Bende amh test sonucumu aldım.hesapladım 5 ay biesteron kullanmışım ve sonuç aynı.bi değişiklik yok.düşük.strese girmeden umutla bedenimin yumurta üretmesini bekliyceğimmmmmmmm
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
evet cnm rüyalarıma 1 kez daha inanmaya başladım:) inş.hepimiz sonuna kadar götürüp alırız bebeklerimizi kucağımıza...duman hayırlı olsun cnm rüyan doğru çıkmış kız) inş. bebişini kucağına aldığın günleride duyarız senden...
ankaraya beklerim bendeee nolucakki çok yakınız:118::119::118::119::122::122::122::129::129::129::129::122::118::118::119:
maşşallaaahhhh kızımızaaa..keşke istanbulda olsaydınnnda doğdugunda koklamaya gelseydim pıtırcığını :)
cnm bedenin üretttiği yumurtayı değerlendir bizden fazla yumurta çıkmıyor.bende 5 aydır biosteron kullanıyordum.bugün iğnelerimin 4. günüydü ultrasona girdim kan verdim 2 yumurtam 17,5 olmuş onlarla devam edicem tedaviye bugün çatlatmayı yapcam yarın eşin amaliyat olcak bakalım sonumuz ne olucak...
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
cnm bedenin üretttiği yumurtayı değerlendir bizden fazla yumurta çıkmıyor.bende 5 aydır biosteron kullanıyordum.bugün iğnelerimin 4. günüydü ultrasona girdim kan verdim 2 yumurtam 17,5 olmuş onlarla devam edicem tedaviye bugün çatlatmayı yapcam yarın eşin amaliyat olcak bakalım sonumuz ne olucak...
Annammmm dumanımızın prensesiii mi oluyormuşşş..
Millstoen teyzoşu yesin onuuuuuuuuuuuuu..
Ayyyy akşam akşam yüzümde kocam mutluluk oldun minik prenses..Seni hasretle özlemle bekliyor olacağızz..anneni babanı ve teyzoşlarını Allahın izni ile üzme ve zamanında gel emii..Seni şimdiden çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım benim inş sonu güzel olsun tedavinin..Senden hayırlı haberler almayı bekliyorum inan..İnşş da olacakkk..O 2 yumoş güzelce döllenip kaliteli embriyolar olsunlar önce sonrada göbüşüne bebişşş inşşş..
ben de uc yıldır cyclo progynova kullanıyorum ıstah acıyor gobegı ınanılmaz buyutuyor ve sarkıtıyor ve ozetle kılo almanıza neden oluyor
canım benim ne ilginç bir durum bende bu ay hayıt içtim çift estrofem kullanıyorum. dahe artık kullanmıyorum 6 ay içtim tık demedi. uykuda yapmadıama senin yaptıkların anormal değil ki hepimize bunları yapın denmiyor mu sen de nasıl aksi tesir yaptı ki.. benim aylardır aynı fsh 33-35-36... ama yumiler minnacık duruyor çok şükür ordalar... benim dururmumda dr. şaşırıyor yüksek fsh ama yumi var diye... vallahi Rabbim sabır versin bize.. öyle zor ki...
Allah yardımcın olsun arkadaşım biz de fsh yüksek diye bakmıyorlar.. her doktor ayrı bir dünya oyuncak olsuk ellerinde...
amh kan tahlili mutlaka yaptır. oda iyi bir fikir veriyor... İnşallah yüksek çıkar..
yahu nasıl açıklayacaklar biim halimimizi o yumilerle fsh yüzünden ortada mı kalacaz biz....
ben doktorların acımasızlığını adanada turan çetin tüp bebek merkezinde gördüm.. Allah yardımcımız olsunn
ben de aylarca hormon desteği olan estrofemle içtim canım bişi olmadı kalbini ferah tut kullan belki sana bir faydası olur...
sağol canım, elim mahkum kullanıyorum ben de. alıştım galiba çarıntı yapmıyor artık.benim gibi hormon ilaçları ve dhea kullananların olduğunu öğrenince içmeye karar verdim.tekrar teşekkürler..
canım ben dheayla beraber bi ilaç kullanmadım.yukardada yazdığım gibi bitki ot kullandım açıkcası.sonuda iyi olmadı.ve dheayı gece yatmadan önce 3 tane kullanıyorum.ve gece rahat uyuyorum.canım sende hormon haplarıyla yani diğer ilaçlarla kullanma bence.tehlikeli olabilir.
ben aylarca cyclo ve dehayı birlikte kullandım cnmm..Ama dediğin gibi bir durum olmadı..Başka bi durumdandır belkii.devam ederse bırak bence..
evet cnm rüyalarıma 1 kez daha inanmaya başladım:) inş.hepimiz sonuna kadar götürüp alırız bebeklerimizi kucağımıza...
ankaraya beklerim bendeee nolucakki çok yakınız
inş.yarın herşey yolunda gider canıM dualarınız kabul olur...
canım benim ne ilginç bir durum bende bu ay hayıt içtim çift estrofem kullanıyorum. dahe artık kullanmıyorum 6 ay içtim tık demedi. uykuda yapmadıama senin yaptıkların anormal değil ki hepimize bunları yapın denmiyor mu sen de nasıl aksi tesir yaptı ki.. benim aylardır aynı fsh 33-35-36... ama yumiler minnacık duruyor çok şükür ordalar... benim dururmumda dr. şaşırıyor yüksek fsh ama yumi var diye... vallahi Rabbim sabır versin bize.. öyle zor ki...
Allah yardımcın olsun arkadaşım biz de fsh yüksek diye bakmıyorlar.. her doktor ayrı bir dünya oyuncak olsuk ellerinde...
amh kan tahlili mutlaka yaptır. oda iyi bir fikir veriyor... İnşallah yüksek çıkar..
yahu nasıl açıklayacaklar biim halimimizi o yumilerle fsh yüzünden ortada mı kalacaz biz....
sağol canım, elim mahkum kullanıyorum ben de. alıştım galiba çarıntı yapmıyor artık.benim gibi hormon ilaçları ve dhea kullananların olduğunu öğrenince içmeye karar verdim.tekrar teşekkürler..
canım sınavımız öyle zorkiiii...Rabbim gücümüzü sabrımızı arttırsın bir yanda evlat hasreti bir yanda göbekler sıkıntılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları öbür yanda.. geçecek ama inanıyorum..
unutucaz biz bu günleri.. hep beraber geçircez bu sınavı...
allah yardımcımız olsunnnn
doktorun her ay fsh kontrol etdiyse.demekki çok yüksek değil.kaçtıkı acaba.benim ilk tüp denememde bakıldı.canım ben şunu merak ediyorum.bu cyclo prognava neden bana verilmiyoki.bende adet olamıyorumki
hem de ne göbek(((( bende de göbek aldı başını gidiyor ama ben cyclodan olabileceğini hiç düşünmemiştim.haklı olabilirsin ama şöyle de bir durum varmış vücutta östrojen eksiği olunca erkek tipi vücut gelişiyormuş,bel kalınlaşıyor,göbek yağlanıyormuş.ben 2 yıldır prematür menapozum,iki yıldır göbekliyim (( madem cyclo östrojen sağlıyor göbek niye yapıyor? haksızlık valla.her şey de bizi mi bulur? ahhhh fsh aaaaa.....
tatlımmmmmmmm ne güsel bir haber içimize sevinç geldi yenidennn:)))))sağ salim kucağına al İnşallahhhhhh...........
canım sınavımız öyle zorkiiii...Rabbim gücümüzü sabrımızı arttırsın bir yanda evlat hasreti bir yanda göbekler sıkıntılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları öbür yanda.. geçecek ama inanıyorum..
unutucaz biz bu günleri.. hep beraber geçircez bu sınavı...
allah yardımcımız olsunnnn
tebrık ederım ALLAH analı babalı buyutsun. saglıklı hayırlı bır evladın olsun ınsaallah.
arkadaşım Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla prensesini (buldumcuğunu :) ) kollarına almayı , analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..
tatlımmmmmmmm ne güsel bir haber içimize sevinç geldi yenidennn:)))))sağ salim kucağına al İnşallahhhhhh...........
tebrık ederım ALLAH analı babalı buyutsun. saglıklı hayırlı bır evladın olsun ınsaallah.
sağol cnm hayırlı sağlıklı olsun nundan sonra tek dileğim :)
demek göbeğimin alıp başını gitmesi bu yüzdenmiş..işte en çok bü yüzden nefret ediyorum menopozdan...hem de ne göbek(((( bende de göbek aldı başını gidiyor ama ben cyclodan olabileceğini hiç düşünmemiştim.haklı olabilirsin ama şöyle de bir durum varmış vücutta östrojen eksiği olunca erkek tipi vücut gelişiyormuş,bel kalınlaşıyor,göbek yağlanıyormuş.ben 2 yıldır prematür menapozum,iki yıldır göbekliyim (( madem cyclo östrojen sağlıyor göbek niye yapıyor? haksızlık valla.her şey de bizi mi bulur? ahhhh fsh aaaaa.....
arkadaşım çok ama çooooook sevindim.sağlıkla kucağına almanı dilerim..kız erkek ikisinin de ayrı sevimlilikleri oluyor tabi ama kızların cimcimelikleri çok başka....darısı başımıza artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?