birde arkadaşlarının içinde bunu yapsam bilmiyorum neler olurdu. Anca arkasından mesaj ve arama ile huzursuz ettim ama millet içinde öyle şeyler yapmak istemedim. Kendimi ve onu kötü duruma sokmak istemedim. Ya bu evlilik denen şey ne zormuş böyle küçük kız gibi babamın kollarına koşup ağlayasim var. Zaten tek yaptığım ağlamak şimdi birde hamileyim.

Yalnız deilsin aynı durumdayız hatta ben daha kötü durumdayım ve derdimi burada 1.2 arkadaştan başka kimseye anlatamıyorum pskolojim alt üst durumda allah yardımcımız olsun da içimize bi ferahlık versin inşallah

Amin inşallah, siz de durum nedir o kadar kötü

Yani bizde de öyle oldu kıyamet koptu ama olsun ben aman kimse bişey duymasın aman her şey iyi olsun dedikçe onun benim sınırlarımı daha fazla ihlal ettiğini gördüm hep bunu kullandı yani tavsiyem çok duygusal olmaman yönünde ama zaten zamanla böyle hassas duygularını da kaybedeceksin zamana bırak en iyisi umursama sende

Bu hayatta tecrube ettigim bisey var umursamayan kisi degerli oluyor. Tabi bunu yapmak cok zoor. Yapamasanizda oyle gostermeniz gerekiyor. Kavgami ettiniz adam çıkıp arkadaslariylami bulustu sizi eve döndüğünde keyifli film izlerken bulsa mesela yada biseyle ugrasirken gayet normall davransaniz bi duraksiyor hayırdir beni umursamiyormu falan

Bunu bir yakinimdan da duydum. Duygularımı biraz kaybetmek istiyorum evet. Ne kadar kotu ya neden kaybedeyim demi duygularımı ama sanki başka çare yok gibi. Evde ağlayan zirlayan trip atan bir kadın yerine eyvallahsiz kendine bakan gezen takmayan birine dönüşmek istiyorum. O desin ne oluyor bu kadına diye

Valla hayalim biliyo musun.. kavga mı ettik ezik gibi odaya gidip ağlıyorum kendimden de nefret ettim bu yüzden. Defol git evden gelme uzun saatler demi cidden de keyifli şeyler yap ama değil keyifli şeyler yapmak insanın canı yanıyor kimseyi görmesi gelmiyor

Evliliği 5 sene üzeri olan çoğu kadının kocasına hep kızgın öfkeli söylenmelerine şahit olurdum bekarken ve şaşırırdım ne kadar acımasızlar diye şimdi zaman bana bunu öğretiyor yadırgadığım şeyleri yaşarken buluyorum kendimi sende zamanla hissizleşirsin ve baş etmeyi öğrenirsin

Seni cok iyi anliyorum cunku bende aynisiyim cok hassasim. Bende cok yapamiyorum zaten oyle gostermeye calisiyorum sadece. Gercekten kacan kovalaniyor. Erkeklerde biraz kovalanan kadini seviyorlar. Dedigim gibi biraz kendi hayatina bakmak lazim. Umursasanda cok gostermemek lazim

Böyle ömür mu geçer arkadaşım. Evet çevremde çoğu insan dediğin gibi. O zaman bizler evlenerek aptallık ettik. Aklı olan evlenmesin. Evlenmeden önce neşem tadım tuzum vardı. Hiç mi mutlu olmadım oldum defalarca hemde ama genel anlamda olmuyor işte

İyi bir isim olsa biraz geliri iyi olan, daha iyi yapabilirdik bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…