Hamilelik ve yumurtalık rezervi

hanımlaar hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin... Her zaman umutlu olun. V e bu doktorların söylediklerineee aslaaaaa amaaa aslaaaa takılmayınnnnn. Daha dün gazetede okudum.. hemde bunnu arastırma hastanesi yapıyor 20 yasındakı gencin organları kanserlı dıye tüm organlarını almıslar organları tertemız cıkmısss.. doktorların ınsanların yarısını kurtarıyorlarsaa yarısnıda öldürüyorlar . Bedensel yada ruhsal hiç farketmez öldürüryorlar.. İnsan bedenini en cok etkıleyen sınır ve stres ve ümitsizliktir. biz beynimize ne komut veriyor isek o onu yapıyor. O yuzden doktorların dedıklerıne takılmayın. moralınızı yuksek tutun.. yaaa Rabbım ısterse dilerse kün der ve olurrr. BU Rabbımızı ııcın cok zor bır seymi???? HZMeryem eşi olmadan hamıle kalmadımı???? bıze göree bu ımkansızzz degılmı?? cunku bızım düşüncemiz sınırlı bı bu kadar dusunebılıyoruz ıdrak edebılıyoruz her seyi beşer gözüyle izah etmeye anlamaya calısıyoruz.. Rabbim için zor dıye bir sey yoktur...

Kuranı kerimde Allah dermansız dert yaratmadım ben diyor... Lokman hekım ölümün bile çaresini bulmuşşş... Bence bu cumle bıle benm ıcın yeterlıdır.. Demekki bızım bu derdımızın bır dermanı var.. cok dua edelımkııı Rabbım o derdın sıfasını karsımıza cıkarsın... Sihirli oklar beklemeyelim.. DUA edelim.. sadece tıptakı doktorların sözüne bakmayalım onlara bakrsak biz imkansız cocugumuzun olmasıı.. bakın bana doktor dedıkıı sen ıgne bıle vurulsan artık adet gormezsın dedı amh 0.01 fsh 108 ılac verdı dedıgı gıbı olmadım.. ama cok dua ettım doktorların sözüne artık ititmad etmicem dedim. cunku doktorların konusma tarzı benım ınancımla cok ters Rabbım her zaman ümit et diyor.. DUA ET.. BENDE COK DUA ETTIM COK DUA ALDIM.. SADECE TIPA BASVURMADIM. MADDI MANEVI ARASTIRDIM BU DURUMUMU VE SONUC KENDILIGIMDEN ADET GORDUM SUAN 4. GUNUMDEYIM. ELHAMDULILLah. :nazar: DEMEKKI NEYMİŞ DOKTORLARIN HER DEDIGINEDE INANMAMAK GEREKIYORMUS. BIRAZDA İŞİN MANEVI BOYUTUNA ODAKLANALIM. INS. BEN YAVAS YAVAS DUZELECEGIME INANIYORUM.. INS. TAMAMEN DÜZELİR COCUGUMU KUCAGIMA ALDIGIM VAKİT BUNU NASIL BASARDIGIMI ANLATACAGIM HERKESE... INSANLARA ORNEK VE UMUT OLMAK ICIN

Dilerim burada olan ve olmayan ,bebek sahibi olmak isteyen herkes tez vakitte anne olur ve sağlıkla evladını/evlatlarını kucağına alır inş..dilerim hayırlısıyla bende Rabbim...amiinnn...:16:

"Bir şeyi istemek, ona nâil olmak demektir; Zirâ Allâhu Teâlâ kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez
nokta.gif
" DUA’nın ısrarla devamına müsaade olunması, o duaya icabet edileceğinin de göstergesidir
nokta.gif
Zirâ, Allâh, kabul etmeyeceği DUA’ya ısrarla devam şansı tanımaz
nokta.gif

Kişi, bir konudaki DUAsında ısrarlı değilse, o DUA'nın yerine gelme şansı da son derece düşüktür
nokta.gif
DUA'da en önemli yardımcı faktörlerden biri de istenilen şey hususunda ısrarlı olmaktır
nokta.gif
Herhangi bir konuda bir iki defa dua edip arkasını bırakmak son derece yanlıştır
nokta.gif

4
nokta.gif
"ALLAH İSTEMEDİKÇE SİZ İSTEYEMEZSİNİZ !
nokta.gif
" - Peki, biz dua ettiğimiz zaman, kabul olur mu?
nokta.gif
nokta.gif
Yani, sizde ortaya çıkan bu istek, gerçekte Allâh istemiş olduğu için sizde ortaya çıkmaktadır!
nokta.gif
nokta.gif
Eğer, Allâh istememiş olsaydı, siz dahi o şeyi isteyemezdiniz
nokta.gif

Zerrin sana çok şey yazmak istiyorum..
Ama kızlar yazılacakların çoğunu yazmışlar..
Hulusi hoca diye diye en sonunda O na muayene olmak nasib olmuş..,
Nasıl üzüldüğünü ve sinirlerinin harabiyet içinde olduğunu şu anda biliyorum..
Ama asla vazgeçme lütfen..Ben sana fsh değerlerimi yazıcamm..Bana da ilk doktorum sağolsun böyle şeyler söylemişti ama bak ne oldu elhamdulillah her ay yumurta oluşmaya başladı neredeyse..Hatta kendiliğinden büyüyorlar 2 aydır ilaçsız..Kendiliğimden adet olmamı salıyor buda..Olacak ben çok inanıyorum arkadaşım..

canım Allah tamamına erdirsin sende hamileymişsin... inşallah sorunsuz bi hamişlik dönemi olur?

Amin Allah razı olsun canım...inş...Rabbim bizede nasib etti sonunda çok şükür...Rabbim isteyen herkese nasib etsin tez vakitte...:16: sende hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah...:16:

Autumn Hosgeldin cok taze hamilesin.rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin ..koklaaa bizim icinnn uzuun uzun insAllAh...
Yazdıklarını bı kac kez okudum icime dogru serin serin akan bişeyler oldu...

İlknurleventim hani demiştin ya gun boyu yatiyorummm diye...bende gun boyu bı kanepeniuzerinde yatıyorum..içimden hic bisey yapmak gelmiyor...zaman dursun n istiyorum yada hemen geçsin ama ben hep yalnız basıma bu kanepenin üzerinde olayım..delirdiyorum galiba...;)

Millstone maşallah :nazar: sen sınava hazırlanırken bı bakmıştın o yumiler bebek oluverir...insallahhh Bayram ederiz burada..

Son düzenleme:
Autumn Hosgeldin cok taze hamilesin.rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin ..koklaaa bizim icinnn uzuun uzun insAllAh...
Yazdıklarını bı kac kez okudum icime dogru serin serin akan bişeyler oldu...

İlknurleventim hani demiştin ya gun boyu yatiyorummm diye...bende gun boyu bı kanepeniuzerinde yatıyorum..içimden hic bisey yapmak gelmiyor...zaman dursun n istiyorum yada hemen geçsin ama ben hep yalnız basıma bu kanepenin üzerinde olayım..delirdiyorum galiba...;)

Millstone maşallah :nazar: sen sınava hazırlanırken bı bakmıştın o yumiler bebek oluverir...insallahhh Bayram ederiz burada..

Sağol canım çoook hoşbuldum sizi:) tazecik ve çok bulantılı ve accık dertli bi hamileyim ama çok şükür Rabbime..bu günlerime...amin güzel duan için..koklarım tabi ama sizde kendi bebişlerinizi benim için koklayın olurmu,kuzum kardeş bekliyor burdaki teyzelerinden ,inanıyorum Rabbim hepinizin yüzünü güldürecek inşallah en kısa zamanda...aminnnn
:70::70:

Sağol canım çoook hoşbuldum sizi:) tazecik ve çok bulantılı ve accık dertli bi hamileyim ama çok şükür Rabbime..bu günlerime...amin güzel duan için..koklarım tabi ama sizde kendi bebişlerinizi benim için koklayın olurmu,kuzum kardeş bekliyor burdaki teyzelerinden ,inanıyorum Rabbim hepinizin yüzünü güldürecek inşallah en kısa zamanda...aminnnn
:70::70:

Ne mutlu sana o bulantılar bebeğinin seninle ilk iletişim kurma sekli :) hayatında olduğunu ,dikkat etmen gerektiğini hatırlatıyor sana :)))
Canimsin insAllAh bizde başarabiliriz ,bizim yolumuz biraz engebeli ,,,zor etaplardan oluşuyor... mucadele etmemiz ,gücümüzü kaybetmemiz lazım...düşe kalka ilerliyoruz...elimizde bı umudumuz var cok şükür...
Guzel duana amin..Allah dualarini kabul etsin...sık sık gel bize umut ver olur mü ?

Ne diyim wannammm bir yanım çok küçücük minicik ihtimal diyor..Bir yanım Rabbine inan, kainatı herşeyi O yarattı Onun için bu iş çok kolay diyor..
Bekleyip göreceğiz hepimiz..
Bu arada dün gece bir aklıma düştünüz gene valla adlarınızı sayarak duamı ettim..Rabbim dualarda buluştursun bizleri..İnş güzel günler göreceğiz..

Ne diyim wannammm bir yanım çok küçücük minicik ihtimal diyor..Bir yanım Rabbine inan, kainatı herşeyi O yarattı Onun için bu iş çok kolay diyor..
Bekleyip göreceğiz hepimiz..
Bu arada dün gece bir aklıma düştünüz gene valla adlarınızı sayarak duamı ettim..Rabbim dualarda buluştursun bizleri..İnş güzel günler göreceğiz..

Rabbim dualarini kabul etsin...çıtirim benimmm:16:

Guzel günler göreceğiz, güneşli günler ....

Amin Allah razı olsun canım...inş...Rabbim bizede nasib etti sonunda çok şükür...Rabbim isteyen herkese nasib etsin tez vakitte...:16: sende hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah...:16:

canım benim sağol inşallah sonunda hepimiz alırız kucağımıza sağ salim... o kadar çok hakediyoruzki bunu:16::16:

benim fsh 7,8 amh 0,7 erken menepoz diyorlar yumurta takibindede yumurta sayım 1-2 arası ilaçlarla 3-5 arası oluyor :((((
bende şaşırıyorum normal heray düzenli adet görüyorum fsh m normal ama amh düşük ve yumurta takibinde yumurtam çıkmıyor fazladan bu ne biçim iş :(

canım günden güne streste etdikçe değerler değişebilir,zaten zaman bizler için çok önemli.......1,2 yumurta vucudun üretip kaliteli dölleniyosa zaman kaybetme....

dumancım evet canım bu dünyada hiçbirşey imkansız değildir...yeterki rabbim nasip etsinn....sabah akşam bebiş hayaliyle yaşıyorumm...bebeiş hayaliyle her an dua ediyorumm..hepimize dua ediyorumm..Rabbim nasip etmişse zamanı gelince olacaktır....ne kadar ağlasam dövünsem fayda etmez...nasipde varsa olacaktır..yoksada elden bişey gelmiyoo...Allah büyükk...

canım Allah senden razı olsun..yazdıklarını okuyunca sabah sabah içim açıldı..üstümdeki tüm karamsarlığımm gitdi...:)canım inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsınnn...

Herkese selamlar
Bernacımm ne yaptın başka bir dr gittinmi?E2 zaten kistin geçince normal seviyeye gelir soğan kürü uygul bende de kist vardı bende soğan kürü yapıyorum.Bayram dönüşü tüp bebeğe başlamak istiyorum kistim geçtiyse..
Bende gürgan üzüm çekirdeği ve colostrum vermişti.Aygül hn muayene etti?

kızlar, wannacığım, pıtıcığın annesi duman ve millstone,
abim vefat etti. uzun zamandır hastaneydi. kalp rahatsızlığı vardı. çok üzgünüm. yüce rabbimden yardım istiyorum. dayanması çok zor. hala inanamıyorum, 1 ay geçti bile. zaman nasıl geçiyor böyle anlamıyorum. çok bişi yazamıyorum. duygularımı ifade edemiyorum. sadece abim degil hastanede neler yaşanıyor neler oluyor bahsetsem enerjiniz tükenir. içim onlarla dolu olduğundan yazmak istemiyorum.
wanna'dan Allah bin kere razı olsun. yanlız bırakmadı. beni sizlere hatırlattı. gönlünden geçenleri en hayırlı şekilde tez zamanda yüce rabbim versin.
sizdeki gelişmeleri de hızlıca okudum. dumancığım hamileliğinde ilerlemiş. inşallah da güle oynaya sağlıkla doğursun... millstoneda olumlu gelişmeler var. içim ferahlıyor böyle oldukça... göz yaşlarımı tutamıyorum. kusura bakmayın.
hepinize rabbim sağlık sıhhat versin.
özlemişim sizleri...

canım Allah senden razı olsun..yazdıklarını okuyunca sabah sabah içim açıldı..üstümdeki tüm karamsarlığımm gitdi...:)canım inşallah sende sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına alırsınnn...

amin Allah razı olsun canım...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş....hepimiz anne oluruz inşallah en kısa zamanda ,Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlat nasib et.. amin..

ya bu arada benim dün yazdığım duayla ilgili yere bugün site reklamı gelmiş...yöneticiler acaba o reklamı kaldırabilirmi ben yazdığımda öle bişe yoktu :(

Ne mutlu sana o bulantılar bebeğinin seninle ilk iletişim kurma sekli :) hayatında olduğunu ,dikkat etmen gerektiğini hatırlatıyor sana :)))
Canimsin insAllAh bizde başarabiliriz ,bizim yolumuz biraz engebeli ,,,zor etaplardan oluşuyor... mucadele etmemiz ,gücümüzü kaybetmemiz lazım...düşe kalka ilerliyoruz...elimizde bı umudumuz var cok şükür...
Guzel duana amin..Allah dualarini kabul etsin...sık sık gel bize umut ver olur mü ?

Olsun inanmak başarmanın yarısıdır...bence umudunu asla tüketmemeli insan..tabi öle diyorumda bende test yaptırmadan önce karamsarlığa kapılmıştım olmadı die düşünüyordum çok büyük bi hediye oldu bebeğim bana..çok şükür..Rabbimden asla umut kesilmez..belki sizin hediyeleriniz böyle gecikiyor ya onun için mükafatı büyük olacaktır.mesela ikizcikler gelir bellimi olur..inşallah..benim kuzularımda 2 taneydi birinin gelişmesi durdu,doktor umudunu kes bu bebekten dedi ama ben bu hafta kontrole gidiyorum ve içimde hala umut var diğer kuzucumda benimle olacak diye..Rabbim istesin yeter önünde hiç bir engel duramaz...

abim vefat etti. uzun zamandır hastaneydi. kalp rahatsızlığı vardı. çok üzgünüm. yüce rabbimden yardım istiyorum. dayanması çok zor. hala inanamıyorum, 1 ay geçti bile. zaman nasıl geçiyor böyle anlamıyorum. çok bişi yazamıyorum. duygularımı ifade edemiyorum. sadece abim degil hastanede neler yaşanıyor neler oluyor bahsetsem enerjiniz tükenir. içim onlarla dolu olduğundan yazmak istemiyorum.
wanna'dan Allah bin kere razı olsun. yanlız bırakmadı. beni sizlere hatırlattı. gönlünden geçenleri en hayırlı şekilde tez zamanda yüce rabbim versin.
sizdeki gelişmeleri de hızlıca okudum. dumancığım hamileliğinde ilerlemiş. inşallah da güle oynaya sağlıkla doğursun... millstoneda olumlu gelişmeler var. içim ferahlıyor böyle oldukça... göz yaşlarımı tutamıyorum. kusura bakmayın.
özlemişim sizleri...

canım ailenin de seninde başınız saolsun allahım dayanma gücü versin ne deyim yaradan o canı aldı diger canı sana bagışlasın çok zordur eminim ondan ama herşey insanoglu için ölüm de yaşamda

özlemişim sizleri...

Canım Rabbim sabır versin çok zor bir durum...mekanı cennet olsun inşallah...

Back
X