Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Evt cnm ya bu kadar erken çıktıysa hamilesin bende yapmıştım 11. gün ve hiç çıkmamıştıı ve sonuç öylede oldu:19:
ama seninki öyle değilmiş heyecanlandım yaaaaaa:18::18::18:inşalllah hamişsinnnnnnnnnn:52::52::52::52:
hadi koyda bakalımmmm:34:

cnm olmadı mı senin çok üzülüdmmm inşallahh diğer sefere olurr.. ben de bilmiyorum yaaa ilaçların etksiyle de olabilir yazıyo kağıdında....

canım ahanda ikinci çizgi.... :49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ilknur gerçek mi buu yaaa ilaçlardan değildir di mi saat 5 bucuk gibi jeli sıkmıstım 1 saat yürüdüm bu yuzden de hemen yapmadım testi 2 defa tuvalete çıktım, banyo yaptım sonra test yaptımmm özellikleee.... ama bi sürü baska ilaç var progsestan iğne meselaaa ooff ne bilimmm

cnm olmadı mı senin çok üzülüdmmm inşallahh diğer sefere olurr.. ben de bilmiyorum yaaa ilaçların etksiyle de olabilir yazıyo kağıdında....

Yok cnm dün test günümdüü..değerim 4.8 çıktı doktorum yarın bi daha yaptırmamı istedi ama benim hiç umudum yokkk:19::19::19:
inşallah cnmm bakalımm..
yok cnm ilaç etkisyle filan düşünme şimdi bence hamilesin bugün kaçıncı gününn

ya bi de 3 damla diyomus ben heycandan onu da unuttum hani çekiyoruz ya idrarı sonuna kadar boşalttımmm...
boşver sen onu o gebelik olmasaydı istersen idrarın içinde beklet yine çıkmazdı... ayrıca kocişin sabredelim diyosa sabretmek lazım tabi,ama hiç heyecanlanmadımı o görünce yaaaa:18:
Yok cnm dün test günümdüü..değerim 4.8 çıktı doktorum yarın bi daha yaptırmamı istedi ama benim hiç umudum yokkk:19::19::19:
inşallah cnmm bakalımm..

canım hayırlısı olsun senin içinde... bence dr unu dinle.0 çıkmamış sonuçta değerin..5 ve yukarısı hamile kabul ediliyosa seninki çok yakın 5 e

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bariz belli 2.silik çizgiiii:118::118: eee 12 günlük bebiş bu kadar çıkartır çizgiyi.......canımmm çoook sevindim hamilesin sen Allah ın izniyle oldu bu iş...ama yinede kutlamalar için kesin kan testini bekleyelim. bu testlerde yanılma payıda da var biliyosunki... ama bende bebiş karnında:49::49:

ben de öle düşünüyorum cnmm yani yanılma payı olabilirr ben kendimi normal bi insan olarak görmediğim için hamilelik de hayal gibi:( hep terslik yaşadımm inşallahh bu hayal değildirrrr, şimdi okula gitmeden mi kan versem diyorum ama ya yanılmıssa bu test okulda daha çok kahrourummm ooffffff

inşallah cnmm bakalımm..

hadi yaa cnm çok üzüldüm inşallah yukselirrr sonucta 0.1 falan çıkmamısss... benım ilk denememde 0.01 çıkmıstı 12. gunde...hayırlı haberlerini bekliycem bolca dua edicme bu gece sana daaa.... benm bugun 11. gun işte yarın test gunumm... ben ekşın olsun diye test aldım bu zamana kadar hıc nasip olmadı bize test yapmak eşime de dedim alalım negatif de olsa kan testı yaptırcaz pozitif de olsa.. öle kandırdım onu yoksa bunu da aldırmıyodu bana....

ben de öle düşünüyorum cnmm yani yanılma payı olabilirr ben kendimi normal bi insan olarak görmediğim için hamilelik de hayal gibi:( hep terslik yaşadımm inşallahh bu hayal değildirrrr, şimdi okula gitmeden mi kan versem diyorum ama ya yanılmıssa bu test okulda daha çok kahrourummm ooffffff

yarın izin alamazmısın canım yaa senin durumun suan özel sonuçta... lütfen bak olumsuz düşünme suan herşey çok güzel gidiyo, şu resme göre hatta hamilesin...ama ne olur ne olmaz diye insanın aklına her türlü ihtimal gelmek zorunda... test versen sonucunu ne zaman alabilirsin? dersin kaçta bitiyo...bu stresle sen nasıl ders anlatıcaksınki yaaaaaaa

boşver sen onu o gebelik olmasaydı istersen idrarın içinde beklet yine çıkmazdı... ayrıca kocişin sabredelim diyosa sabretmek lazım tabi,ama hiç heyecanlanmadımı o görünce yaaaa:18:

canım hayırlısı olsun senin içinde... bence dr unu dinle.0 çıkmamış sonuçta değerin..5 ve yukarısı hamile kabul ediliyosa seninki çok yakın 5 e

Evt cnm hep hayırlısını istedimmm...doktorum embriyon iyiydi 5. gün embriyosu bitanede 2. kalite vardııı...2 gün sonra tekrarla dedii.benimde kafam karışlık
bazı arkadaşalr fazla ümitlenme diyo bazılarıda geç tutunmuştur yükselebilir diyo doktorun bi bildiği vardır diyolar.....yarın artık belli olucakk....ne olumlu ne olumsuz hiç bişey düşünemiyorummmm...

canımm hayırlısıyla bence de hamilesin çokkkk mutlu oldum...inşallah rabbim tamamına erdirsin...darısı başta ilknurcuğuma ve daha sonra bana ve tüm arkadaşlarıma inşallah...

cnm çok teşekkur ederım inş öledir henuz sevınemıyorum elim ayağım buz kesti titrıyom o kadar... inşallah yarın kanda da görebilirmmmmmmm

Evt cnm hep hayırlısını istedimmm...doktorum embriyon iyiydi 5. gün embriyosu bitanede 2. kalite vardııı...2 gün sonra tekrarla dedii.benimde kafam karışlık
bazı arkadaşalr fazla ümitlenme diyo bazılarıda geç tutunmuştur yükselebilir diyo doktorun bi bildiği vardır diyolar.....yarın artık belli olucakk....ne olumlu ne olumsuz hiç bişey düşünemiyorummmm...

bence de cnm ulun bey ın bi bildiği vardırr hayırlısı olsunn inşallah yukselmiştirrrr değerin dua edicem bol bol sanaaa.... bana da 2 tane 5. gun embriyosu konuldu işte ama kaç hucreli kalitesi nası bilmiyorum sadece transfer sırasında embriyolog bayan ikisi de 5. gun kalitesine ulaştılar dedi açıklama yapmadı ben de sormadımm

yarın izin alamazmısın canım yaa senin durumun suan özel sonuçta... lütfen bak olumsuz düşünme suan herşey çok güzel gidiyo, şu resme göre hatta hamilesin...ama ne olur ne olmaz diye insanın aklına her türlü ihtimal gelmek zorunda... test versen sonucunu ne zaman alabilirsin? dersin kaçta bitiyo...bu stresle sen nasıl ders anlatıcaksınki yaaaaaaa

cnm ben köy öretmeniiym:) dersim 2 bucukta bitiyo ama istanbulun trafiği sağolsun 4 te evde oluyorumm... izin alırım aslında ama almak mı istemiyorum neee sanki okulla ilgili tüm bağlantılarım kopsun hafta sonuna bğlanıyım okuldakiler de aramasın sormasın istiyorumm

evet canım dr un sözünü dinle bencede vardır bir bildiği..ama yinede herşeye hazırlamak lazım,sen olumsuz diye düşünüyosun ama inşallah yarın sonucunun yükseldiğini görüp o sevinci daha fazla yaşarsın..dualarım seninle..

İLKNURRRRR senden de aynı tabloyu bekliyoruz lütfen sende hamiş oll:26::26:

.iyi düşün iyi olsun arkadaşım...
cnm çok teşekkur ederım inş öledir henuz sevınemıyorum elim ayağım buz kesti titrıyom o kadar... inşallah yarın kanda da görebilirmmmmmmm

dualarım sizlerle arkadaşım...

bi de sonuç kağıdını yalnız başıma almaya cesaret edemiyorum kan veriyim eşim de işten gelsin beraber açalım zarfı istiyorumm....:(

cnm ben köy öretmeniiym:) dersim 2 bucukta bitiyo ama istanbulun trafiği sağolsun 4 te evde oluyorumm... izin alırım aslında ama almak mı istemiyorum neee sanki okulla ilgili tüm bağlantılarım kopsun hafta sonuna bğlanıyım okuldakiler de aramasın sormasın istiyorumm

bak yarın aklım burda olucak haber ver bize hemen tamammı... bence izin al amaa:52::52:

Back
X