Manti Canım çok saol...
Allah hakkımızda hayırlısını versin, alisicam sanırım, başka çarem yok.
Bizim de sagliklisindan hayırlısından bebeklerimiz olur inşallah.
O doktor senin bu doktor benim geziyorum ben de.
merhaba mubecce geçmiş olsun herşeyden önce panik yapma amh kaç çıkmıştı senin
güzel haberlerine sevindim ama dr un beni korkutuyo biraz yaabenim ilk dr um gibi ona gerek yok buna gerek yok ben ona inanmıyorum bu kanıtlanmadı bizi baya oyaladı gerçi şimdiki dr umun tedavisi ne işe yarıycak bilmiyorum ama yinede farklı bi yöntem olabilirmi diye düşünüyorum cnm senin içinde öyle olmaz inşallah... biz suan beklemedeyiz bikaç gün iinde adet olucam fsh ıma bakılacak :) adet sonrasında da bırakıcam korunmayı ve tekrar normal yolu deniycem son 1 kez daha inşallah bu kez olur... hakkımızda hayırlısı olsun...
haydeee bakalım hayırlısı canım dualarım seninleeee güzel haberlerini bekliyorummm....Kızlaaaaaaaarrr yarın doktorda kontrolüm varr..Bakalım uyarılma olup yumoş oluşmuşmu diyeee..Yüüttfeennnn dua edin banaaaa..Hayırlı mutlu haberlerle geliyim..
geçmiş olsun arkadaşım27 yaşındayım. Gecen ay yumurtalik rezervimin az olduğu ortaya çıktı, tahmin edersiniz ki sok oldum
Amh değerlerimde çok düşük
Bu ay yumurtam oluşmamış( olsaydı Micro denenecekti.
Kızlar napicam ben şimdi ????
evet cnm çok zor artık dr lar hastaya insan diilde para gözüyle bakıyo, biz dr umla bu yüzden tartıştık en sonunda.eşim baya bi içlenmişti benim erken menopoza gireceğimi öğrendiğimdeki hallerime, siz hiç eşimin psikolojisini düşünmediniz moraliniz altüst ettiniz filan diye baya tartıştılar... ve dr un dediği benim amacım o bebeği doğurtmak sadece dedi... psikoloji filan yok yani... harcadığımız paranında hesabını bilmiyorum, yinede yaptıklarını göz ardı edemem tabi ama ben kendim için yanlış dr seçmişim anlıyorum... riskli gebelik ve normal kadın doğumcu arasında dağlar kadar fark var...sağol canım:)
aynen..oyalandığımı hissediyorum ama bunu anlamam 4 yılımı aldı..arada laparoskopimi yapan doktoru bulduk hemde fakültede raporlu olur diye,adam yoldu resmen bizi..defalarca para istedi ve en sonunda hapse girdi..ardımıza bakmadan kaçtık resmen...geri bu adama döndüm..gerçekten doktorunu bulmak çok önemli..inş. gerek kalmaz çok yoruldum çünkü...
inşallah kendiliğinden gelir bebeğinde uğraştırmaz seni..hayırlısı gerçekten..
haydeee bakalım hayırlısı canım dualarım seninleeee güzel haberlerini bekliyorummm....
geçmiş olsun arkadaşımilk duyunca yaşadığın şoku ççok iyi anlıyorum burdaki herkes aynı şeyi yaşadı ilk zamanlarda baya etkisinde kalıyosun ama sonradan bunu neler düzeltir o araştırma içine girince hafifliyo üzüntün... amh ın düşükmüş diilmiş onları unut bi rahatsızlığım var tedavi olucam geçicek de sen bu daha çok rahatlatır seni... isim olarak hatırlamıyorum ama konunun başlarında bi arkadaş yazmıştı 0.01 amh la hamile kaldığını... ayrıca bu amh değerine birçok dr inanmıyo bile biliyomusun... hayırlısı olsun hakkında inşallah hepimiz birgün o duyguyu yaşarız...
evet cnm çok zor artık dr lar hastaya insan diilde para gözüyle bakıyo, biz dr umla bu yüzden tartıştık en sonunda.eşim baya bi içlenmişti benim erken menopoza gireceğimi öğrendiğimdeki hallerime, siz hiç eşimin psikolojisini düşünmediniz moraliniz altüst ettiniz filan diye baya tartıştılar... ve dr un dediği benim amacım o bebeği doğurtmak sadece dedi... psikoloji filan yok yani... harcadığımız paranında hesabını bilmiyorum, yinede yaptıklarını göz ardı edemem tabi ama ben kendim için yanlış dr seçmişim anlıyorum... riskli gebelik ve normal kadın doğumcu arasında dağlar kadar fark var...
kızlar fsh a gerçekten takılmayın her ay degişken oluyor birde amh inanmıyorum bunlara fsh 100 le hamile kalan amh 0.01 ken hamile kalanları okudum sadece sabır ve şu kürleri deneyin
benimde fsh 12 ile 16 arası
ben dhea kullanıyorum hem kaliteyi hamde sayıyı arttırıyor
sogan kürü yapıyorum
bal tarçın çörek otu keten tohumu buda kaliteyi arttıroyor
folbiol corasprin
birde günde bir bardak hayıt içiyorum nisanın 20 gibi ikinci tüp bebege başlıyrum degerlerim ne durumda bilmiyorum gidince yazarım o zaman anlaşılacak yaptıklarımın ne kadarı yararlı
sen elinden geleni yap cnm mutlaka güzel şeyler olacak, bu kürler filan var onları dene... ama dhea konuusnda bilmiyorum yaa dr önermeden kullanman nasıl olur...Acıbadem'e gittim
Yokmuş yumurtam, sabırlı olmak gerekiyomus.
Adetimin ikinci gunü bakıldı
Beşinci gunü bakıldı ama yok...
Ama bu ay yok die diğer ay olmayacak anlamına gelmez diiilllll mı???
Sanada teşekkür ederim canım
Burda sizlerle konuşmak cok ii geliyor bana
kızlar fsh a gerçekten takılmayın her ay degişken oluyor birde amh inanmıyorum bunlara fsh 100 le hamile kalan amh 0.01 ken hamile kalanları okudum sadece sabır ve şu kürleri deneyin
sogan kürü yapıyorum
folbiol corasprin
birde günde bir bardak hayıt içiyorum nisanın 20 gibi ikinci tüp bebege başlıyrum degerlerim ne durumda bilmiyorum gidince yazarım o zaman anlaşılacak yaptıklarımın ne kadarı yararlı
Geç farketmisim msji kusura bakma
Amh 0.01 yada 0.04 tu malesef
Fsh değerlerim 50, 35, 23
Uç testte farklı farklı çıktı.
Uffff napsam bilmiyorum, ibrahim Saracoğlu na mail atmıştım, soğan kuru yap dedi.
sogan kürü yapıyorum
folbiol corasprin
İnsallah güzel haberlerini alırız
Hakkında hayırlısı olsun.
Bısi sorabilir miyim???
Dhea için doktora danışmamız gerekir mı??
Gittiğim hic bir doktor bana böle bısi önermedi.
Neden vermiyo doktorlar???
Soğan kurune başlıcam yanında da dhea iciyim mı???
millstoneee naptın cnm dr a gittinmi???
Gittim canım maalesef gene tık yok bende
sogan kürü yapıyorum
folbiol corasprin
tüp bebeğe başladın mı?bende yaklaşık 5 yıldır uğrasıyorum fsh ile.daha öncede yazdım ama anladımki ben neyaparsam yapayım bişeyler olmayacaksa olmuyor.o yüzden inan saldım herşeyi herşeyin vakti saati var deyip bekliyorum hiçbişi yapmıyorum sadece günlük bal ve polen yemeye devam ediyorum o kadar.ama dhea yı hiç kullanmadım.yan etkisi oluyormu ve dr tavsiyesi ile mi aldın merak ettim.bir de tedavi durumunu ve merkezini bana yazarmısın.allah emeklerini boşa çıkarmasın.allahım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah.hayatımda hiçbişeyi bu kadar çok istemedim ama içimde hep bir umut onunla yaşıyorum işte..
mübecce fsh yüksek yumurtanda oluşmuyor neden vermediler dhea yı sana ya
bence kullan hiçbir zararı yok kuzum sonraki dr ben hatırlatmıştım
6 ay kullanmak gerekir sadece kıllanma yapıyor umrumda degil ben nisanda hamiş olacagım inş.
Uff vermediler iste. Kimse bahsetmiyor bile
İnsallah canimmmm. Senin Nisanda güzel haberlerini bekliyorum.
Kıl falan umrunda deil, ptesi doktora gittiğimde soyliyim bakiyim ne dicek.
İnsallah bende o devrelere gelebilirim(((
ben 34 yaşınmdayım 4 yıl olacak ugrşıyorum ama bilinçli olarak 1 yıl deyim canım
fsh 12 16 18 degişiyor 7 olgun yumurtam toplanmıştı ama döllenme olmuyordu bizde eşimdede hareket sorunu ama onu önemsemiyorlar
dhea yı ikl dr vermedi sonraki dr um hakan şatıroglu vermişti
adetlerim çok düenli ama benim ama polistik over görünümü de var diyorlar
ben dhea25 mg kullanıyorum tedavime az kaldıgı için günde 3 tane alıyorum dr demişti
zararı yüzde kıllanma ama fazla degil birde mideme zarar veriyor koruyucu alıyorum ara sıra çürüge çıktım resmen
eger fsh yüksekse kalitesiz yumurtan varsa tüp bebegede 5 6 ay sonra başlarım dersen iç
birde hayıt ve sogan suyu yap mutlaka
öyle deme cnm eşin üzerincede gerekli araştırmaları isteyin siz elinizden geleni yapın içiniz rahat olur cnm ...giz maşallah fsh düşük senin. Zaten fsh önemli deil dii mı yumurtan olduktan sonra.
Peki bu kadar yumurtaya rağmen neden döllenme olmamış..
Kalitesi mı ii deilmis?
Yoksa spermlerle mı alakalı.
Benimde kocamda sorun var dr onunkinide pek önemli bulmadı.
Gerçi onunkini onemli bulasalar nolur ...tek bı yumurtam bile yok benim
sanırım o yüzden....
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?