Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumanımm çıtırım:16::16:
tatil süperdi:34: ne var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı:6:
millstone unuttu gari beni:40:
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur

dinlendin yanii;) o zaman süper bi başlangıç yapabilirsin bu ay ohhhhh tatil gibisi varmıı:16::16: milstonee unutmamıştır oooo, şimdi bak göz kırparım ben ona gelir onn olunca... mantı da sağolsun güzel güzel bilgiler paylaşıyo bizimle, bi natalie miz vardı o bitiremedi hala tatili:1::1: yaa valla nerde bu kızlar sıkıldım ben,zaten üzgünüm.adetim bitti çalışma yapmam lazım ama kociş ypok ya kaçarsa yumurtlama günlerim:43::43:

dinlendin yanii;) o zaman süper bi başlangıç yapabilirsin bu ay ohhhhh tatil gibisi varmıı:16::16: milstonee unutmamıştır oooo, şimdi bak göz kırparım ben ona gelir onn olunca... mantı da sağolsun güzel güzel bilgiler paylaşıyo bizimle, bi natalie miz vardı o bitiremedi hala tatili:1::1: yaa valla nerde bu kızlar sıkıldım ben,zaten üzgünüm.adetim bitti çalışma yapmam lazım ama kociş ypok ya kaçarsa yumurtlama günlerim:43::43:

tamam o zaman göz kırpalım gelsinn:122: yada zıpzıpzıppplayalım

mantıcım araştırmacı sağolsun umarım gelir de msjımı görür..

buarada ben hala regli olmadım:18::18::18::18:

sat 27 mart bee dumanımm:32: öle çoook olmadııı

tüm psikolojik belirtiler meeeeeeeecuut :36::36::36::36:

ama foosss çıkıyoo sonrası...
yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkide:14: yaaa inşallah inşallah inşallahhh hamilesindir.... topiğimizin ilk hamiş haberini sen verirsin inşallahhh:16:

yaa ne bileyim baksana aynı zamanlarda olduk ya benim 2 gün oldu biteli benim erken oldu belkide:14: yaaa inşallah inşallah inşallahhh hamilesindir.... topiğimizin ilk hamiş haberini sen verirsin inşallahhh:16:

inşallahinşallahinşallahhh :128:
ne kadar çooook isterimmm....haa buarada cumartesi günü test yaptım sabah idrarını beklemedimmmm tabisi negative
buay duphaston kullandım cumartesi son günüydü...bekleyip görmek lazım
:51:

Son düzenleme:
inşallahinşallahinşallahhh :128:
ne kadar çooook isterimmm....haa buarad umartesi günü test yaptım tabisi negative
buay duphaston kullandım cumartesi son günüydü...bekleyip görmek lazım
:51:

valla kırmızıları görene kadar hiç bi test geçerli diil bence:16: bikaç gün daha geçsin çıkar zaten :34:

:))benım ısmımmı gectı ne:))

dumanımm çıtırım:16::16:
tatil süperdi:34: ne var ne yok...mantı yazmış kaçmış cadııı:6:
millstone unuttu gari beni:40:
diğer topikte doktora gittiğini okudum inşallah iyi bir başlangıç olur

Asıl siz beni unuttunuzzzz:19::19::19::19::19: Hiç uğramıyosunuzzz sormuyosunuzzz:19::19::19::19::19:
Evet canlar gittim yeni daktıraaa..
Bakalım bu ay neler olucakk..Folikülüm kendiliğinden büyürse 1 tane bile olsa toplatıcam ziyan etmicemm...Ama bakalım işte nolcakk..Çarşamba yeni randevum varr.

Asıl siz beni unuttunuzzzz:19::19::19::19::19: Hiç uğramıyosunuzzz sormuyosunuzzz:19::19::19::19::19:
Bakalım bu ay neler olucakk..Folikülüm kendiliğinden büyürse 1 tane bile olsa toplatıcam ziyan etmicemm...Ama bakalım işte nolcakk..Çarşamba yeni randevum varr.

canıııım hi unuturmuyuz seniiiii :16::16: yumurtamı donduracaksın???

100.sayfamıza çok az kaldııııııı:kkk::kkk:

:72:yaşasın 100 numerooo

miliiimmmmmstonenummm sen unutulcak çıtırmısın be ya:34::34::34:

ben seni sinsi sinsi takip diyorummm:27: sapıkınımmm:37:

hayırlı olsunnn inşallahh büyüyecek bol bol su temiz havaa positive düşünceee
çarşamba olsun hayrolsunn

:118::118::118: yupppiiiiiiiiiii 100.sayfamız kutlu olsuunnnnnnnn :92::92::92::92::92::92::92::92::nazar::nazar:

merak etme dumancım cok yakında yanınızdayım;)ve soyle bır gızlı bılgıde vereyım parıste calısmalarım cok hızlandı cok yoruldum havasındanmıdır suyundanmıdır:))

ooooooooooo o zaman yakında senden de güzell haberler alcez desene,aşk çocuuuu olcak ama yaaaaa ne güzel:16::16::16:

canıııım hi unuturmuyuz seniiiii :16::16: yumurtamı donduracaksın???
Canım 1 tane olursa eğer düşünebilirim daha önce konuştuğumuz havuz mevzusunu..Ama kalitesine bağlı tabiii.Amaann be gülüm o aşamaya bir geliyimde valla gerisi nasibb dimi ama..

:72:yaşasın 100 numerooo

miliiimmmmmstonenummm sen unutulcak çıtırmısın be ya:34::34::34:

ben seni sinsi sinsi takip diyorummm:27: sapıkınımmm:37:

hayırlı olsunnn inşallahh büyüyecek bol bol su temiz havaa positive düşünceee
çarşamba olsun hayrolsunn

Dmek üleee yirimm senii o zaman bennnn..:48::48: sıkı sıkı sarılayım bidee..
Aynen cnm çarşamba ola hayrola..
Valla kendiliğinden büyüyüp gelişse dünyalar benim olacak inan..

Back
X