Hamilelik ve yumurtalık rezervi

aynen canım bugün bol bol dua ettim inşallah hayırlısı ile kaderde vardır da görürüm büyük konuşmayımda birtane olsun 2. inanın aramam....kızım olursada evlendirdikten sonra okutacam annesi gibi olmasın :19:

allah dualarını,dualarımızııı kabul etsinnn
bende kızım olursa okutmıcam hemen evlendirip çocuk yapsın diycem diye düşünüyorum yaaa...ne geldiyse başıma ertelemekten geldi..okuyunca hayatı erteliyosun :34:
kaç yaşındasın ? ben 36 oldum :(4 yıllldırrr anne olabilmek içinn uğraşıyorum...

allah dualarını,dualarımızııı kabul etsinnn
bende kızım olursa okutmıcam hemen evlendirip çocuk yapsın diycem diye düşünüyorum yaaa...ne geldiyse başıma ertelemekten geldi..okuyunca hayatı erteliyosun :34:
kaç yaşındasın ? ben 36 oldum :(4 yıllldırrr anne olabilmek içinn uğraşıyorum...

31 canım ewliliğimin 2. ayı tüp bebek dışında çocuğumuzun olmayacağını öğrendik hemen ilk deneme sonraki 6 aylık evliyken 3. şimdi 2 yıla yakın ewliliğimiz ewliliğimizi bile anlamadık ama malesef zaman önemli birde eşimdede sorun var bizim çift taraflı yani

31 canım ewliliğimin 2. ayı tüp bebek dışında çocuğumuzun olmayacağını öğrendik hemen ilk deneme sonraki 6 aylık evliyken 3. şimdi 2 yıla yakın ewliliğimiz ewliliğimizi bile anlamadık ama malesef zaman önemli birde eşimdede sorun var bizim çift taraflı yani

anladım cnm bizde de çift taraflı :50: malesefff
bende 8 senelik evliyim ilk yıllar erteledikk ..çook pişmanımm çoookkk:50:
ertelemesek ,farklı olurmuydu herşey hep merak ediyorum? bakalım zaman ne gösterecekkk...

anladım cnm bizde de çift taraflı :50: malesefff
bende 8 senelik evliyim ilk yıllar erteledikk ..çook pişmanımm çoookkk:50:
ertelemesek ,farklı olurmuydu herşey hep merak ediyorum? bakalım zaman ne gösterecekkk...

hayırlısı olur inşallah canım inşallah hepimiz hamiş oluruzda topik dağılıp gider sıkıntılı gruptayız malesefki ve çokda yaygınlaşıyor ne yaptıkda böyle olduk anlamıyorum vallahi.....

kızlar tup bebek yatıran var mı?
ben aydın arıcıya gıdıyorum son bı aydır, artık son gunler yarın catlatma ıgnesı vurulucam, yumurtalarım buyumus, ama kalıtelı cıkacak mı merak edıyorum....
sizinkilker nasıl olmustu????????????????????
:18:

bi cok tup bebek merkezi bana tedavi yapmadı, sans bile vermediler yani
yumurtalar ılacla buyudu ama ıcı boş cılma ıhtımali varmış???
bilginiz var mı bu konuda:50:

progestron vurunmuyorsun degilmi sen şimdi biliyorsun o adet geciktirir

genelde günündemi olursun az çok anlarsın canım ya bugün 9 günmü oldu

canım ilaçlar hiç etki etmez bana şuan jel kullanıyorum :18::18:en en en geç yarın sabah :18::18:

bi cok tup bebek merkezi bana tedavi yapmadı, sans bile vermediler yani
yumurtalar ılacla buyudu ama ıcı boş cılma ıhtımali varmış???
bilginiz var mı bu konuda:50:

içi boş çıkma ihtimakimi ilk defa duydummm yumurtalar büyüdü diye sevinmek yetmiyomu yani:14::14:
banada çok az itimal veriyolar cnm , sanırım sen tedaviye başlamışsınnnn inşallah hayırlı sonuç alırsın

içi boş çıkma ihtimakimi ilk defa duydummm yumurtalar büyüdü diye sevinmek yetmiyomu yani:14::14:
banada çok az itimal veriyolar cnm , sanırım sen tedaviye başlamışsınnnn inşallah hayırlı sonuç alırsın

içi boş yada döllenme olmayışı malesef bunlar oluyor benim 11 yumurtadan 4 boşdu 6 sındada döllenme olmadı bende korkuyorum ama elden birşey gelmiyor

dr bınlar olabiliyor diyor bu sadece bizler için geçerli degil 20 yumurta toplanıpda döllenmeyen bile oluyor okudum burdan hayırlısı demekden başka çare yok

içi boş yada döllenme olmayışı malesef bunlar oluyor benim 11 yumurtadan 4 boşdu 6 sındada döllenme olmadı bende korkuyorum ama elden birşey gelmiyor

dr bınlar olabiliyor diyor bu sadece bizler için geçerli degil 20 yumurta toplanıpda döllenmeyen bile oluyor okudum burdan hayırlısı demekden başka çare yok

Sen de 11tane çıktı ve döllenmedi öle mı....
Bende sadece iki yumurta var, üzülüyorum ben de
Azıcık yumurtam var die... Demekki kısmet olmucaksa
İsterse 100 yumurta olsun, Allah kısmet etsin yeterki.
Senin de dediğin gibi hayırlısını versin Allah.

Sen de 11tane çıktı ve döllenmedi öle mı....
Bende sadece iki yumurta var, üzülüyorum ben de
Azıcık yumurtam var die... Demekki kısmet olmucaksa
İsterse 100 yumurta olsun, Allah kısmet etsin yeterki.
Senin de dediğin gibi hayırlısını versin Allah.

aynen hayırlısı 1.5 sene önceydi bakalım bugün 3 . ignemi vurunuyorum yarın kontrol var ne kadar olmuş kaç ymurta var mrak ediyorum benim sol yumurtalık daha iyi

canlarım yeni geldim doktordan adam ameliyata girmiş saatlerce bekledikvalla, baktı hala belli değil dedi ,4gün sonra pazartesi tekrar gel,dedi.bu nasıl iş ben anlamadım öf ya yoksa yok varsa var desin gerildim iyice,5-6haftadan önce bazen gözükmeyebiliyor geç döllenme olmuş olabilir dedi.hadi bakalım yine pazartesiye kadar çatla şimdi.bu arada hepinizin regaip kandiliniz mübarek olsun,rabbim bu ayların hürmetine hepimizi sevindirsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

canlarım yeni geldim doktordan adam ameliyata girmiş saatlerce bekledikvalla, baktı hala belli değil dedi ,4gün sonra pazartesi tekrar gel,dedi.bu nasıl iş ben anlamadım öf ya yoksa yok varsa var desin gerildim iyice,5-6haftadan önce bazen gözükmeyebiliyor geç döllenme olmuş olabilir dedi.hadi bakalım yine pazartesiye kadar çatla şimdi.bu arada hepinizin regaip kandiliniz mübarek olsun,rabbim bu ayların hürmetine hepimizi sevindirsin,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım sizkeseyi görmüştünüz kalp atışı içinmi bekliyosunuz şimdi? kanamadan dolayı bi sıkıntı olmamış dimi... hepimizin kandili mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin...

kız nasıl yapmayım bugün adet günüm gece oluyorum genelde saat geçtikce korku halindeyim......
inşallah gelmez adet :26:

kızlar tup bebek yatıran var mı?
ben aydın arıcıya gıdıyorum son bı aydır, artık son gunler yarın catlatma ıgnesı vurulucam, yumurtalarım buyumus, ama kalıtelı cıkacak mı merak edıyorum....
sizinkilker nasıl olmustu????????????????????
:18:

ayy canım yaa yumurta büyüyo bide kaliteli mi olcak diye düşünüyoruz ne bitmez çilemiz varmış bizim,,, kalitesi yumurtayla döllenene bebek zaten bi yerde mutlaka gidiyo:( Allah yardımcımız olsun hepimizin..

bernacım dumanında sorduğu gibi kalp atışı için bekliyosun?kanama ile ilgili sorun yoksa çok şükür ne mutlu sana mutlu bi bekleyiş bu inşallahhh

kızlar,
benim tedavi sürecim başladııı.3tane sağda 1 tane solda folikül gözüküyordu tabi bunlardan kaçı tedaviye cevap verecek ?asıl mesele buu bu akşam 2 toz 1 su menapur başlıyorumm bakalımm...1 hafta sonra kontrol var verecek olan rabbim ol demişseee olacak biliyoruzz
dularınızı bende de esirgemeyin arkadaşlar bu gece kandil ben regliiyim ve namaz kılamayacagım...bol bol dua ediyorum hepimiz içinnn
ne kadar zor yıpratıcı bir süreçç bu rabbim mükafatımızı versin inşallahhh son tedavimizzz olsunnn

Back
X