canım çok teşekkür ederim. evde raporlu olduğum zamanlarda aklıma hep sen geliyordun sana dua ediyordum. en yakın zamanda rabbim sana da nasip etsinn inşlh.
Arkadaşlar tedavimin 8 günü dr 2 gün daha uzattı yavaş gelişme var diyo rabbim inşallah kaliteli bir yumurta verir içimde korku var inşallah hayırlı sonuçlar alırız
malatya fetiye ersan tüp bebek merkezinde denedim. eğer yakın bir yerdeysen orda denemeni tavsiye ederim.
yok canım ben istanbulda oturuyorum.2 3 ay sonra başlıcam tedaviye tekrar.mini tüp bebek yaptırmak istiyorum inş bakalım.nasıl protokol uygulandı sana.
canım ilk iki tedavide gonal f ve olgarutran kullandım. yumurta sayım çok azdı ve kalitesizdi öyle olduğu için her iki denemede de yumurtalar döllenmedi. 3 denemede doktorum değiştirdi ilaçları famera protokolü uygulandı. sadece 3 tane olan yumurta sayım süpriz bir şekilde 7 oldu ve bunların 3 tanesi çok şükür döllendi.
canım ilk iki tedavide gonal f ve olgarutran kullandım. yumurta sayım çok azdı ve kalitesizdi öyle olduğu için her iki denemede de yumurtalar döllenmedi. 3 denemede doktorum değiştirdi ilaçları famera protokolü uygulandı. sadece 3 tane olan yumurta sayım süpriz bir şekilde 7 oldu ve bunların 3 tanesi çok şükür döllendi.
günaydın arkadaşlar yarın opu var dr 2 folukül var dedi inşallah kaliteli olurlar rabbim yardımcımız olsun
KIZLAR MRB AMH SONUCUM CIKTI.DOKTORA YARIN GIDICEM.AMA BILGISI OLAN VARSA BU KONU HAKKINDA YAZARSA HAYECANIM YATISCAK EN AZINDAN KOTUYSEDE IYSEDE SIMDIDEN OGRENIP DOKTORA SORULARIMI HAZIRLAMIS OLURUM...ANTI-MULLERIAN HORMON 1.10 ng/mL
SI 7.85 pmol/L ((BU DEGER NE ?VEYA BILG YAZICIDA KAYMISTA OLABILRI DEGER ARALIGI BUYUK IHTIMAL))
Hepinize Allah istediğinizi versin inşallah. Ben de artık doğal yollardan gebelikten ümidi kestim 1 ay sonra okul bitince tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bir şey sormak isterim bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok başka bir ile gideceğim tüp bebek tedavisi için kaç kez gidip gelmek gerekir acaba? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..
mrb hande hangi ilde deneyeceksin sana nekadar uzaklıkta bende ilk denemem olacak bende başka şehirde izmirde denemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla bi sorun çıkmassa 15 20 günde tedavi bitiyormuş tabi herşey yolunda giderse
umarım herkes bebeğine kavuşur...ben de tüp bebeği deneyeceğim sanırım...insan ne kadar ümidimi kestim dese de hep biryerlerde saklı duruyor o ümit öyle değil mi hande02...tüp bebeğe karar vermiş olsam da o zamana kadar belki bi umut kendiliğimden hamile kalırım diye teselli ediyorum kendimi incir yiyorum bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum hayıt adaçayı içiyorum ne duyduysam yapıyorum kısaca umudun peşinden koşuyorum işte...geçen ay klomen denemesi de hüsran oldu bu sefer de doğal ilaçlar deneyelim bakalım..tüp bebek aşamalarını da hiç bilmiyorum bu arada umarım yıpratıcı olmaz
gözümyolda bikaç yazını okumuştum fsh ile başın dertteydi seninde sanırım yanlış hatırlamıyosam ah ah o fsh ah düşemedi gitti yakamdan bilirim anlarımumarım herkes bebeğine kavuşur...ben de tüp bebeği deneyeceğim sanırım...insan ne kadar ümidimi kestim dese de hep biryerlerde saklı duruyor o ümit öyle değil mi hande02...tüp bebeğe karar vermiş olsam da o zamana kadar belki bi umut kendiliğimden hamile kalırım diye teselli ediyorum kendimi incir yiyorum bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum hayıt adaçayı içiyorum ne duyduysam yapıyorum kısaca umudun peşinden koşuyorum işte...geçen ay klomen denemesi de hüsran oldu bu sefer de doğal ilaçlar deneyelim bakalım..tüp bebek aşamalarını da hiç bilmiyorum bu arada umarım yıpratıcı olmaz
cnm benim uppp uzun aminnn diyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun yüzlerimii güldürsün göbüşlerimizi doldursunCanım ben Gazıantepte deneyeceğim bi aklım da ankara diyor ama ankarada nerde kalacağım onu bilmiyorum büyük ihtimal gidip gelebileceğim yer olan antepte olacak. Allah yardımcın olsun senin de...
anladım cnm ilginç genelde drlar hemen fsh ölçerler ve pat de yüzüne çarparlar inş senin normaldir hepsifshı ve amhyi ölçmemişler tsh ile estradiolu ölçmüşler bi de prolaktini. Tsh 2,45 prolaktin 6,91 estradıol 54(biraz yüksek)
anladım cnm ilginç genelde drlar hemen fsh ölçerler ve pat de yüzüne çarparlar inş senin normaldir hepsi
Canım bazı hormonlara geçen ay bakılmış şimdi buldum fsh 5.38 çıkmış. Bu arada ben topiğin rezervle ilgili olduğunu şimdi anladım. bana rezervle ilgili bir sorun söylenmedi sadece sebepsiz infertilite deniliyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?