ilgazardahan06 inşallah şifa bulursun. ben aku dan sonra pamuk gbi oluyorum. bu konuda cok bisi bilmiyorum. anck 100 TL/seans veriyorum.
duman 85 allah yüzümüze gülsün. bu ay doktora gidicem o nasil bi tedavi onerecek bilmiyorum ama aku ile birlikte preseed+ovu. testi+arı sütü+polen nasıl birformul acaba??
manti, hangi şehirdensin bilmiyorum. Ama ankarada isen akupunktur doktoru veya merkezi önerin var mı?ilgazardahan06 inşallah şifa bulursun. ben aku dan sonra pamuk gbi oluyorum. bu konuda cok bisi bilmiyorum. anck 100 TL/seans veriyorum.
duman 85 allah yüzümüze gülsün. bu ay doktora gidicem o nasil bi tedavi onerecek bilmiyorum ama aku ile birlikte preseed+ovu. testi+arı sütü+polen nasıl birformul acaba??
ilgazardahan06
manti, hangi şehirdensin bilmiyorum. Ama ankarada isen akupunktur doktoru veya merkezi önerin var mı?
evet cnm ya kesinlikle katılıyorum ilk dr um erken menopoza gireceksin dedi pat diye yaşadığım üzüntüyü anlatamam.... kaç ay oldu daha yeni toparlıyorum tamam gireceksem de daha farklı anlatılabilir bu... inşallah hep böyle güzel şeyler paylaşmaya devam ederimm :) aynen sizden de bekliyorum amaacok sevindim bu iyi haber. yani folikuller gorulmus cok sevindim.onemli olan bundan sonra onerecegi seyler. bence de tek bir degere bakarak hemen kesin bir sonuca varmak dogru degil. bak bu doktorlar tekbir kelime tek bir davranislar inasanın tum dunyasini nasil degistiriyorlar degilmi?? mutlaka umut vermeliler demiyorum ama insani umutsuzluluga da sürüklemesinler. sonra stress yapmayin diyor. oldu valla.
genetik taramayi yaptir mutlaka. o onemli.
daha nice guzel haberler duyalim senden :)
evet cnm ya kesinlikle katılıyorum ilk dr um erken menopoza gireceksin dedi pat diye yaşadığım üzüntüyü anlatamam.... kaç ay oldu daha yeni toparlıyorum tamam gireceksem de daha farklı anlatılabilir bu... inşallah hep böyle güzel şeyler paylaşmaya devam ederimm :) aynen sizden de bekliyorum amaa
Canım benim çok sevindim gelişmeleree..Valla 20 gün önce idrarda çift çizgi görüp kendi doktorum dışında başka doktora gittiğimde doktorda bana çok şaşırdıı..Ultrasonda foliküller çok iyi dedi.Yumurtalıklarında anlattığın gibi küçük zayıf görünmüyorlar dedii..Bende biraz umutlandım ama sonuçta benim fsh çok yüksek ve düşmüyorr maaleseff.Gerçi daha yolun başındayım inşş düşecekk diyorumm..Amh ye bende takılmıyorumm..Çünkü tek yumoş ile bile hamile kalanlar varr..Bu arada ben genetik testlerimi yaptırdımm..Kromozom analizim 46 xx normal çıktı..Birde erken menopozda bakılan bir sendrom bakıldı..Frajil-x diye oda çıkmadı..Genetik doktoru herşey normal dedi yolladı..Ama ben cd56 ve kan pıhtılaşmasıda baktırmak istiyorum önlem olarakk..Bakalım inş bu ay tedaviye başlarımda bunlarıda sonradan yaptırırım..Fsh çok yüksek gelmez ise bile bu amh ile doğru orantılı olacağından önümüzdeki senlerde bir anda yükselmeye başlamıyacağı anlamınada gelmiyor maalesef..Ben diyorumm ya ben tıpta ilkimm yada bu doktorlarr anlamıyorlarr.Çünkü hayatım boyunca adet düzensizliği hiç yaşamadımm..Pat diye kesildi adetimm..Ve fsh 4 senedir yapılan tüm tahlillerimde aynıı 6 idi..Herşey normal diyorlarkenn bir anda fsh 57 ye fırlayıp adet olamamaya başladımm..Şimdi diyorum keşke en başında amh bakılsaydıı..En azından bir ön görü olurduu..
Ama bana göre sendeki durum dahada enteresann zatennn..Maşallah kendiliğinden sorunsuz bebek rahime yerleşebiliyor..Bence genetik testleri kesinlikle yaptırr.Ve kendine riskli gebelik uzmanı bull..Nacizane fikrim tabiikii..Bende senin en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşacağını düşünüyorummm dumancımm..
Allah tüm yollarını açsınnn..Hayırlısı ile sağlıkla gelsin meleğinn..
canım geçmiş olsun bende de yumurta kalitesizliği sorunu var,peki rezervinde azalma varmı?? birde nasıl anladınız yumurtalıkların kalitesiz olduğunu? ben çok sık düşük yapınca öyle bi yorum yaptı dr ama kesin olduğunu düşünmüyorum yani bunu öğrenmenin kesin bi yolu yokmudur?merhaba mantı ben istanbulda tedavi görüyorum.bahçeci kliniğinden erbil bey.in hastasıyım. benim problemim yumrta kalitesizliği
duman85 merhaba canım ben 3 defa tüp bebek denemesi yaptım. döllenmede problem olduğu için yumurta kalitesizliği var dediler.yani şu transfer işlemine bir türlü geçemedim (3 defa denedim sadece 1 tanesinde döllenme gerçekleşti). amh 0,84 çıktı.fsh ise sürekli yükselip alçalıyor. şu an ilaçsız tüp bebek denemesi yapılcak.şünkü vücudum ilaçlara hiç bir tepki vermiyor. haziran gibi başlıcam bende inş. bi aksilik çıkmaz. sen hangi doktora gidiyorsun.
anladım cnm... sanırım böyle demeleri tamemen yaşanan olayların sonuçlarına bağlı... benim amh değerim 0.40 fsh ıma henüz bakılmadı.3 kez doğal yolla hamile kaldım fakat düşük oldu...sürekli gittiğim dr ankara TOBB ETÜ hastanesindeydi..Ama değiştirme kararı aldım.Lütfü ÖNDEROĞLU ve Tamer MUNGAN arasında kararsız kaldım...ikiside yüksek riskli gebelik uzmanı prof. bende 2-3 hafta sonra bırakıcam korunmayı, sen doğal yollla hamile kalmayı denedinmi??duman85 merhaba canım ben 3 defa tüp bebek denemesi yaptım. döllenmede problem olduğu için yumurta kalitesizliği var dediler.yani şu transfer işlemine bir türlü geçemedim (3 defa denedim sadece 1 tanesinde döllenme gerçekleşti). amh 0,84 çıktı.fsh ise sürekli yükselip alçalıyor. şu an ilaçsız tüp bebek denemesi yapılcak.şünkü vücudum ilaçlara hiç bir tepki vermiyor. haziran gibi başlıcam bende inş. bi aksilik çıkmaz. sen hangi doktora gidiyorsun.
duman85 canım ben 5 yıldır doğal yolla deniyorum ama sonuç negatif o yüzden zaten tüp bebekte bu kadar ısrarcıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?