hanımlaar hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin... Her zaman umutlu olun. V e bu doktorların söylediklerineee aslaaaaa amaaa aslaaaa takılmayınnnnn. Daha dün gazetede okudum.. hemde bunnu arastırma hastanesi yapıyor 20 yasındakı gencin organları kanserlı dıye tüm organlarını almıslar organları tertemız cıkmısss.. doktorların ınsanların yarısını kurtarıyorlarsaa yarısnıda öldürüyorlar . Bedensel yada ruhsal hiç farketmez öldürüryorlar.. İnsan bedenini en cok etkıleyen sınır ve stres ve ümitsizliktir. biz beynimize ne komut veriyor isek o onu yapıyor. O yuzden doktorların dedıklerıne takılmayın. moralınızı yuksek tutun.. yaaa Rabbım ısterse dilerse kün der ve olurrr. BU Rabbımızı ııcın cok zor bır seymi???? HZMeryem eşi olmadan hamıle kalmadımı???? bıze göree bu ımkansızzz degılmı?? cunku bızım düşüncemiz sınırlı bı bu kadar dusunebılıyoruz ıdrak edebılıyoruz her seyi beşer gözüyle izah etmeye anlamaya calısıyoruz.. Rabbim için zor dıye bir sey yoktur...
Kuranı kerimde Allah dermansız dert yaratmadım ben diyor... Lokman hekım ölümün bile çaresini bulmuşşş... Bence bu cumle bıle benm ıcın yeterlıdır.. Demekki bızım bu derdımızın bır dermanı var.. cok dua edelımkııı Rabbım o derdın sıfasını karsımıza cıkarsın... Sihirli oklar beklemeyelim.. DUA edelim.. sadece tıptakı doktorların sözüne bakmayalım onlara bakrsak biz imkansız cocugumuzun olmasıı.. bakın bana doktor dedıkıı sen ıgne bıle vurulsan artık adet gormezsın dedı amh 0.01 fsh 108 ılac verdı dedıgı gıbı olmadım.. ama cok dua ettım doktorların sözüne artık ititmad etmicem dedim. cunku doktorların konusma tarzı benım ınancımla cok ters Rabbım her zaman ümit et diyor.. DUA ET.. BENDE COK DUA ETTIM COK DUA ALDIM.. SADECE TIPA BASVURMADIM. MADDI MANEVI ARASTIRDIM BU DURUMUMU VE SONUC KENDILIGIMDEN ADET GORDUM SUAN 4. GUNUMDEYIM. ELHAMDULILLah.DEMEKKI NEYMİŞ DOKTORLARIN HER DEDIGINEDE INANMAMAK GEREKIYORMUS. BIRAZDA İŞİN MANEVI BOYUTUNA ODAKLANALIM. INS. BEN YAVAS YAVAS DUZELECEGIME INANIYORUM.. INS. TAMAMEN DÜZELİR COCUGUMU KUCAGIMA ALDIGIM VAKİT BUNU NASIL BASARDIGIMI ANLATACAGIM HERKESE... INSANLARA ORNEK VE UMUT OLMAK ICIN
Dilerim burada olan ve olmayan ,bebek sahibi olmak isteyen herkes tez vakitte anne olur ve sağlıkla evladını/evlatlarını kucağına alır inş..dilerim hayırlısıyla bende Rabbim...amiinnn...

"Bir şeyi istemek, ona nâil olmak demektir; Zirâ Allâhu Teâlâ kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez

Kişi, bir konudaki DUAsında ısrarlı değilse, o DUA'nın yerine gelme şansı da son derece düşüktür

4