Hamilelik ve yumurtalık rezervi

evet bende kaçarımmm:10:
akşamları toplaşalım...maç öncesi hazırlık şart...
teknik direktör: millstone
bende takım kaptanı olayım bari :9::9::9::9:
duman sen orta sahada oyna:9::9:
alcek bu maçı inşallahhh dualrımızı eksik etmeyelliiimmm:13:

Evet cnmmm dua çok öenmliiii..İsmiazam kenzül arş falan okuyalımmm birbirimizee..Yarında cumaaaa..Unutmayın bu garibanıdaaa...Bu arada yarın trtde gülbende cemalnur sargut varr..İzlemenizi tavsiye ederimmm..Ben onu dinleyince dertler belaların hep bir hediye olduğunu düşündürüyorr..Nabzıma şerbet veriyor kadınn resmennn....Öpt hepiniziiiii..Behlül kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10::10::10::10::10::10::10::10::10:

evet cnmmm dua çok öenmliiii..ismiazam kenzül arş falan okuyalımmm birbirimizee..yarında cumaaaa..unutmayın bu garibanıdaaa...bu arada yarın trtde gülbende cemalnur sargut varr..izlemenizi tavsiye ederimmm..ben onu dinleyince dertler belaların hep bir hediye olduğunu düşündürüyorr..nabzıma şerbet veriyor kadınn resmennn....öpt hepiniziiiii..behlül kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10::10::10::10::10::10::10::10::10:

tüm dualarımda varsınız:16::16: Iyi geceler canım öptüm seni wannee senide:54::54:görüşürüz bende kaçtım iyi gecelerr

Evet cnmmm dua çok öenmliiii..İsmiazam kenzül arş falan okuyalımmm birbirimizee..Yarında cumaaaa..Unutmayın bu garibanıdaaa...Bu arada yarın trtde gülbende cemalnur sargut varr..İzlemenizi tavsiye ederimmm..Ben onu dinleyince dertler belaların hep bir hediye olduğunu düşündürüyorr..Nabzıma şerbet veriyor kadınn resmennn....Öpt hepiniziiiii..Behlül kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10::10::10::10::10::10::10::10::10:

evet yarın okuyalım birbirimizde unutmayalım:34:
cemalnur sargut hassstasıyımm bennn ...bana da çoooook iyi geliyor çoookk:16::16:
iyiki söledimmm mutlaka izleyecegim
özletmeee bebekkk:54:

sende yaptıracakmsıın?

Hele bir o aşamaya gelebilsemm canımm..Ama maalesef biliyorsunki iki denemedede 1 tane bile yumoş çıkmadı dahaa..Nireme kaçtı bilmiyomkii bu yumoşlarrr..Marttaki tüp denemesinden 20 gün önce başka bir daktıra muayene olmuştum hani idrarda yanlışlıkla çift çizgiyi görünce oda bir sürü foliküler yapı varr yumurtalıklarında küçük zayıf görünmüyor demiştii..Ama tüpe gelincee gene aynı hüsran olduuu..

Bakalım 15 gün içinde kendime yeni bir daktır seçtimm..Onunla yol haritamı çizicemmm..İnş memnun olurum daktırdann.Artık en azından rutin kontrollerimi yapan bir doktor olsun beni başından atmasın istiyorumm.Şimdiye kadar yüzüm doktordan yana gülmedii inş bundan sonra güler...Aklımda şu tıkalı sağ tüpüme baktırmak varr...En azından umudum olmalımı bakıcam artık..

evet yarın okuyalım birbirimizde unutmayalım:34:
cemalnur sargut hassstasıyımm bennn ...bana da çoooook iyi geliyor çoookk:16::16:
iyiki söledimmm mutlaka izleyecegim
özletmeee bebekkk:54:

Süper o zamann bebeeem izleyelim güzelleşelim diyorummmm...
H. sonu anneme gidicemmm..h.sonu tenha oluyor zaten ya hanii.
Hafta başı tekrar buralarda olurummm canımmm..Öpt geneee.:16::16::16::16::16:

dumancım karamsarlık yok inşalaah rabbim istediğin kadar evlat versin sana bana isteyen herkeseeeeeeee

sende özletme bebekk:54:

hele bir o aşamaya gelebilsemm canımm..ama maalesef biliyorsunki iki denemedede 1 tane bile yumoş çıkmadı dahaa..nireme kaçtı bilmiyomkii bu yumoşlarrr..marttaki tüp denemesinden 20 gün önce başka bir daktıra muayene olmuştum hani idrarda yanlışlıkla çift çizgiyi görünce oda bir sürü foliküler yapı varr yumurtalıklarında küçük zayıf görünmüyor demiştii..ama tüpe gelincee gene aynı hüsran olduuu..

Bakalım 15 gün içinde kendime yeni bir daktır seçtimm..onunla yol haritamı çizicemmm..inş memnun olurum daktırdann.artık en azından rutin kontrollerimi yapan bir doktor olsun beni başından atmasın istiyorumm.şimdiye kadar yüzüm doktordan yana gülmedii inş bundan sonra güler...aklımda şu tıkalı sağ tüpüme baktırmak varr...en azından umudum olmalımı bakıcam artık..

canım yaazaten şöyle bizim kadar inançlı savaşçı bi dr bulsak herşey daha güzel olacak....yine ne varsa eski topraklarda var gibi geliyo...nereme kaçtı bu yumoşlar güldüm valla orda:) biyerlerde saklanıyo çıkıcaklar o zamanda canına okuyacaksın hepsininnn bebek olacaklarr:51:

süper o zamann bebeeem izleyelim güzelleşelim diyorummmm...
H. Sonu anneme gidicemmm..h.sonu tenha oluyor zaten ya hanii.
Hafta başı tekrar buralarda olurummm canımmm..öpt geneee.:16::16::16::16::16:

haftasonu bende olmayacam misafirlerim geliyo yatıya....fazla kaynatıpda beni merakta bırakmayın zaten:27::27::27:byeeeee

dumancım karamsarlık yok inşalaah rabbim istediğin kadar evlat versin sana bana isteyen herkeseeeeeeee

sende özletme bebekk:54:

amin amin aminn.....hayatımda hiç bu seneki kadar dua edip amin dememiştim sanırım..:) özletmem ben uğrarım sende gelll...byeeee

iyi aksamlar arkadaslarim..

canancim macunu mubarek siye bir sey aldim. daha once wannabemummy receteyi vermisti. internette baktiginda hacioglu baharat diye bir yer cikiyor. izmir kemeraltinda. ben oradan aldim. yaklasik 100 tl ye mal oldu. keciboynuzu pekmezile karistirdim. içindeki baharatlarin hem yumurta olusumunda hemde rahim duvarinin uzerinde olumlu etkileri var. esinde kullanabilir. bir de cuha cicegi yagi servikal mukus artmasinda faydali imis. spermler daha rahat yumurtaya ulasabilir. suya bir kac damla damlatip iciliyor. arifogludan aldim. tam anlamadim bi faydasini. bir kere kullandim cunku. bir de caylar var. adacayi civan percemi aslan pencesi karisimi. ondanda da duzenli icmeye calisiyorum.

tup bebek tedavisi icin ben de basta cekiniyordum. istemiyordum. nacizane tavsiyem mumkun oldugunca negatif bisiler dusunme bu konuda. allah saglikla hayırlarla cocuklarimizi kucaklamamiza buyutmemize izin versin yeter ki. bunlarin hepsi vesile olsun.

bir kitap okuyorum kendime teshis koydum galiba. :52:
biraz daha okuyayim anlatcam. sizinde dusuncelerinizi goruslerinizi merak ediyorum cok...

iyi aksamlar arkadaslarim..

canancim macunu mubarek siye bir sey aldim. daha once wannabemummy receteyi vermisti. internette baktiginda hacioglu baharat diye bir yer cikiyor. izmir kemeraltinda. ben oradan aldim. yaklasik 100 tl ye mal oldu. keciboynuzu pekmezile karistirdim. içindeki baharatlarin hem yumurta olusumunda hemde rahim duvarinin uzerinde olumlu etkileri var. esinde kullanabilir. bir de cuha cicegi yagi servikal mukus artmasinda faydali imis. spermler daha rahat yumurtaya ulasabilir. suya bir kac damla damlatip iciliyor. arifogludan aldim. tam anlamadim bi faydasini. bir kere kullandim cunku. bir de caylar var. adacayi civan percemi aslan pencesi karisimi. ondanda da duzenli icmeye calisiyorum.

tup bebek tedavisi icin ben de basta cekiniyordum. istemiyordum. nacizane tavsiyem mumkun oldugunca negatif bisiler dusunme bu konuda. allah saglikla hayırlarla cocuklarimizi kucaklamamiza buyutmemize izin versin yeter ki. bunlarin hepsi vesile olsun.

bir kitap okuyorum kendime teshis koydum galiba. :52:
biraz daha okuyayim anlatcam. sizinde dusuncelerinizi goruslerinizi merak ediyorum cok...

merak ederim ama ben kitabı şimdi:16::16:ne zaman anlatıcaksınnnn

Kızlar ben geldim hayırlı cumalarrr olsunn....
Mantıcımmm macuncu bajı açıklama süper olmuş..kitap konusunda bizi hemen aydınlat çatttlarız

dumanım bir haftasonuna daha ulaştık bak yaşasın tatil:21::21::21:

Arkadaşlar herkese selam. :)
Benimde sizinle sorunuum aynı. Erkek infertilitesi ve yumurta yetmezliği var. Daha öncede yazmıştım belki hatırlarsınız 6 - 7 kere tüp bebek denememiz oldu. 1 pozitif diğerleri negatif son 3 denemede de yumurtalar toplanmadan 1 gün önce çatladılar. Bu ay gnc den omega 3-6 , q10 , women's ultra mega vitamin (içinde civan perçemi de var.) dhea , arı sütü , hayıt suyu falan içtim. adetim 10 gün gecikti. Tam gününde olurum hiç aksamaz adetim. 2-3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. Gebeliğe dair bir belirti göremiyorum kendimde. Test yapmaya da korkuyorum alışmış hep kötü sonuçlara. Ne bileyim belkide kendimi koruyorumdur hayal kırıklığına uğramaktan. Bana akıl verir yardımcı olursanız sevinirim.

Benimde sizinle sorunuum aynı. Erkek infertilitesi ve yumurta yetmezliği var. Daha öncede yazmıştım belki hatırlarsınız 6 - 7 kere tüp bebek denememiz oldu. 1 pozitif diğerleri negatif son 3 denemede de yumurtalar toplanmadan 1 gün önce çatladılar. Bu ay gnc den omega 3-6 , q10 , women's ultra mega vitamin (içinde civan perçemi de var.) dhea , arı sütü , hayıt suyu falan içtim. adetim 10 gün gecikti. Tam gününde olurum hiç aksamaz adetim. 2-3 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var. Gebeliğe dair bir belirti göremiyorum kendimde. Test yapmaya da korkuyorum alışmış hep kötü sonuçlara. Ne bileyim belkide kendimi koruyorumdur hayal kırıklığına uğramaktan. Bana akıl verir yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba nisan-bir
kullandığın ürünler şifa olsunnn belkide gerek kalmamıştırrr :34:
10gün geçiktiğine göreeeger mucizen gelmisse idrar testinde kesin çıkar...
korkunun ecele faydası yok derler bilirsin bence yarın bu testi yapp çıkan sonuca göreedee önlemini al...inşşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hayalini kurdugumuz şeydir...
bize haberrr verrr unutma sakınnn

Ya ne bileyim inşallah söylediğin gibidir ama acaba kullandığım ürünler gecikmeye neden olmuş olabilir mi? Birde hiç gebelik belirtisi yok göğüs ağrısı, bulantı falan. Belirti olmadan gebelik olur mu ? :))))

Ya ne bileyim inşallah söylediğin gibidir ama acaba kullandığım ürünler gecikmeye neden olmuş olabilir mi? Birde hiç gebelik belirtisi yok göğüs ağrısı, bulantı falan. Belirti olmadan gebelik olur mu ? :))))

olabilir tabiki neden olmasınn...beeen bu şekilde hamile oldugum öğrenmiştim ...ALLAHIM NE BÜYÜK BİR MUTLULUKTUU
hiçbir belirti yoktuuuu ısrarla test yapmadımmm
sonunda yaptım ve hamileydim ..ama malesef kaybettim bebeğimi:43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5:
olabilir yaniii

olabilir tabiki neden olmasınn...beeen bu şekilde hamile oldugum öğrenmiştim ...ALLAHIM NE BÜYÜK BİR MUTLULUKTUU
hiçbir belirti yoktuuuu ısrarla test yapmadımmm
sonunda yaptım ve hamileydim ..ama malesef kaybettim bebeğimi:43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::5::5::5::5::5::5:
olabilir yaniii

Ayyyyyy ağzından ne güzel sözler dökülüyor öyle arkadaşım. Allah inşallah senin bütün dualarını kabul eder. Bebişine kavuşursun..

10 gün gecikme ne demekkk:) hemen bi idrar testi yapmalısın,bişey çıkmazsa da bu dr a gitmek için yi bir neden adet neden bu kadar gecikti diye... her gebelik belirtili başlamıyo cnm...hatta bir çoğunda aynı adet olacakmış giib hissediyosun ama o adet bir türlü gelmiyo,daha önce okumuştum senin hikayeni çoook içten söylüyorum bunu inşallahh mucizen suan göbüşündedir...güzel haberlerini bekliyoruz....

Back
X