Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duman ses ver ordamısın![]()
kaçarmıyım hiçç:) iyidir canım senden nbr? çok yoruldum bugün uzattım ayaklarımı keyif yapıyorum şimdi sen nslsn?
çıtırım benimmm
canım işte heyecan vee şaşkınımm..yerleşme kanaması böle mi olur?hiç bilmiyorum bugün adetin 25.günü üstelik duphaston kullanıyorummm ...bugün son tabletimi aldımm..duphaston kullanırken ilk kez başıma böle bişey geliyor...kasık agrısı oldu aynı adet olur gibiii önce pembe sonra kahvee şimdii yok oldu ???
dumanım bebiş çok bekletmesin sağlıklı uuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuun ömürlü olsun inşallah....düşük yapmak ne kadar yıpratıcı ne kadar zor malesef biliyorummm...
bu gece 3 aylar başlıyor yarın kandil...bol bol dua edelimmm
duman nasılsın cnm ben cok yorgunum spora gıdıyorum haftanın uc gunu gıremıyorumda fazla buraya
cnm iyim ama sen zaten işten yorgun gelmiyomusun sporda ne işin var:) gerçi dediğime bakma bi ara bende niyetlenmiştim 3 ay dayandımmm... spor yaparken dikkaet et kendine fazla yorma bebiş ihtimaline karşı![]()
cnm kocam ısrar etti beraber gıdıyoruz evdeki spor yetmıyormus bırde dısarıda yapalım dıyor:))ben ıstemem oyle kadın programlarına katılan esler gıbı kılolu kılolu dıyor valla bosarım dıyor:)) bende zayıfcık bır kızım nerden benzıyceksem neyse gıdıyorum cok rahatlatıyor ama birsencim![]()
tamam ama dikkat etsin kocişin kendisi almasın kilo sonra sen onu boşarsınngidin tabi canım ne güzel hem beden hem kafa olarak rahatlarsın, ben sıkılmıştım artık gitmekten bide bebek hazırlıkları başlayınca bıraktım ama değişiklik çok iyi gelmişti o dönem...
oyle cnm ee artık gelsın su bebıs sayfanın kurucusu olarak senı beklıyorum cnm sen bana moral oluyorsun allahta sana saglıklı bebek nasıp etsın dumancım
kızlar benim ağrılar başlıyor gibi tatlı isteğimde oldu.... iyice umudu kesiyorum bu tedavide benden iş çıkmaz gibi....
kızlar benim ağrılar başlıyor gibi tatlı isteğimde oldu.... iyice umudu kesiyorum bu tedavide benden iş çıkmaz gibi....
aynen öyle canım keşke 12 gün uyutsalar sonra uyandırıp oldu veya olmadı deseler.....
ya açıkcası kızlar öyle aman aman bir umudum olmdı adetin 3. günü pazara denk geldi 2. gün gelme dedi 4. gün başladı toplamadada aynısı oldu 9.gün lük iğne tamam şimdide test günü gelmeden kırmızılar günü her an gözüm şeyimde sıyırdım sanırım....
evet aynısını bendeee düşünmüştüm...bir odada serum takılı yatsam bi uyansam herşey olmuş bitmiş :)
offf çok fenaa anlıyorum bende aynı modda oluyorum..en mantıklısı film izlee,kitap okuuu
yarın kandil bol bol dua ettt.sıkıldıkça bunaldıkça dua oku..inşallahhh olumlu sonuç alırsın arkadaşım
elimizden birşey gelmiyor duadan başka...
Rabbimden ümidimizi kesmedikk agır bir sınavdayızzz...
duman iyi gecelerrr...![]()