Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Canım 1 tane olursa eğer düşünebilirim daha önce konuştuğumuz havuz mevzusunu..Ama kalitesine bağlı tabiii.Amaann be gülüm o aşamaya bir geliyimde valla gerisi nasibb dimi ama..

Dmek üleee yirimm senii o zaman bennnn..:48::48: sıkı sıkı sarılayım bidee..
Aynen cnm çarşamba ola hayrola..
Valla kendiliğinden büyüyüp gelişse dünyalar benim olacak inan..

öleee canım nasipten öte yol yokturrr:1: ii bakalım gelişmeleri yazarsın bize artık güzel güzel..

kizlarksura bakmayin anca geldim. yuzuncu sayfa hayırlı ugurlu olsun. bu tpik hepimize ugurlu gelsin insallaaah...

millstone hayırlı olsun insallaaah... allah yardımcın olsun. yuzunu guldursun...

dumancim hani14 gunde sicaklik artis gosteriyor ya o zaman yumurtlama olmus oluyor.yımırtamiz fallop tuplerinden gecerkene vucut sıcakligi artiyorki kulucka gibi sicak tutsun emnriyomuzu. iste o sicakligi gidis gelisleri folikul/yumurtlama/luteral fazlarin hangisinde yada hangilerinde sorunumuz var gosteriyor.

mesela benim folikuler fazda bi aksilik var. yani folikullerimin buyudugu zaman sicaklik duzensiz. 36.2 civarinda olmasi gerekirken 36.0 ve 36.5 arasında ziplayip duruyor.sonra ovulasyonda sicaklik yukselse de luteral fazda yine ziplayip duruyor.

kizlar kusura bakmayin anca geldim. yuzuncu sayfa hayırlı ugurlu olsun. bu tpik hepimize ugurlu gelsin insallaaah...

millstone hayırlı olsun insallaaah... allah yardımcın olsun. yuzunu guldursun...

dumancim hani14 gunde sicaklik artis gosteriyor ya o zaman yumurtlama olmus oluyor.yımırtamiz fallop tuplerinden gecerkene vucut sıcakligi artiyorki kulucka gibi sicak tutsun emnriyomuzu. iste o sicakligi gidis gelisleri folikul/yumurtlama/luteral fazlarin hangisinde yada hangilerinde sorunumuz var gosteriyor.

mesela benim folikuler fazda bi aksilik var. yani folikullerimin buyudugu zaman sicaklik duzensiz. 36.2 civarinda olmasi gerekirken 36.0 ve 36.5 arasında ziplayip duruyor.sonra ovulasyonda sicaklik yukselse de luteral fazda yine ziplayip duruyor.

millstone gör bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eylerr

dua edelimm elbet dualarımız kabul oluyo vakti zamanını bekliyo...

arı sütü hayıt ,Q 10 ,elevit veya muadili bi multivitamin
omega 3

MUTLAKAA kullan!!!!

kizlarksura bakmayin anca geldim. yuzuncu sayfa hayırlı ugurlu olsun. bu tpik hepimize ugurlu gelsin insallaaah...

yani bu 14 günden sonra çalışma filan işe yaramazmı??

bu topik uğurlu gelecek hepimize biliyorummmm:16::16:

yaw ben de ona bakıyorum. saniyorum ki ondan sonrasi artık çalışanlara kalmış :9:
amacimiz ovulasyonumuz normal olsun. 12-17 gunler arası.ondan soracigima vucudumuz kuluckaya da yatsin. embriyomuz tutuncak yer bulsun kendine...
malum bi aksalik var. ama nerede.... araştırmacı kimligim agır bastı yine :52:

yani bu 14 günden sonra çalışma filan işe yaramazmı??

bu topik uğurlu gelecek hepimize biliyorummmm:16::16:

dumanımm 14. günden sonra da çalışmakta fayda var riske atmamak lasım:9:

asıl olan vucudun sesine kulak verebilmekteee..sinyalleri iyi degerlendirmek lazım
akıntı ,vucut ısısı ....

$BBT.gif

arkadaslar benim sicaklikdurumlari...

dumanımm 14. günden sonra da çalışmakta fayda var riske atmamak lasım:9:

asıl olan vucudun sesine kulak verebilmekteee..sinyalleri iyi degerlendirmek lazım
akıntı ,vucut ısısı ....

yaaa ben takıldım aslında adet sonrası 3-4 güne:1::1: normalde gün aşırıysa 14 ünden sonra 3 günde bir olabilir yaneee:16::16:

:1:
yaaa ben takıldım aslında adet sonrası 3-4 güne:1::1: normalde gün aşırıysa 14 ünden sonra 3 günde bir olabilir yaneee:16::16:
:1::1::1::1::1:

buay senin taktikii denedik:9: bakalım sağlamasıı tutarsaaa(inşalllahhh)
herbikeze tavsiye edecegimmm,netekim annemde ısrarlaa adet sonrası hamile kalınacagını iddia ediyoduu:40:

Kıslarrr.
Herkese selamlarr..
Ya bu benim yumurtaların erken çatlaması sorunu ile ilgili duyduğunuz, bildiğin iz birşeyler var mı yaaa?
Çaresizce dolaşıyorum ortalarda. Bi el atıverin yaaaa:30::30::30:

:1:
:1::1::1::1::1:

buay senin taktikii denedik:9: bakalım sağlamasıı tutarsaaa(inşalllahhh)
herbikeze tavsiye edecegimmm,netekim annemde ısrarlaa adet sonrası hamile kalınacagını iddia ediyoduu:40:
annennin tevrübesine ve beim iç sesime güveeennnn..... ben bu yöntemle 2 kere adetime 5*10 gün varken hamile kaldığımı anladım yahuuu.... her ihtimali değerlendirmek lazım ama dimee:34:

Kıslarrr.
Herkese selamlarr..
Ya bu benim yumurtaların erken çatlaması sorunu ile ilgili duyduğunuz, bildiğin iz birşeyler var mı yaaa?
Çaresizce dolaşıyorum ortalarda. Bi el atıverin yaaaa:30::30::30:

bilmiyorummmmm:43::43:keşke yardımcı olabilseydim sana...

valla cok güldümmmm. kendi kendime gulunce booyle komik de oluyor. bi ateş bi ateş bende... :82: ehüüümmm

evet dumancim yaa valla bilip bilemden de konusuyorum diye de cekiniyorum da biraz.

nisan bir'cim iste bende bu ovu testeleri ile anlamaya calisiyorum. erken mi gec mi oluyor. bu BBT ile bi sekil yapmaya calisiyorum. bugun clear blue fertilitymonitore baktim. seviye seviye yumurtlamayı takip ediyorlar. seviye 3 olunca yumurtlama 24 saat icine oluyormus. ancak daha az sorunlu hanimlarda ise yariyor anladigim kadari ile.

Back
X