Hamilelik ve yumurtalık rezervi

kızlarrrrrr eve geldimmmm ALLAH hepinizden razı olsunnn çığlık çığlığa ağladım hastande böle bi duygu olamaz.. eşimle oraya gidene kadar yol boyunca ağladım kalbim duracak sandımm kağıdı aldım nasıl acıcaz diye düşnürken cesaret edip açtım 275.7 başladım cırlamaya eşim anlamadı nolduu dediii oldu oldu dye bağırdımm herkes bize bakıy tabii inanamadım... sonra başladı tlf trafiğiii sırayla haber bekleyenlere bildirdim işte... sonra ulun beyi aradım yarın merkezı ara 10 gun sonrasına randevu al iğne ve ilaçlara ve de jele devam dedi. sonra murat bey ı aradım diyetısyenımı balık yağı, b 12, bi de folik asite devam dedi, şeker ilacı kullanıyomuydun dedi ben de yok dedim yarın sabah ara merkezi bi dosyana bakıyım hangı ilaçlara devam ediceğini söliyim dedi... öle yani kızlarrr hıc bişi hıssetmıyorum su an ama herşey yolunda gbi gibii... eve geldim hemen şükür namazımı kıldımmmmm.... ALLAHım kabul etsinn... hepinize bol bol dua edicemmm... tekkrar teşekkür ediyorumm inşaşllah sağlıkla büyür tırtılımmmmmmm:)

ilknurrrr bu arada sendne haber bekliyorum yarınnnnnnnnnnnnnnnnn dualrımdasınnnnn

hayırlısı cnmm 10 gun sonra cağırdı yaa o zmaan belli olur muu tek mi ikiz miiiii

evet 10 içinde inşallah kese görülecek. benim doktorum 20 gün sonrası için randevü vermişti. gittiğimde ikisininde kalp atışlarını duymuştum.
bazen bir kese 1 hafta geriden de gelebiliyor. o yüzden betahcg değeri yüksek çıkmayabiliyor.
7. haftaya kalmaz herşey ortaya çıkar.
tek olsun çift olsun ama Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin.
dikkat et kendine öğretmensin. gerekirse rapor al dinlen
öyle kahramanlığa kalkma hiç bir şey senin sağlığın ve çocuğundan
önemli değil.
bi mukabil tecrübe ile sabittir canım

kız heyecandan midem alt üst başım zonk zonk kafamı kaldıramıyorum.. çok tırsıyom kuzu çokkkk.. dualarından eksik etme beniii.......
sana gelince ikiz olabilir 10 gün sonra belli olur. sağlıklı olsunda önemli olan bu değil. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

cnnmm dualarım senınle hayırlı haberlerini bekliyo olcam. okuldayken sakındım ne zaman zıl çaldı otobuse bindım kalbımın sesını duymayan kalmadıı. sukurler olsun ben mutlu oldum ıns sağlıkla devam eder... haber bekliyooomm sendennn:)

haklısın cnmm yormıycam zaten kendımııı bi sorun olucaını anladıım anda da rapor alıcammm... heycanım tavannn inş hayırlısı ile ben de kalp atışlarını duyabililrmmmmmmm

haklısın cnmm yormıycam zaten kendımııı bi sorun olucaını anladıım anda da rapor alıcammm... heycanım tavannn inş hayırlısı ile ben de kalp atışlarını duyabililrmmmmmmm

inşallah kalp atışlarıda duyarsın. sağlıklı bir hamilelik ve sonucunda miniğini ya da miniklerini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın inşallah

merhaba luludya,
cok sevindim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. su gibi akıp gitsin hamilelik günleri. inşallah hamiş sayısı katlanarak artar. dumanı yanlız bırakmamak lazım.
evet canım valla nasıl moral buldum, inşallah hızla çoğalır hamişlerimiz...

ama dünkü testten belliydi kuzum hallay da çektim o kadar:)))

Allahım kucağına almayıda nasip etsin canım benimmmm
ilknur hadi yarında senin için halay çekelim...

tüylerim diken diken oldu, ne büyük mutluluk heyecan yaşamışsındır Allah güldü yüzünüze canım yaa inşallah başladığı gibi sıkıntısız devam eder,herşey güzel olur sizin için...

cnmm ikiz olması için değerin daha yuksek olması gerekmıyo mu kiiiii

yok canım bildiğim kadarıyla döllenmenin 12.gününnde o değer 70 lerde filan çıkıyo.... inşallah ikizlerdir yaa bi taşla 2 kuş:)

canımmmmmm nasıl mutlu oldum:))) sonucunu bekliyoken heyecandan yatamadım kalktım tekrar bakayım dedim dualar etdim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın diye çok şükür:))))) canım dinlen kendine bebişlere iyi bakk....Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn...topik hamişlerimiz dahada artcak inşallahh..luludya kızkardeşlerimde çooook sevindilerr...darısıda ilknura inşallah onunda güzel haberleriyle dahada mutlu oluruzzz.....

ben de dua istiyorummmmm.....

luludya canım su an gözlerim yaşlı okuyorum.o kdr duygulandım ki anlatamam...rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah....

inşallah ilknurda alır bu mutlu haberi...

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasib etsin...çooookk sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah...Rabbim sana ,eşine ve bebeğine hayırlı ömürler nasib etsin inşallah..aminn..hepimize inşallah....amiinnn

Rabbim tüm evlat hasreti çekenlerede en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlarlar nasib etsin..aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…