Dumancım iyi akşamlar. Ben doktordon iyi haberler ile gelmedim biliyorumusun ?![]()
cnm kaçırdım ben onu yaa geçmişi okuyamamıştım..nolduki?? yada dur okuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dumancım iyi akşamlar. Ben doktordon iyi haberler ile gelmedim biliyorumusun ?![]()
cnm kaçırdım ben onu yaa geçmişi okuyamamıştım..nolduki?? yada dur okuyum
Cumartesi Tayfun Bağış tan randevu almıştım ya, görüştük.
Hikayemizi dinlemek istedi. Baştan başladım anlatmaya 4 tüp bebek 3 negatif 1 kimyasal gebelik sonra 3 tanede Bahçecide 3 de erken çatlamadan dolayı iptal oldu dedim. Adetlerimin düzenini sordu. Düzenli ama 23 günde bir oluyorum dedim. Adetim 17 gün geçti dedim. Yüzüme baktı. Benden ne bekliyorsunuz siz dedi. Menepoza giriyorsun dedi. 23 günde bir adet olmaz düzensizleşmeye başlamış dedi. Anlatamadım ben kendimi bildim bileli böyle adet oluyorum diye. Denemeyin artık hayallerinizi ve paranızı sömürüyorlar dedi. Bahçecide bir kere çatlamış 2. ye niye gittiniz dedi. Siz hatta 3 kere gitmişsiniz dedi. Donasyon deneyin dedi. Sonra muayene ettikten sonra adetin 2. günü gelin klomenle başlayalım falan dedi anlamadım
yaaa nasıl bu kadar gaddar olabiliyolar yaaa senin ruh halini hiçmi düşünemiyo bu dr !!! peki sana bişey sorucam adetini nasıl hesaplıyosun? yani ben mesela bildim bileli yanlış hesaplıyomuşum...bende kendimi 21 günde bir sanıyodum...yani adet olduğum süreyi de katmam gerekiyomuş,,dr bu yüzden bana belirtilerin menopoz belirtisi diyodu, eşim anladı dr la bizim anlaşamadığımızı..sonra hoop benim 21 günde bir olan adetim 28 güne çıktı döndü normale...yani biliyosundur ama bi umut yinede sorayım dedim,adet olduğun günüde katıyosun dime?? daha olumlu yaklaşacak bi dr yokmu??? cidden anlamıyorum yaa bak ankaradayım 3 dr a birden gidiyorum,biri bana erken menopoza gireceksin diyo,diğer 2 si amh falan palavra sen 26 yaşındasın yumurtluyosun yok menopoz filan diyo... bu çook araştırılması gereken bir konu,lütfen canını sıkmasın bu dr un söyledikleri gerekirse başka birine daha git..adetin hala gelmedimi peki???
Dün adet oldum canım. Sanırım gecikmenin sebebi yeni dhea başmalıştım. Yan etkileri arasında var. Adetime gelince Ayın 1 de oluyorsam 23 ünde tekrar oluyorum. Erken yani. Sen bu şartlarda 37 yaşında değil 27 yaşında olsaydın farklı konuşurdum dedi. Tabi bu konuşmalar ultrasonla bakmadan önce idi. Ultrasonla baktıktan sonra adetin 2. günü gel klomenle başlayalım sonra 1 doz pregon yaparız falan demeye başladı. Ya bizde durumumuzun parlak olmadığını bilen insanlarız ama baştan böyle konuşunca bozuluyor insan. Ağlamaktan Kadıköy sokakları dar geldi.
Dün adet oldum canım. Sanırım gecikmenin sebebi yeni dhea başmalıştım. Yan etkileri arasında var. Adetime gelince Ayın 1 de oluyorsam 23 ünde tekrar oluyorum. Erken yani. Sen bu şartlarda 37 yaşında değil 27 yaşında olsaydın farklı konuşurdum dedi. Tabi bu konuşmalar ultrasonla bakmadan önce idi. Ultrasonla baktıktan sonra adetin 2. günü gel klomenle başlayalım sonra 1 doz pregon yaparız falan demeye başladı. Ya bizde durumumuzun parlak olmadığını bilen insanlarız ama baştan böyle konuşunca bozuluyor insan. Ağlamaktan Kadıköy sokakları dar geldi.
kızlar konuyu okuyunca bende sinirlendim yazmak istedim böyle saçmalık olur mu bende çok kişi tanıyorum 23 .24 günde adet olanları bende bazen 24 günde bazen de 28 günde oluyorum hiç bi dr bana böyle bişi demedi bencede tatlım başka bi dr sor her söylenenede inan ma.
yaa suan senin amacın belli bebek istiyosun 27 si 37 si farketmezki.... aptal adam madem öyle yorumunu ultrason sonrasına bıraksaymış..dediğin gibi biz zaten yaşıycağımızı yaşamışız, iyice çökerteceklerine biraz yapıcı olmaya çalışsalar herşey belkide daha kolay olur... tamam inandırıcı olması lazım ama ne bileyim yaaa mutlaka bi umut vardır diye düşünüyorum...suan nasılsın peki? gidicekmisin yine klomen için?
Kızlarrr doktorlar aslında gerçeği yada doğruyu söylüyorlar kimi zaman ama ÜSLUP farkı varr..
Böyle şeyleri söylerkenn karşılarındakini hiç düşünmüyorlar.
Amh testi yaptır dedi . Bugünn yaptıracaktım vazgeçtim. Gitmeyeceğim şimdi. Eşimle de konuştum. Temmuz ağustos gibi gideceğim. Bu arada kendime biraz zaman ayırmam lazım. Diyet spor falan 4 yılda benden bir tane daha oldu.Durumum her bakımdan içler acısı. Biraz dhea, bitkisel kürler ve vitaminler bakacağım önüme. Yanlız artık tükeniyorum sanırım haydi hayırlısı. Hep aklıma Hz. Ali nin bir duası geliyor ve söylüyorum. Allahım sen gönlümdeki muradımı hayırlı eyle. Benim için hayırlı olanı da gönlüme hoş eyle
Amh testi yaptır dedi . Bugünn yaptıracaktım vazgeçtim. Gitmeyeceğim şimdi. Eşimle de konuştum. Temmuz ağustos gibi gideceğim. Bu arada kendime biraz zaman ayırmam lazım. Diyet spor falan 4 yılda benden bir tane daha oldu.Durumum her bakımdan içler acısı. Biraz dhea, bitkisel kürler ve vitaminler bakacağım önüme. Yanlız artık tükeniyorum sanırım haydi hayırlısı. Hep aklıma Hz. Ali nin bir duası geliyor ve söylüyorum. Allahım sen gönlümdeki muradımı hayırlı eyle. Benim için hayırlı olanı da gönlüme hoş eyle
zaman iyi gelecektir ama bizim çok ara verecek lüksümüz yok biliyosun dimiçok uzatma arayı lütfen kendini çabuk toparlamaya çalış olmazmı???
canım ben 2. tüpbebek denerken dr bana menepoza giriyosun dedi çok üzülmüştüm ankaradaydı dr sonra duydum tayini çıkmiş hemde bizim memlekete konyaya neyse ben 1 yıl sonra tekrar gittim dedim bana menepoz demiştiniz yok dedi menepoza felan girmiyosun ama nasıl olur siz söylediniz dedim hayır dedi kabul etmedi şimdiki dr tahlillere bakmadan bişi söyleyemem dedi yani doktordan doktora çok fark var canım