Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Kızlar ben geldim hayırlı cumalarrr olsunn....
Mantıcımmm macuncu bajı açıklama süper olmuş..kitap konusunda bizi hemen aydınlat çatttlarız

dumanım bir haftasonuna daha ulaştık bak yaşasın tatil:21::21::21:
eveeeeettt önümüzde koskocamannnn 2 gün var süper yaaaaa:21::21::21::21:

nisan-bir hoşgeldin canımmm..Test yaptınmı merak ettimm??? Bizi merakta bırakkma yütfennnn..cee diyip kaççma taammıı:16::16::16::16:

merhaba arkadaslarim,
bu hafta sansimiz bahtimiz acik kismetimiz bol olsun!!!
ben kitabimi okumaya devam ediyorum. ingilizce olunca biraz uzun suruyor :) az ceviri yapam dedim size daha da uzun surdu. calismalarim devam ediyoooor.

merhaba arkadaslarim,
bu hafta sansimiz bahtimiz acik kismetimiz bol olsun!!!
ben kitabimi okumaya devam ediyorum. ingilizce olunca biraz uzun suruyor :) az ceviri yapam dedim size daha da uzun surdu. calismalarim devam ediyoooor.

Valla ne büyük sevaba girersinnnn anlatamammm..En azından bize göre iyi gelebileceğini düşündüğün bir kaç paragrafta iş görürü mantıcimm.Ellerine yüreğine sağlık şimdidenn..

hoooooooooooooppp yapmayın kızlaaarrrr neler oldu size böyleeee..Umutsuz olmak yakışmaz bizee...Umudumuz hep olucakk..Şimdi gece olduğundan konuyu çok uzatamıcam ama yarın size paylaşımlarda bulunacağım bu konu ile ilgiliii..

ya dumancım mesajını okuyunca cok uzuldum umutsuz olma bu kadarya resımde gordugum kadarıyla ne kdar guzel bır kızsın allah sana bu sansı vermıs uzme bu kadar kendını lutfen:(

benim 4 yılım bitti bu yolda..şaka gibi..hala inanamıyorum..bunları benmi yaşıyorum...
8 yılın sonunda hamile kalan arkadaşım bana (gün gün ne yaşadığımı bilen bi arkadaş..) dur bakalım 7-8 yıllık evli olda ondan sonra dedi gülerek..inanamadım..kulaklarımda çınlıyo hala gülümsemesi.insan bunca çekmişken başkasına böyle nasıl der ya..ben ne kadar dua ettim ona..benim bi sürü rahatsızlığım var ama diyebildim..hayır bi sürü rahatsızlığım olmasada 4 yıl yetmedimi...ne çektiğimi ailemden çok o biliyo..insanlar nasıl değişiyo anlamadım ben yaaa...gece uyuyamadım..dualar edip yatıyorum Allahım olmyacaksada bi işaret ver,uğraşmayayım diye..

slm kızlar bakıyorum herkes umutsuz yapmayın ya

duman sen şu testleri yenile hangizni yapıp hangisini yapmamaşıtın unuttum

fsh baktırmıştın hatırlıyorum

gulem malesef insanlar ne çekdiklerini unutuyorlar eskiden en yakınım ailem bile üzülüyordu ama rtık alıştılarmı ne
anlamadım

hayırlısı benim az kaldı ikinci tedaviye adetimi bekliyorum 4 veya 5 gün kaldı

kızlar dün için çok üzgünüm,mutsuzluğumu belirttim hepinizde hazırmışssınız arkamdan herkes döklüverdi:) dün idrar testi yaptım bişi çıkmadı adetime 5 gün filan var...çok canım sıkıldı birde duygusal müzikler duyunca bişiler koptu bende, çok ağladım nolucam böyle diye,eşimde yoktu evde baya bi döktüm gözyaşımı...ama şimdi gerçekten iyim, yani yapacak bişey yok elimden gelen bişey yok...oturup beklemekten ve dua etmekten başka cidden yapacağım bişey yok... sakin yada mutsuz hiç farketmiyo tüm bunları yaşamak gerekiyo demekki yaşıycaz ...

Bende çok mutsuzum hem de çokkkkkkkk :50::50::50:
canım sen naptın haber vermedin bize...

hoooooooooooooppp yapmayın kızlaaarrrr neler oldu size böyleeee..Umutsuz olmak yakışmaz bizee...Umudumuz hep olucakk..Şimdi gece olduğundan konuyu çok uzatamıcam ama yarın size paylaşımlarda bulunacağım bu konu ile ilgiliii..
güzel şeyler okumaya suan çoook ihtiyacım var gerçekten...
ya dumancım mesajını okuyunca cok uzuldum umutsuz olma bu kadarya resımde gordugum kadarıyla ne kdar guzel bır kızsın allah sana bu sansı vermıs uzme bu kadar kendını lutfen:(
canımm o senin güzelliğin:).... bugün iyim tşk moral verdiğin için.

benim 4 yılım bitti bu yolda..şaka gibi..hala inanamıyorum..bunları benmi yaşıyorum...
8 yılın sonunda hamile kalan arkadaşım bana (gün gün ne yaşadığımı bilen bi arkadaş..) dur bakalım 7-8 yıllık evli olda ondan sonra dedi gülerek..inanamadım..kulaklarımda çınlıyo hala gülümsemesi.insan bunca çekmişken başkasına böyle nasıl der ya..ben ne kadar dua ettim ona..benim bi sürü rahatsızlığım var ama diyebildim..hayır bi sürü rahatsızlığım olmasada 4 yıl yetmedimi...ne çektiğimi ailemden çok o biliyo..insanlar nasıl değişiyo anlamadım ben yaaa...gece uyuyamadım..dualar edip yatıyorum Allahım olmyacaksada bi işaret ver,uğraşmayayım diye..
demekki bebeğimiz oldugunda unutucaz bu çektiğimiz sıkıntıları öyle diyelim.aslında arkadaşının daha anlayışlı olması lazım ama neyse...

slm kızlar bakıyorum herkes umutsuz yapmayın ya

duman sen şu testleri yenile hangizni yapıp hangisini yapmamaşıtın unuttum

fsh baktırmıştın hatırlıyorum

gulem malesef insanlar ne çekdiklerini unutuyorlar eskiden en yakınım ailem bile üzülüyordu ama rtık alıştılarmı ne
anlamadım

hayırlısı benim az kaldı ikinci tedaviye adetimi bekliyorum 4 veya 5 gün kaldı
canım yaa amh fsh belli daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum diyorum...hayırlısı biraz daha bekleyim artık..

Back
X