Hamilelik ve yumurtalık rezervi

insan hiç bilmediği bir şeyi özler mi? hiç bilmediğini. nasıl bir duygu olduğunu bilmeden. içinde uyanan duyguları insan bilmeden ister mi? acaba minik kelebekler mi uçuşur içinde. bir gülümsemesiyle mesela. emzirmeyi uyutmayı üstünü örtmeyi özene bezene giydirmeyi hiç bilmeden insan hiç özler mi? o büyüdükçe her bir sevincini kederini minik mutsuzluklarını sarıp sarmalayıp avutmayı oyuncağını alan komşu çocuğunu kardeş o kardeş demeyi özler mi? ben özlüyorum.

nar suyu neye iyi geliyor?

nar suyu neye iyi geliyor?

rahim kalınlığı yeterli kalınlığa gelmiyorsa deniliyor canım nekadar sonuç veriyor bilemiyorum.....

kızlar cuma günü aksilik olmazsa folüküller toplanacak doktorum boyutunu söylemiyor hiç rahim kalınlığınıda nezaman sorsam 7 diyor iyice sinir oldum 7 kalırsa transfer istemiyeceğim zaten yumurta sperm kalitesiz birde o iyice şansım yerlerde sürünecek bugün konuşacağım bana dua edin lütfen.....

mantı nerelerdesin?
çook duygulandırdın beni boğazım düğüm düğümm anlıyorsun değil mi?
kitabı bitirdinmi?
soğan kürüne başladım bu ay sonraki ay da bir aksilik olmazsa tedavi istiyorummm

allah yardımcın olsunnn ....neden söylemiyor anlamadım?
strese girme diye mi ?ama bu şekilde daha gerginnn
aslında cehalet mutlulukk bilmemek daha mı iyi acaba?

canım kızlar,
wannabemummycim benimmm

ben hamile bir hanimla kucuk ogluşunu güle oynaya giderken gordum. dedim ki kendime ne üzülüyorsun. bilmiyorsun ki ne oldugunu. salaksın salak dedim. aglayarak yazdim. simdi de agliyorum. vardir bunda bir hayir.

asil sebeb; benim tum tedavi hayalleri baska bir zamana ertelendi. saniyorum fıtık ameliyatı olacagim. onumuzdeki gunlerde belli olacak. her düşüncem her ümidim dağıldı gitti.
allaha sığınıyorum.

ahh wannacim macunlar yalan oldu. adetin 16. gunu benim endo 4 mm... bari 5 mm olaydı. hiç mi etkilemedi yedigim içtiğim onca şey. bir de üstüne fıtık çıktı.

picassoo cum doktoru iyice sıkıştır. kafasının etini ye. inşallah tutar be güzelim. dualarımdasın.

sizi de üzdüm. özürlerimi kabul edin.

sizi cok seviyorum.

niye üzdünki tatlım hepimizin içindekilerini döktün.....

kızlar ewet bugün doktorumu sıkıştırdım ofladı pufladı takıyormuşum onlara basit geliyor tabi ama bize gelmiyor heleki son yumurtalar kapıya dayanmışken hiç gelmiyor :))

neyse 9 la başladığımız tedavide işe yarabilecek 4 5 folükül varmış onların içindede en küçüğü 16 rahim kalınlığıda ince yer 7 en kalın yer 8.5 esas rahimin gelişimi folükül toplandıktan sonra olacakmış şimdiyi takma ve gayet güzel dedi birde bundan önceki 2 tedavimde 10 gün ilaç kullanırken bunda 9 da kesti bu gece çatlatma vurulacak sadece diğerleri yok gonalf de yok cumada op büyük ihtimal inşallah kaliteli döllenir pazarteside transfer
her gelişmeyi tek tek yine yazarım size.....
lütfen bana bol bol dua edin kızlar......

Arkadasim bu mesaji keske hic gormeseydim aksam aksam oyle duygulandirdinki beni hungur hungur agliyorum..Allahim sana ozlemini duydugun butun guzellikleri versin

canımsın gece gece ne kadar duygulandırdın beni doğuştan anne olma içgüdüsüyle doğduk hepimiz kendine lütfen haksızlık etme, çok çabalıyoruz belki zor olacak ama inan olacak...hani bazen gelir derler ya evlendikten şu kadar sene sonra çocuğu oldu filan belki öyle olacak geç olacak ama sonunda inşallah bizde anne olucaz.... Dualarımdasın, inşallah bu olumsuz düşüncelerden de kurtulacaksın... hepimiz yaşıyoruz bunları seni çok iyi anlıyoruz... üzülme lütfen

inşallah herşey yolunda gider canım..dr a da gitmişsin gerçi, nolmuş yaa herkes de bi gerginlik(

aşkolsun ne özürü seni bizden daha iyi kim anlarki.... zaman su misali akıp gidiyo bi bakmışsın o başka bir zaman gelmiş ve yeniden heyecanla umutla bebeğini beklemeye başlamışsın... kafanı toparlamaya çalış lütfen... hepsi geçecek bunların moralini elinden geldiğince yüksek tut,gerekirse bu zamanı frsata dönüştürmeye çalış...yanında oluruz inş.bizde hepsi geçer..bende seni ve hepinizi çook seviyorum iyiki varsınız arkadaşlar...duygulandım ben gece gece yaaaaa

mantıcımmm canımmmsınnn kader arkadaşımm macuncularınn sultanısınnn

boğazımm düğüm düğümmmm ne desemm ne yazsammm ne özüürrrüüü delüüü

takibi anlatacaksın paylaşacaksın...

elbet vardır bunda da bir hayırr belki ameliyat sonrası ( ki daha olacagı da belli degil anladığım kadarıyla) hiç ummadık bir zamanda rabbim bu çektiklerinin mükafatını sana verecekkk.bu yaşadıklarımızın bir nedeni var mutlaka var ..hep yağmur yağar mı mantı?
hep kış olmaz değil mi?
güzel günler görecegiz majunn güzelimmm güneşli günlerr
(şimdi sana sarılmayı çook isterdimmm çoook uzaklardaaannn sana dua eden bi kader arkadaşın var unutma)
bana lazımsınnn, bize lazımsınnn seni seviyorummm

aklım senndee bilesinnn

Son düzenleme:

mantıcım geçmiş olsun,ne fıtığın var.benim hem bel hem boyun fıtığım var.dünden beri kambur neneler gibiyim iki büklüm,fıtığın atak dönemleri oluyor arasıra.ameliyattan önce ozon tedavisini önermedimi doktorlar.bir şırınga ile enjekte ediyorlar fıtıklı bölgeye10dk.da kalkıyorsun ayağa.bence bir araştır canım bunu.bende düşünüyorum çünkü illet birşey bu fıtık.tekrar geçmiş olsun canım.

huhuuu kızlarr dumann wanna neredesinizz??
Benim folikül büyümedi kendiliğinden kaldı bu ayda pas geçiyorum..
Bu arada geçen haftalarda bende emra falan çekildim bel fıtığı başlangıcım çıktı doktor egzersiz verdi olmazsa eğer fizik tedavi dedi..Ama çok başlangıçmış sadece dikkat et dedi.Çok ağrım oluyor benim gerçi 4 ay akuya gittiğimde tamamen geçmişti.Hergün sağlıklı uyanıyordum..Akuyu bıraktığımdan beri tutuldum 1 kere çok kötü oldum..

canım burdayım geldim :) gittinmi sen tekrardan dr a? yaa bu folikülleri büyütmek için filan bi ilaç yokmu? inşallah bu ayki bi başlangıç olur önümüzdeki ay yumoşlarını görürsün canım...
kızlar noldu size herkesde bi fel fıtıgı hikayesi varmış.gerçi böyle giderse bende de çıkacak sürekli sandalyede oturmaktan ama neysee...
benim yogun günler bitti sanırım, gündür erken geliyorum evime... inşallah bikaç gün sonra tam normale döneriz ziraa çok yoruldum bedenen ve ruhen.... hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın.mantıcım aklımdasın canım inşallah toparlamışsındır biraz daha...wanna sende gelemiyosun artık göremiyorum seni haydee iyi geceleeerrrr

kizzzlar
hepinizi optum tek tek...
iyi ki varsınız. o mesajlarim aslinda hepimizin ortak duygulari, biliyorum. o yuzden olsa gerek biribirimizi gormesek de desteklerinizi yazdiginiz herseyi kalbimde hissediyorum, ben de yaşıyorum.
benim fitik karin bolgesinde daha once gecirdigim ameliyat sonrasi kesi yerinde meydana geldi. ben de tup bebek icin geri sayım yaparken olunca beynimden vurulmuşa döndüm. karin bolgesinde olunca olasi bir hamileligin ileri ki asamalari nasil olacak sorusu beynimi kemirmeye basladi. dun gittim ilk doktor ameliyat olursan cok agrı cekersin ama olmazsan da komplikasyonlar var dedi!!! bagirsagin o bosluktan disari cikmasi gibi. kangren olmasi gibi. hamilelik surecinde de ameliyat yapmak istemiyoruz dedi. diger doktor da kesinlikle olmalisin diyor. karin duvarini guclendirmek icin diyor. bir geri bir ileri oldu. kadin dogumcuyla gorusemedim daha. bakalim o diyecek.bir doktorla daha gorusecegim o da ameliyati yapan doktor. berna3572 dedigin ozon tedavisi ben de uygulanabilir mi bir sorucam. nerede yapılıyr bir bilgin var mı?
yani hamile kalabildim de bir de sonraki asamalar komplikasyonlar var sırada.
picassocum insallah bu tedavi de rahim duvarin tam kıvamına gelir. ayy ne iyi olur. iyi haberlere her zamankinden cok ihtiyacim var. gunesli gunlerimiz gelsin artık.
dumacim wannacim kizlar canımsınız...
gozde3 canım allah sana da en sagliksini en hayırlısını versin. hepimize ayrı ayrı dua ediyorum...

kızlar bugün yumoşlarım toplandı çok az ama olsun içimde bir rahatlık var birde dün gece çok güzel dualar ettik burdan sadece bir aklımda kalan mantı senin nickin olmuş çok sevdiğim yemek ondan olsa gerek nickinle senidde söyledim son anda dumanı hatırladım sonra diğerleri hepsi aklımda onun şöyle olmuştu şunu yazmıştı felan diye aklımda ama nicklerini bir türlü hatırlayamadım sinir oldum bende topiğin ismini söyleyip burdaki bütün arkadaşlarım dedim inşallah rabbim kabul eder kızlar....

canım kaç tane toplandı senin benim de az da merak ettim inş ii olur önemli olan biliyosun döllenmesi ve kaliteli olması.herşey güzel olur inş

canım kaç tane toplandı senin benim de az da merak ettim inş ii olur önemli olan biliyosun döllenmesi ve kaliteli olması.herşey güzel olur inş

5 adet canım diğerleri küçük diye almamışar 5dende fire veren olacaktır önemli olan söylediğin gibi kaitesi rabbim hayırlısını nasip eder inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…