canım ahanda ikinci çizgi....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt cnm ya bu kadar erken çıktıysa hamilesin bende yapmıştım 11. gün ve hiç çıkmamıştıı ve sonuç öylede oldu
ama seninki öyle değilmiş heyecanlandım yaaaaaa:18::18::18:inşalllah hamişsinnnnnnnnnn
hadi koyda bakalımmmm![]()
canım ahanda ikinci çizgi....![]()
kocam götürmüyooo illa 12. gün diyooo![]()
cnm olmadı mı senin çok üzülüdmmm inşallahh diğer sefere olurr.. ben de bilmiyorum yaaa ilaçların etksiyle de olabilir yazıyo kağıdında....
boşver sen onu o gebelik olmasaydı istersen idrarın içinde beklet yine çıkmazdı... ayrıca kocişin sabredelim diyosa sabretmek lazım tabi,ama hiç heyecanlanmadımı o görünce yaaaa:18:ya bi de 3 damla diyomus ben heycandan onu da unuttum hani çekiyoruz ya idrarı sonuna kadar boşalttımmm...
Yok cnm dün test günümdüü..değerim 4.8 çıktı doktorum yarın bi daha yaptırmamı istedi ama benim hiç umudum yokkk
inşallah cnmm bakalımm..
yok cnm ilaç etkisyle filan düşünme şimdi bence hamilesin bugün kaçıncı gününn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bariz belli 2.silik çizgiiii:118::118: eee 12 günlük bebiş bu kadar çıkartır çizgiyi.......canımmm çoook sevindim hamilesin sen Allah ın izniyle oldu bu iş...ama yinede kutlamalar için kesin kan testini bekleyelim. bu testlerde yanılma payıda da var biliyosunki... ama bende bebiş karnında![]()
Yok cnm dün test günümdüü..değerim 4.8 çıktı doktorum yarın bi daha yaptırmamı istedi ama benim hiç umudum yokkk
inşallah cnmm bakalımm..
yok cnm ilaç etkisyle filan düşünme şimdi bence hamilesin bugün kaçıncı gününn
ben de öle düşünüyorum cnmm yani yanılma payı olabilirr ben kendimi normal bi insan olarak görmediğim için hamilelik de hayal gibihep terslik yaşadımm inşallahh bu hayal değildirrrr, şimdi okula gitmeden mi kan versem diyorum ama ya yanılmıssa bu test okulda daha çok kahrourummm ooffffff
boşver sen onu o gebelik olmasaydı istersen idrarın içinde beklet yine çıkmazdı... ayrıca kocişin sabredelim diyosa sabretmek lazım tabi,ama hiç heyecanlanmadımı o görünce yaaaa:18:
canım hayırlısı olsun senin içinde... bence dr unu dinle.0 çıkmamış sonuçta değerin..5 ve yukarısı hamile kabul ediliyosa seninki çok yakın 5 e
canımm hayırlısıyla bence de hamilesin çokkkk mutlu oldum...inşallah rabbim tamamına erdirsin...darısı başta ilknurcuğuma ve daha sonra bana ve tüm arkadaşlarıma inşallah...
Evt cnm hep hayırlısını istedimmm...doktorum embriyon iyiydi 5. gün embriyosu bitanede 2. kalite vardııı...2 gün sonra tekrarla dedii.benimde kafam karışlık
bazı arkadaşalr fazla ümitlenme diyo bazılarıda geç tutunmuştur yükselebilir diyo doktorun bi bildiği vardır diyolar.....yarın artık belli olucakk....ne olumlu ne olumsuz hiç bişey düşünemiyorummmm...
yarın izin alamazmısın canım yaa senin durumun suan özel sonuçta... lütfen bak olumsuz düşünme suan herşey çok güzel gidiyo, şu resme göre hatta hamilesin...ama ne olur ne olmaz diye insanın aklına her türlü ihtimal gelmek zorunda... test versen sonucunu ne zaman alabilirsin? dersin kaçta bitiyo...bu stresle sen nasıl ders anlatıcaksınki yaaaaaaa
Evt cnm hep hayırlısını istedimmm...doktorum embriyon iyiydi 5. gün embriyosu bitanede 2. kalite vardııı...2 gün sonra tekrarla dedii.benimde kafam karışlık
bazı arkadaşalr fazla ümitlenme diyo bazılarıda geç tutunmuştur yükselebilir diyo doktorun bi bildiği vardır diyolar.....yarın artık belli olucakk....ne olumlu ne olumsuz hiç bişey düşünemiyorummmm...
.iyi düşün iyi olsun arkadaşım...Evt cnm hep hayırlısını istedimmm...doktorum embriyon iyiydi 5. gün embriyosu bitanede 2. kalite vardııı...2 gün sonra tekrarla dedii.benimde kafam karışlık
cnm çok teşekkur ederım inş öledir henuz sevınemıyorum elim ayağım buz kesti titrıyom o kadar... inşallah yarın kanda da görebilirmmmmmmm
cnm ben köy öretmeniiym:) dersim 2 bucukta bitiyo ama istanbulun trafiği sağolsun 4 te evde oluyorumm... izin alırım aslında ama almak mı istemiyorum neee sanki okulla ilgili tüm bağlantılarım kopsun hafta sonuna bğlanıyım okuldakiler de aramasın sormasın istiyorumm