Hamilelik ve yumurtalık rezervi

amin aminn aminnn

7 folikülde hiç fena sayılmazz hep şu klasik cümle''bir tane saglıklı yumi olsun '' 7 taneden inşallah hepsi döllenir kalanlarda dondurulur...
anladığım kadarıyla ankarada yaşıyorsun...hangi merkezde tedavin? adetin 5.günü için 7 mm kötü degil hele dur bak nasılda kalınlaşacak ...
allah yardımcın olsun
gelişmeleri yazzz

canım 9 du ilk gün bugün 7 görüldü dediğin gibi 1 olsun benim olsun en çok co kültür ve ımcıye güveniyorum inşallah rabbimde nasip eder....

şuan günlük folik omega içiyorum birde doktorumdan habersiz dhea fertilcare vitamin endo sorunu olan kızlar sanırım fertilcare durumu düzeltti çünkü bundan önceki 2 tedavimindede en son 7 de kaldı birde hiç yapamadım ama incir kürü muhakak tedavilerden önce uygulayın birde ben aslan pençesi çok içtim polen alerjim olduğu için arı sütü bal polen yiyemedim aklıma geldikce yazarım size bunlardan sonuç alan çok bizzat tanıdığım da var hatta :)

o klasik cümleyi bende kullanmışım ama ne yapalım canım bizim için dondurulmuş hayal hep hatta ben co kültürü yaptırırken bir bayanda yumurta toplamadan çıkmış 22 yumurtası toplanmış keşke bir koli getirseydin dedim :) bizde malesefeki erkenden tüketmişiz bazen keşke hiç okumadan evlenseydim diyorum

evet bugün adetin 7. günü iğnelerin 5. oluyor ama 7 benim için harika oldu tedavimde hrs de canım doğru tahmin etmişsin ankaradayım....

Son düzenleme:

hayyaller gerçek olur Rabbim ol demişssee..çok güzel bir yoldasın arkadaşımmm,Allah emeklerini boşa çıkartmasınn

12 mm kötü degil. diğerlirini söylemedi diyorsun,nerden baksan 5 gün daha iğne var zaten 18- 19 -20 de toplanıyor

nedir bu kürler..arı sütü bal polen mi?
ben de soğan kürüne başladımmm bakalım,şifa allahtann

Son düzenleme:

ewet canım arı sütü bal polen ben uygulayamadım alerjimden dolayı alerjiniz yoksa muhakkak uygulayın soğan kürüde incirde belki tedaviye bile gerek kalmaz birde adetin 2 günü bal tarçın çörek otu karışımı 12 gün sabah aç karnına yenecekmiş buda yumurta kalitesi için içlerinden sadece bunu uygulayabildim.....hayırlısı olur inşallah....

günaydınlar hrs desin demekki picasso hadi bakalım bizler için yumurta sayısından çok acaba döllenecekmi düşüncesi oluyor
adetin ikinci gnü gittigimde 5 mm di rahim kalınlıgı bende buna hiç kafayı takmadım şimdi okuyunca gördüm dr söylüyor ya orda duydum

ballı karışım evde duryor benim tedaviye başlayında adeti ikinci günü hemen başlıyacagım

piicasso sen rapormu çıkrdın yoksa hep özelmi

kızlar biliyorsunuz dhea pahalı ben bir siteden sipariş verdim kapıda ödeme ama önce elime kargo geçecek bakacagım sonra ödeme güve meseles,i natrol marka içinde 100 tane kargo dahil 64 lira 4 güne kadar elimde

önce biasteren kullan pahalı hem ben daha öncede natrol kullandım fsh düşürmüş gerek yok pahalısına

şiparişi gülpadan verdim

rapor canım ama büyük çoğunluğu özel oldu birde ayrıyetten co kültür için ayrıca 2000 verdik ayrıca transferde anestezi olacak onada ayrıyetten 200 ımcı paketin içinde ona ekstra alınmıyor ballı karışımı yaptım sabahları bir tatlı karışımı yiyorum döllenmeside tatlım co kültürde daha iyi döllenirmiş çünkü dışardan dölledikleri sıvı yapaymış en besinlisi annenin kendi kanıymış birde transferde ortamı yabancılamıyormuş rahimden alınan dokunun içinde büyüdüğü için vallahi azcık yumurta veren bir insan olarak tek umudum co kültür.....

beslenmesini konforunu sağladım eee daha tutunmasa allah onu bildiği gibi yapsın ne diyeyim artık :)

esası aslında tamamen allahın takdiri nasibimizde varsa birşeyler bahanesi olacak yoksa dünyanın en iyi doktoruna gitsek herşeyide yapsak olmayınca yine olmaz nasip kısmet İNŞALLAH HEPİMİZİN KADERİNDE HAYIRLISI İLE VARDIR......

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlarrrrr

Iyı pazarlarrrr dumancımm:))bugun benım ıcınde guzel bır pazar oldu esımın dogum gunuydu onu kutladık:)aman zaten bır unut valla basıma yıkar dunyayı dogum gunune ne kadar cok onem verıyor bır bılsen boga burcuya hele bır unut valla bır naz bır naz amanın:)Kolay gelsın sanada canım bu arada:))

eşinin doğum günü kutlu olsun bir ömür mutlu mesut beraber yaşarsınız inşallahhh:) boy boy birsürü çocuğunuz olsunnn sağol cnm benim içinde tatil gayet kısa sürdü bitti işte(

slm kızlar picasso co kültür demişsin ya bu yoktur herhalde zekai tahirde ne bileyim kader ya

kızlar sizede soryım dr öme çobanoglunu bilen varmı

slm kızlar picasso co kültür demişsin ya bu yoktur herhalde zekai tahirde ne bileyim kader ya

kızlar sizede soryım dr öme çobanoglunu bilen varmı

canım ankarada bir kaç klinik dışında yok birde senin orda mustafa bey varmış soyadını bilmiyorum türkiyede tek diyorlar bizim akrabalar hep onda tedavi görmüş çoğuda 40 yaş üzeri gidince sor bir istersen....

zekai tahirdemi mustafa diye biri var birkaş dr biliyorum ama soyadını ögrensene ya canım merak ederim

mustafa özart var o normal kadın dogumcu bu degildir dur bakalım dr listesi var

birde özeline bakarmısın

kızlar dhea siparişi vermiştim bugün geliyormuş aklınızda olsun 100 tane kargo dahil 59 tl kapıda ödeme yapıyorum güvenemiyorum kredi kartınada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…