Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Amin canım teşekkür ederim. Bu arada sen neredensin?Ben adıyamnda oturuyorum ve burada sağlık konusu çok kötü durumda hiçbir şeyden anlamayan ya da anlamak istemeyen doktorlarla dolu bir şehir maalesef...
cnm inan bana her bölgede şehirde o doktorlardan var malesef... ben ankaradayım ama bi sonuca ulaşamıyorum şehir dışını düşünüom artık senin orları tahmin edebiliyorum cnm çalışıomusun sen izinlerde falan başka şehirde denesen istanbul çok başarılıymış mesela

Ben öğrenciyim Ama eşim çalışıyor öğretmen sadece yaz tatili var işte bilmiyorum istanbulu hiç düşünmedim eşim de biraz kolaya kaçıyor zaten bebek olmadığı için sorun yaratıyor bir şey söyleyemiyorum. Bi kaç kez antepte bu işin pek olumlu sonuçlanmadığını söylemeye kalktım hemen suçlu ben oluverdim o zaman kendi kendine olsun deyip erteliyor, mecburum yani antepe. bir umut işte

cnm olumlu düşün olumlu olsun inş. cnm tüpe bile gerek kalmadan hamile kalırsın tüpe gelincede hayırlısı olsun cnm bi dene bakalım inş. ilk denemende pozitif olur umut hep var

Duman ve Millstone yerim ikinizde
Heyecanlı bir bekleme dönemindeyiz...Rabbim sağlıkla kavuşturur inşallahhhh
Darısı Millstone ve tüm bekleyenlere olsun inşallah

Wannacım tebrik ederim canım .... Allah hayırlsııyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. çok sevindim inan... bu arada özeldem mesaj yolladım ;fakat mesaj kutun dolduğundan mesajım iletilmedi canım... meleğinle sevgiyle kalın...

Allah sağlılla kucağına almayı nasip etsin kızlarını...mesajın içime umut oldu çünkü ben de senin gibi aynı dertten muzdaribim.. bu arada tedavi öncesi ve tedavi sürecindeyken uyguladığın kür falan oldu mu ?

hangi şehirdesin bilmiyorum. ama malatyaya yakın bir yeredeysen malatyada denemeni tavsiye ederim. fethiye ersan tüp bebek merkezi. kalmak için pansiyonlarıda var[/QUOTE]

Canım Adıyamandayım. Bi soruşturayım bakalım Fethiye Ersanı da değerlendirelim...

cnm benim gittiğim doktorlar fsh yüksekken kaliteli yumurta olmaz ve gebe kalınmaz dediler hep ama fsh 30 40 hatta 45le bile hamile kalanları duydum ben mesela en son gittiğim dr da fsh düşse hamile kalırsın tek tükte olsa yumurtan olduğu için dedi.... sanırım senin fsh da okadar yüksek deil 10 13 mü yazmıştın... amh değerin kaç peki

AMH ye baktırmadım fsh 2 ay önce 11 bir ay önce 14 tü bu ay baktırmadım aslında doktor da çok yüksek değil diyor ama olmuyor işte geçen ay klomen denedim 2 tane çok güzel yumurtam vardı 24-25 civarıydı ikisi de ama yine olmadı...aaah ah hayallerle bakalım ne zamana kadar idare edeceğim..sende de mi tek tüp var benim sol tüpüm tıkalıydı apse yaptığı için laparoskopiyle alındı Allah tan sağ yumurtalığım soldakinden daha aktifmiş genelde o tarafta yumurta oluyor çok şükür..bu ay doktora hiç gitmedim yumurta ne tarafta bilmiyorum bilsem de birşey değişmiyor zaten..ya tutarsa deyip çalışıyoruz yine tabi..ah bu umut..ne onunla ne onsuz...ALLAH ın dediği olur...nasipten öte köy yokmuş elimizden geleni yapıp bekleyeceğiz artık

inş. daha fazla bekletmez rabbim ve bebişine kavuşursun umarım... cnm benim 2 tüp var ama solda hiç yumureta yok sağdada tek 1 tane görülüyor amh zaten çok kötü sıfırlı küsürlerde rabbim ol derse olacak elimizden bişey gelmiyor seni çok iyi anlıyorum her defasında başka başka sorunlar çıkıo bende fsh da yüksek tüp bebekte yapmıyolar şaştım napacağımı üzülüyorum çok....dediğin gibi nasipten ötesi yokkk

fsh ı takmayın kızlar artık bir çok doktor fsh bakmıyor folikül varsa ona göre tedavi uyguluyor. ben şubat ayında farklı bir doktora gittim.farklı bir tedavi uyguladı bende önce bütün hormon testlerimi istedi amh fsh hatta fsh 56 gibi bişey çıkmıştı.

neyse bana hemen hemen lucrin depot tek seferlik vurulmamı istedi ve cycloya başlamamı söyledi. ben cyclo 21 gün kullandıktan sonra adet oldum tekrar fsh istedi o zaman fsh 4 çıktı. 2 yumoş göründü

9mm kaldı yumoşlar büyümediler
eee fsh düştü normalde o zaman kaliteli olmaları gerekmez miydi

bence allahın takdiri zamanı gelseydi olurdu zamanı değilse fsh düşükse de olmaz bende

ama vakti saati geldiyse fsh yüksekkende olur

bence önemli olan yumurta olması
yumurtaları kaliteli olmasınıda yediklerimize içtiklerimize dikkat edersen herşeyi mevsiminde tüketirsek inanıyorum ki kaliteli yumoşlarımız olacaktır.

fsh o yüzden takılmayın kızlar ben takılmıyorum artık

semoş cnm haklısın rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane allah izin verince olacak bunu bide dr lar anlayabilseler her gittiğimde yok fsh yok amh yok şu yok bu büssürü bahane sıralayıp yolluyolar yani tüpe bile almıolar fshsı yüksekken tüp yaptıranlar pozitifi gördü çok tanıom öle ama benim şehirdeki dr lar fsh 10 un altına inecekmiş öle yapacaklarmış of of zaten tek yumoşum var oda tükenecek die korkuom beklemekten

benim arkadaşım şubat ayında fsh 46,5 gibi birşeydi hormonlarını ölçtürdüğünde nisan sonu hamile kaldı 1 -2 ayda mı düştü fsh oda yüksek fsh ile hamile kaldı şu an bebeği kucağında çok şükür çok var yüksek fsh ile hamile kalan

bana bir kere doktorun teki fsh 128 ile hastasının hamile kaldığını söyledi ona ne demeli peki buyur açıklasın doktorlar bunu da o zaman

işte rabbim ol dedimi olmayacak yok....

evet benim doktorumda fsh ya hiç bakmadı tedavi sürecinde. folükül varsa ona bakıyordu. çok şükür bende bebişlerime kavuşurum inşlhh.rabbim olmayan herkese nasip etsin. inanmak çok önemli.

evet benim doktorumda fsh ya hiç bakmadı tedavi sürecinde. folükül varsa ona bakıyordu. çok şükür bende bebişlerime kavuşurum inşlhh.rabbim olmayan herkese nasip etsin. inanmak çok önemli.

mutlusonolsun sen hamile kalabildin mi yoksa tedavi sürecinde misin tam anlayamadım

semos427 seni uzun süredir takip ediyorum ve inan bana bigün biryerlerde hamileyim diye yazdığını görmeyi çok istiyorum bu forumda inşaallah daha fazla bekletmez seni Rabbim... hiçbirimizi bekletmez inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…