inşallah canım çok tşkkr ederim...canım Allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun.yeni anne olan ve seninle aynı keyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.yarın bu saatlerde bebeğin kucağında olacak inşallah.
dumanım Allahın izniyle yarın miniğine kavuşuyorsun. Allah kolay doğum nasip etsin inşallah. kızımızın fotolarını bekliyoruz.
Kizlar ben acaba donasyon mu dusunmeliyim artik bilemiyorum burdaki doktorum daha fazla para harcama donasyonu dusun diyor. Tr de ki laparoskopi olman lazim diyor bilmiyorum ne yapacagimi. Donasyon gunah biliyorum ama anne olmak istiyorum. 3 negatif denemem var.
düşüncesi çok acıda olsa aklımızın bir köşesinde kalmalımı ki diye bende düşünmüyor değilim fakat embriyo biriktirme mini tüp bebekle araştırdın mı hiç ben mesala ben şimdi kendimi böyle bir tedaviye hazırlıyorum.... değerlerin nasıl bu arada?
Canim bana hic bir doktor otle bir tedaviden bahsetmedi. O nasil oluyor. Nasil biriktiriyorsun. Her ay ilac mi kullaniyorsun yani anlamadim. Fsh 9 ama amh 0,5
meryemcim buarada ben amh hiç baktırmıyorum benimkiside çok iç açıcı değildir dahada moralim bozulmasın diyorum :) sizde erkek faktörüde varmı bizde var birde merak ettim senin diğer tedavilerin çokmu umutsuz du donasyon aklından geçmeye başladı
hoş geldin tatlım maşallah eve gelip bir oh çekmişsin tatlım tekrar tekrar gözleriniz aydın olsun cici bebeğin sağlıkla devam etsin inşallah öp yerime kocamannnncanlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
Canim ilk tedavim de 8 yumurtadan 6 tanesi dollendi ama kalite kotu dediler tutmayinca. Ikinci denemede 4 yumurta toplanti 3 u dollendi gene titmayinca yumurtalar kalitesiz dendi. Bi sefer merkezi degistirdim memoriale gittim. 6 yumurta tolandi 5 i dollendi 2 tane 5 gun embriyosu 5aa yerlestirildi gene olumsuz sonuc aldim. Bizde erkek faktoru yok cok sukur. Simdi memorialdeki doktorum laparoskopi dedi ben aslinda olmak istemiyorum laparoskopi bilmiyorum ne yapacagimi. Ben malesef yurtdisindayim canim. Su mini tup bebek benim icin ondan pek uygun degil git geller cok oluyor. Hakkimizda hayirlisi canim senin kac denemen var bu arada
canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...
canım çok teşekkür ederim, inşallah sende yakın zamanda yaşayacaksın bunları..doğum ve sonrası biraz zor oluyo mutlaka sıkıntılar yaşanabiliyo,en basiti uykusuzluk..ama herşeye değer... bazen şikayet ettiğim için kızıyorum kendime.. çok sağol tekrardan.darısı sana... bol bol uyu şimdihoş geldin tatlım maşallah eve gelip bir oh çekmişsin tatlım tekrar tekrar gözleriniz aydın olsun cici bebeğin sağlıkla devam etsin inşallah öp yerime kocamannnnsende fırsatını yakalayıp azcık da olsa uyuyup dinlenebilesin inşallah geçmişler olsun
ahh sorma o kadar cazip geliyoki çekiyo resmen gel beni öp diyoo ama kendimi tutuyorum çok hassas cildi şeffaf gibi öpsem hemen tahriş olur:26: tamma canım ellerinden öpücem miniğimi...Doğum yaptıktan sonra çok daha iyi anladım bu duyguyu ve inan dua ederken gözlerim doluyo,Allahım inşallah hepinize yaşatır inşallah canım...canım benimde 4. olacak durumun öyle çok kötü değil ve laparoskpi doktorun önerdiyse muhakak ol ben laporaskopi sonrası başarının arttığına çok inanıyorum ama benim doktorum ısrarla yok demişti şimdi doktor değiştirdim bakalım pek iç açıcı olmayan o neler önerecek :)
dumancım kocamannnn kocamannn prensesin hayırlı olsun.... canım biz teyzeleri için o minik ellerinden öp onu olurmu yüzünden sende öpme lütfen minik bebişlerde en çok kızdığım olaydır :)
meryemcim çok tşşk ederim canım benim... picasso ya da dediğim gibi artık dua ederken gzlerim doluyo bu duyguları hepiniz yaşarsınız inşallah...Canim hosgeldin minik kizinla ve esinle cok mutlu ve saglikli bir hayat diliyorum. Kimbilir ne kadar tatlidir. Insallah allahim bizede nasip eder.
dumanım tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt prensesini fırsat buldukça gel özletme kendini. kızını kokla bizim için
dumancım,minik meleğin hayırlı ,uğurlu ve bol sağlıklı olsun inşallah.seni ve eşini tebrik ederim canım.benim yine olmadı,geçen hafta 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar onu benden.ay sonu belli olacak sonuçlar.kürtajımda çok ağır geçti bugün on gün olmasına rağmen hala ara ara ağrılarım oluyor.üzüntüsü daha kötü ciğerim acıyor sanki.hemen tekrar hamile kalabilsem diyorum.tabi salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.gönlüm çok yorgun ama yılmadım daha şimdiden başladım bitkisel çaylara falan.hakkımızda hayırlısı artık.dualarında bizleri unutma canım iyimi.mantıcımm bende sizleri çok seviyorum kendine iyi bak tatlım buralarada uğra arada.hepinizi öpüyorum.akşam akşam canınızı sıktım kızlar kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?