hepinizin bir an önce hayırlısı ile yavrularına kavuşma dileği ile iyi geceler kızlar :)
sizleri bilgilendirmek istedim bugün ilk kntrol oldu iğnelerin 5. günü e2 265 çıktı bana düşük geldi doktorum gayet güzel dedi 9 folükülle başladık artması gerekirken 2si firari yok hatta nereye kaybolmuşlar dedim benim bay rahat doktor gelecekler dur daha dedi en büyüğü 12mm diğerlerini söylemedi eski doktorum tek tek yazdırırdı bu sanırım kayıd ediyor anlamıyorumda artık çapı kaç diye sordum en büyüğü 12 dedi yani pek birşey anlamış değilim sadece şuna çok sevindim rahim kalınlığım hep 7 de kalırken şuan 7 nar sularım yalan oldu eşime dokundurtmuyordum bugün tekini uçurdu..... bulamayanlar varsa migroslarda oluyor kızlar ben ankamal migrosdan almıştım yani böyle gelişmelerden sizide haberdar ederim hepinizi sewgiyle öpüyorum şimdidlik hoşçakalın....
Picassocum 9 yumoş 12mm çok iyi gidiyorlarr maşallah
Sen hiç sıkıntı yapma eminim daha fazla toplanacaktır..Ama genelde bu büyükler kaliteli çıkıyorr..1-0 olsun bizim olsun canımm..
Tamam anladım aplamm benimmm..
Ben çalışmadığım halde üle yapıyordum valla..Ohh şifa olsunn..
Iskalamazsın tabiiii eminimm bundann
amin aminn aminnn
7 folikülde hiç fena sayılmazz hep şu klasik cümle''bir tane saglıklı yumi olsun '' 7 taneden inşallah hepsi döllenir kalanlarda dondurulur...
anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsun...hangi merkezde tedavin? adetin 5.günü için 7 mm kötü degil hele dur bak nasılda kalınlaşacak ...
allah yardımcın olsun
gelişmeleri yazzz
o klasik cümleyi bende kullanmışım ama ne yapalım canım bizim için dondurulmuş hayal hep hatta ben co kültürü yaptırırken bir bayanda yumurta toplamadan çıkmış 22 yumurtası toplanmış keşke bir koli getirseydin dedim :)
evet bugün adetin 7. günü iğnelerin 5. oluyor ama 7 benim için harika oldu tedavimde hrs de canım doğru tahmin etmişsin ankaradayım....
hayyaller gerçek olur Rabbim ol demişssee..çok güzel bir yoldasın arkadaşımmm,Allah emeklerini boşa çıkartmasınn
12 mm kötü degil. diğerlirini söylemedi diyorsun,nerden baksan 5 gün daha iğne var zaten 18- 19 -20 de toplanıyor
nedir bu kürler..arı sütü bal polen mi?
ben de soğan kürüne başladımmm bakalım,şifa allahtann
günaydınlar hrs desin demekki picasso hadi bakalım bizler için yumurta sayısından çok acaba döllenecekmi düşüncesi oluyor
adetin ikinci gnü gittigimde 5 mm di rahim kalınlıgı bende buna hiç kafayı takmadım şimdi okuyunca gördüm dr söylüyor ya orda duydum
ballı karışım evde duryor benim tedaviye başlayında adeti ikinci günü hemen başlıyacagım
piicasso sen rapormu çıkrdın yoksa hep özelmi
herkese iyi pazarlarrrrr
Iyı pazarlarrrr dumancımm:))bugun benım ıcınde guzel bır pazar oldu esımın dogum gunuydu onu kutladık:)aman zaten bır unut valla basıma yıkar dunyayı dogum gunune ne kadar cok onem verıyor bır bılsen boga burcuya hele bır unut valla bır naz bır naz amanın:)Kolay gelsın sanada canım bu arada:))
eşinin doğum günü kutlu olsun bir ömür mutlu mesut beraber yaşarsınız inşallahhh:) boy boy birsürü çocuğunuz olsunnnsağol cnm benim içinde tatil gayet kısa sürdü bitti işte (
slm kızlar picasso co kültür demişsin ya bu yoktur herhalde zekai tahirde ne bileyim kader ya
kızlar sizede soryım dr öme çobanoglunu bilen varmı
canım ankarada bir kaç klinik dışında yok birde senin orda mustafa bey varmış soyadını bilmiyorum türkiyede tek diyorlar bizim akrabalar hep onda tedavi görmüş çoğuda 40 yaş üzeri gidince sor bir istersen....
kızlar dhea siparişi vermiştim bugün geliyormuş aklınızda olsun 100 tane kargo dahil 59 tl kapıda ödeme yapıyorum güvenemiyorum kredi kartınada
selam bısey sorucam bu dhea ne işe yarıyor nerden alıyorsunuz dr lar tavsıye edıyormuu
kızlar dhea siparişi vermiştim bugün geliyormuş aklınızda olsun 100 tane kargo dahil 59 tl kapıda ödeme yapıyorum güvenemiyorum kredi kartınada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?