Duman nasılsın ? Geldı mı pıtırcık ?
Bugün gene umutlarımı ertelendim....
canım iyim sen nasılsın? pıtıcık gelmedi gelmeyede niyeti yok gibi15 ocakta sabah 9 da sezeryan olucam inşallah...
neden erteledin umutlarını:26::26: olsun bitmesinler yeterki
Saglikla gels in Nazli Pitircik
Hadi hayirli haberlerle gel...
Hep Ayni kisirdongu onemli bir durum degil ....
canım ne deyim bilmiyorumki,Allah herkesin kalbine göre versin inşallah bekleyen isteyen herkes sonunda muradına erer...
Merhaba duman
Öncelikle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah cokta az kalmış:)) benimde yumurtalık rezervimde azalma var amh 1.1 çıktı yasım 28 ilk denememde 8 yumurta toplandı ama negatif oldu( sen tedavini nerde oldun yumurta kalitesi için birşey yaptınmı
merhaba :) teşekkür ederim inşallah darısı sana ve burdaki tüm arkadaşlarıma olsun... fsh ın kaç peki biliyomusun? benim amh değerim sana göre çok çok düşük, ama fsh ımda düşük olduğu için sanırım doğal yolla hamile kalabiliyorum... 3 kere hamile kalıp düşük yaptıktan sonra dr um tüp bebekte karar kıldı( kayıplarımın 1 i kan pıhtılaşmasından,diğerleri kalitesiz yumurtanın döllenmesinden oldu) genetik incelemeli tüp bebek yapacaktık, 1.5 ay kadar biosteron kullandım.. sonra tüp bebekten vazgeçtik eşimle aldığımız karar üzerine... 1 ay boyunca arı sütü-bal-polen yedim,eşimede keçiboynuzu pekmezi....5 ay filan korundum,1 senede 3 kere kürtaj olmuştum çünkü... rahim kendiniyice toparladıktan sonrada yeniden denedik ve hamile kaldım... Çok şükür bu kez devamını getirdik...
Ben gecmiş mesajların sadece bir kısmını okuduğum için senin tüp bebekle hamile kaldığını sandım:)) fsh da yüksek benim 15 çıktı ama doktoruma göre garip bir hastanın fshı 15 olup bu kadar folikül görmek garip dedi 12 tane gözüktü bu ay ultrasonda.biosterona bende başladım 2 haftadır kullanıyorum arı sütü bal polen aklımda bende başlicam ama bizde tek sorun bu değil eşimdede ufak tefek sorunlar var doğal yol biraz zor inşallah 2. Tüp bebekte başarılı oluruz bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için:)
dumanın büyük gün 15 ocak. Allah hayırla kavuştursun darısı hepimizin başına olsun inşallah. benim de gebelik şekerim yüksek çıktı. diyetisyene gideceğim
cnm evet 1 haftam kaldı çok şükür bu günleri görebildim, Allah hepinize nasip etsin... çokmu yüksek çıktı? genelde karşılaşılan bi sorun diyetle başerdersin ama merak etme...
evet yüksek çıktı. diyetle bebek için gerekli besinleri aldıktan sonra benim için yemek o kadar önemli değil.
canım bence diyetisyene gitmen senin için iyi bile olacak,gereksiz yere kilo almanı engelliycek... ben ihmal ettim önemsemedim,şimdi kilolar aldı başını gidiyo... vardır herşeyde bi hayır
ben 10 kilo aldım. daha da alırım ama bu diyet yemek yeme düzenimi değiştireceği için sanırım doğumdan sonra daha çok işime yarayacak. sen emzirme döneminde aşırıya kaçmazsan aldığın kilolar gidecek. çünkü yağlar süt yapımında kullanılacak. esas doğumdan sonra kilo almamak marifet
Canım Allahım önce sana ve eşine sağlık versin, buradaki herkes için söylüyorum. Beni biliyosun canim daha 2 ay öncesi amh 0,2 çıktı, doktorum normal yolla kalamazsin aşılama da boşuna direk tüp bebek dediğinde bunların nasıl yapıldığını dahi bilmiyordum. Şimdi ilk tüp bebek denememde hamileyim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin.
Merhaba Durulife,ben güven duyabileceğim ve bu işi sektör olarak görmeyen bir tüp bebek merkezi arıyorum ,acaba siz nerede denediniz?Hayırlısı olsun inşallah,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
dumannn datluuuuuuuuuumm demek büyük günn 15 ocakkkkkk..Maşallah subhanallah..Dualarında unutma nolur bizleride..Sağlıkla meleğini kucağına aldığın günleri görmeye çook az kalmışş.Allahım ne güzell ilk anından itibaren bildiğim bir meleğinn dünyaya geldiği haberini de alıcaz hayırlısı ile inş..Benim yerimede öpüp koklarsın mnik meleğini..Allaha emanet ol gülüm öpüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?