Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım çok teşekkür ederim. evde raporlu olduğum zamanlarda aklıma hep sen geliyordun sana dua ediyordum. en yakın zamanda rabbim sana da nasip etsinn inşlh.

Ah gülüm yaa Allah razı olsun..9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasib etsin meleklerini..

Arkadaşlar tedavimin 8 günü dr 2 gün daha uzattı yavaş gelişme var diyo rabbim inşallah kaliteli bir yumurta verir içimde korku var inşallah hayırlı sonuçlar alırız

Makaycım tedavin hayırlı olsun..İnş güzelce büyür göbüşüne bebeiş olurlar..

yok canım ben istanbulda oturuyorum.2 3 ay sonra başlıcam tedaviye tekrar.mini tüp bebek yaptırmak istiyorum inş bakalım.nasıl protokol uygulandı sana.

canım ilk iki tedavide gonal f ve olgarutran kullandım. yumurta sayım çok azdı ve kalitesizdi öyle olduğu için her iki denemede de yumurtalar döllenmedi. 3 denemede doktorum değiştirdi ilaçları famera protokolü uygulandı. sadece 3 tane olan yumurta sayım süpriz bir şekilde 7 oldu ve bunların 3 tanesi çok şükür döllendi.

canım teşekkür ederim.bende 5gün femara ve gonal f 150 ml kullandım.olgarutgan da kullandım.tek yumurtam oluştu oda boş çıktı.Allah büyük hayırlısı bakalım.

maşallah çok güzel artmış yumoşlar..sadece femaramı kullandın yanında başka iğne ilaç verildimi..allah tedavini hayırlı ve başarılı kılsın..güzel haberler vermeyi nasip etsin..

günaydın arkadaşlar yarın opu var dr 2 folukül var dedi inşallah kaliteli olurlar rabbim yardımcımız olsun

amaaaaan ammaaaannn hamdolsunnnn çok çok sevindim wannaaaaaa... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn....
bu ne güzel haber..nazarlardan koru ya rabbi...
tüm haberleri tam okuyamadım; kaçırdıklarım varsa beni tanıyanlar için diyorum tabi çok özür dilerim.
herkes çok iyidir umarım. tedavide olanlara şans diliyorum inşallah herşey su gibi gider. tedavide olamayanlar (benim gibi) öylee durunlarlara da çok selam olsun. rabiim hepimizi sevidirsin. darısı başımıza wannaa :)
çok çok öptüm...

benim değerim de senle aynı. 85 doğumluyum, dr ne dedi ? ben henüz gösteremedim doktoruma 2 mayısta aşılamam var o gün göstereceğim.

Hepinize Allah istediğinizi versin inşallah. Ben de artık doğal yollardan gebelikten ümidi kestim 1 ay sonra okul bitince tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bir şey sormak isterim bulunduğum ilde tüp bebek merkezi yok başka bir ile gideceğim tüp bebek tedavisi için kaç kez gidip gelmek gerekir acaba? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..

mrb hande hangi ilde deneyeceksin sana nekadar uzaklıkta bende ilk denemem olacak bende başka şehirde izmirde denemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla bi sorun çıkmassa 15 20 günde tedavi bitiyormuş tabi herşey yolunda giderse

umarım herkes bebeğine kavuşur...ben de tüp bebeği deneyeceğim sanırım...insan ne kadar ümidimi kestim dese de hep biryerlerde saklı duruyor o ümit öyle değil mi hande02...tüp bebeğe karar vermiş olsam da o zamana kadar belki bi umut kendiliğimden hamile kalırım diye teselli ediyorum kendimi incir yiyorum bal tarçın çörekotu polen karışımı yiyorum hayıt adaçayı içiyorum ne duyduysam yapıyorum kısaca umudun peşinden koşuyorum işte...geçen ay klomen denemesi de hüsran oldu bu sefer de doğal ilaçlar deneyelim bakalım..tüp bebek aşamalarını da hiç bilmiyorum bu arada umarım yıpratıcı olmaz

Canım ben Gazıantepte deneyeceğim bi aklım da ankara diyor ama ankarada nerde kalacağım onu bilmiyorum büyük ihtimal gidip gelebileceğim yer olan antepte olacak. Allah yardımcın olsun senin de...

Öyle ümit her ay içimde tabii ama ne kadar kaçsam da mecbur oldum tüp bebeğe.. Ben bi aşılama yaptırdım onda bile çok yıprandım umarım tüp bebekte daha da fazla yıpranmayız senin de dediğin gibi..

gözümyolda bikaç yazını okumuştum fsh ile başın dertteydi seninde sanırım yanlış hatırlamıyosam ah ah o fsh ah düşemedi gitti yakamdan bilirim anlarım inş. gelir bebeğin yakında
Canım ben Gazıantepte deneyeceğim bi aklım da ankara diyor ama ankarada nerde kalacağım onu bilmiyorum büyük ihtimal gidip gelebileceğim yer olan antepte olacak. Allah yardımcın olsun senin de...
cnm benim uppp uzun aminnn diyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun yüzlerimii güldürsün göbüşlerimizi doldursun

fshı ve amhyi ölçmemişler tsh ile estradiolu ölçmüşler bi de prolaktini. Tsh 2,45 prolaktin 6,91 estradıol 54(biraz yüksek)

anladım cnm ilginç genelde drlar hemen fsh ölçerler ve pat de yüzüne çarparlar inş senin normaldir hepsi

Canım bazı hormonlara geçen ay bakılmış şimdi buldum fsh 5.38 çıkmış. Bu arada ben topiğin rezervle ilgili olduğunu şimdi anladım. bana rezervle ilgili bir sorun söylenmedi sadece sebepsiz infertilite deniliyor işte..

anladım cnm inş. sebebsizide yenersiniz... rabbim en kısa sürede kavuştursun meleğine

Amin canım teşekkür ederim. Bu arada sen neredensin?Ben adıyamnda oturuyorum ve burada sağlık konusu çok kötü durumda hiçbir şeyden anlamayan ya da anlamak istemeyen doktorlarla dolu bir şehir maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…